A tökéletes profilkép kiválasztása

Profilkép kiválasztása

Az első vizuális benyomást a Partnerjelöltjében a profilképe kelti. Tudja meg itt, mire kell ügyelnie a profilképe kiválasztása esetén! Látogatják az adatlapját, de nem lépnek kapcsolatba Önnel? Az Ön próbálkozásai sem járnak sikerrel? Lehetséges, hogy nem megfelelő profilképet választott! Tippjeink segítségével megtudhatja, hogy milyen is a megnyerő profilkép!

Olyan képet válasszon, amin egyedül szerepel

Egy baráti társaságában, vagy családi ünnepen készült közös fényképpel szeretné meggyőzni Partnerjelöltjeit arról, hogy Ön például mennyire társaságkedvelő? Kifejezetten nem javasoljuk Önnek, hogy csoportképet válasszon! Hiszen nem a családja vagy a barátai szeretnének társra találni, és a képen szereplő további személyek elvonhatják Önről a figyelmet.

Válasszon egy portréképet

Bizonyára vannak fényképei, amelyek különleges élethelyzetekben, például ejtőernyőzés, korcsolyázás közben ábrázolják Önt. Habár ezek az elfoglaltságok kétségkívül nagyon izgalmasak, mégis azt javasoljuk Önnek, hogy inkább egy portrét töltsön fel profilképként. Gondoljon arra, az első vizuális benyomást profilképpel kelti saját magáról. Ismeretlenül sokkal inkább kíváncsiak az arcára, a szemére, a gesztusaira. Tipp: Természetesen a profilképe mellett számos, a legkülönbözőbb élethelyzeteket ábrázoló fényképeket is feltölthet a képgalériájába. A profilképe mellett töltsön fel akár 23 további fényképet és nyűgözze le velük Partnerjelöltjeit!

Hívja fel magára a figyelmet

A profilképnek elsősorban figyelemfelkeltő szerepe van. Válasszon ennek érdekében olyan fényképet, ahol közvetlenül a kamerába néz, így közvetlenséget sugall. Emellett egy mosoly természetesen sokkal szimpatikusabban és megnyerőbben hat, mint a komoly tekintet. A napszemüveg, különféle fejfedők mind-mind elterelik Önről a figyelmet és nehezítik a szimpátia megszerzését. Éppen ezért kerülje mindezeket! Válasszon olyan fényképet, ahol közvetlenül a kamerába nézve mosolyog, kiegyensúlyozottságot és nyitottságot sugározva ezáltal. Az ilyen fényképek mindig pozitív benyomást tesznek a Partnerjelöltekre!

Ne keltsen hamis elvárásokat a fényképével

Habár a kísértés néha nagy, hogy a valóságot kissé kiszínezve ábrázoljuk, ne válasszon megtévesztő fényképet, amelyek esetleg 10 évvel korábban készültek, ahol fiatalabb, ezáltal sportosabb, vagy vékonyabb volt. Hiszen olyan társra vágyik, aki úgy találja Önt vonzónak, amilyen valójában. Ha egy valóságnak megfelelő fényképet választ, azzal elkerülheti az esetleges félreértéseket, csalódásokat. Esetlegesen olyan fényképet választ, amely túlzottan előnyösen ábrázolja Önt, mindegy, hogy milyen figyelmes, kedves vagy művelt is, Partnerjelöltje az első találkozó alkalmával csalódott lesz.

Ha nem talál megfelelő fényképet, csináltasson

Nincs olyan fényképe, amin egyedül, mosolyogva épp a kamerába néz, vagy nem elégedett a meglévő fényképpel? Kérje meg barátait, családtagjait, hogy készítsenek Önről egy fényképet, vagy keressen fel egy fényképészt! Megéri a fáradozást, hiszen egy vonzó profilkép növeli az esélyeit az elvárásainak megfelelő társ megtalálásában!