Vegye át a kezdeményezést!

kommunikáció

Ne várjon arra, hogy a másik fél tegye meg az első lépést, vegye át a kezdeményezést! Hogyan segíti Önt az ELITTÁRS ebben? Itt megtudhatja!

Küldjön egy mosolyt

Nagy érdeklődéssel olvasta az egyik Partnerjelöltje adatlapját és szívesen megismerné, de bizonytalan és nem tudja hogyan is vágjon bele? Különböző területeken dolgoznak, nincs közös hobbijuk, amelyek esetleg a beszélgetés témájául szolgálhatnának?

Egyszerűen küldjön egy mosolyt! A mosoly egy apró üzenet, amellyel érdeklődését fejezheti ki. Az első lépés az ismerkedéshez! Tudassa a mosollyal, hogy szimpatikusnak találja az illetőt és egyben hívja fel magára a figyelmét! Ha a másik fél is szimpatikusnak találja Önt, a mosolyból nagyon gyorsan egy izgalmas kapcsolat alakulhat ki!

Használja az „Ismerkedés lépésről lépésre“ funkciót

Az adatlapok felkelthetik az érdeklődését, de a kérdéseit nem válaszolhatják meg. Számtalan olyan dolog létezik, amit szívesen megtudnánk először a másikról, mielőtt találkoznánk vele. Szeretné tudni például, hogy mi „a legnagyobb kaland a másik számára?” vagy „Ki rendezi a számlát az első találkozás után?” Tudjon meg többet a másikról az „Ismerkedés lépésről lépésre” négy egyszerű fázisának segítségével!

Első lépésben küldhet „Öt kérdést”, amelyeket, egy több mint 50 kérdést tartalmazó listából választhat ki. Második lépés lehetővé teszi az Ön számára, hogy elvárásait, azaz Ellenszenves és Rokonszenves tulajdonságokat küldjön partnerének. Válasszon egyszerűen 10 Ellenszenves és 10 Rokonszenves tulajdonságot a megadott listából és ossza meg azokat Partnerjelöltjével, ezzel is jobban megismerve egymást. A harmadik lépés „Saját kérdéseket” fogalmazva olyan témákat érinthet, amelyek nagyon fontosak az Ön számára és így többet megtudhat a másik fél értékrendjéről és érzéseiről! Ezek az irányított lépések mind azt a célt szolgálják, hogy többet tudhasson meg Partnerjelöltjéről mielőtt komolyabban megismerkedne vele. Ha ezek után még mindig szimpatikusnak találja Partnerjelöltjét, használja a negyedik lépést és küldjön üzenetet neki!

Dr. Baktay Zelka és Dr. Baktay Miklós

Dr. Baktay Miklós tanácsa: Hogyan kezdje az ismerkedést? Én azt mondom, bátran! Ne várjunk, hogy még ennyi időnek el kell telnie vagy annyi időnek, hanem hogyha megtaláltuk, akit akartunk akkor gyerünk, lépjünk. Az idő önmagában nem old meg semmit sem.

Küldjön üzenetet

Küldjön személyes üzeneteket! A személyes üzenetek váltása a legjobb módja annak, hogy a másikat jobban megismerje. Az előző lépésekben számos információt megosztottak egymásról Partnerjelöltjével és közelebbi viszonyt alakítottak ki egymás között. Most már nyíltan és szabadon beszélhetik meg a legkülönbözőbb témákat is. A személyes üzenetváltás a legjobb módja annak, hogy megtudja, igazán összeillenek-e. Ne szabjon határt kreativitásának és képzelőerejének, ossza meg minden gondolatát Partnerjelöltjével, ami csak épp foglalkoztatja Önt.

tippELITTÁRS tipp: Az első üzenet írásakor hivatkozzon egy adatlap bejegyzésre, vagy egy, a másik fél által közölt információra, ezzel is rámutatva arra, hogy igazán felkeltették az érdeklődését!

Vegye kézbe az irányítást

Természetesen egyszerűen hátra is dőlhet és várhatja, hogy mi fog történni. Talán ír valaki Önnek, akit Ön is szimpatikusnak talál. Különösen a nők körében kedvelt várni arra, hogy a másik fél tegye meg az első lépést. Ez természetesen sokszor romantikus és ősi, megszokott férfi-női kapcsolatokra vezethető vissza, de ne feledjük, hogy így a saját esélyeinket is korlátozzuk. Mi van akkor, ha az „Igazi“ is ugyan ezt a „taktikát“ követi és visszahúzódva várja, hogy valaki őt is „megszólítsa“? A válsz egyszerű: Elkerülik egymást!

Az ELITTÁRS oldalra történő regisztrációval döntött, még pedig arról, hogy saját maga veszi kezébe a sorsát. Azért regisztrált, hogy embereket ismerhessen meg, akik megfelelnek az Ön elvárásainak és megtalálva az Igazit, egy hosszú távú, komoly kapcsolatot alakíthasson ki. Tegye meg Ön a következő lépést és vegye kézbe az irányítást!

Ha szimpatikusnak talál valakit, hozza azt a másik tudomására is!