Az első lépés a sikeres társkereséshez: Töltse ki a személyiségtesztet!

személyiségteszt

Szánjon időt a személyiségteszt kitöltésére

Az ELITTÁRS alapos kérdéssorral rendelkező személyiségtesztjének megválaszolása természetesen időt vesz igénybe. A személyiségteszt célja, hogy feltérképezze az Ön személyiségjegyeit, így olyan egyedülállókat tudunk Önnek ajánlani, akik egyrészt illenek a személyiségéhez és az elvárásainak is megfelelnek. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy kellő időt fordítson a teszt kitöltésére. Olvassa el alaposan a kérdéseket és ne hagyja, hogy környezete elterelje figyelmét!

Legyen őszinte

Sokszor hajlamosak vagyunk a könnyebbnek és egyszerűbbnek látszó megoldást választani, főleg akkor, ha kellemetlen kérdésekről van szó. Nem igazán sportos testalkatú és szégyelli azt? Akkor sem érdemes azt a választ megjelölni, hogy Ön sportrajongó és a rendszeres testmozgás nagy szerepet játszik az életében. Gondoljon arra, hogy így valószínűleg olyan partnerjelölteket ajánlunk majd Önnek, akik valóban sok időt fordítanak a sportolásra és ez akár már az első találkozáskor is csalódottsághoz, félreértésekhez vezethet. Éppen ezért legyen őszinte önmagához és mindig a valóságnak megfelelő választ adjon.

 Dr. Baktay Miklós

Dr. Baktay Miklós tanácsa: A személyiségteszt segít énképet alkotni. Meglátom magamat valamilyen kérdések tükrében. Valamint meglátom azt is, hogy ki mindenki lehetek még?

Támasszon reális elvárásokat

A teszt kitöltése során lehetősége nyílik arra, hogy partnerjelöltjeivel szemben bizonyos elvárásokat támasszon. Természetesen praktikus és mindenekelőtt ésszerű az elvárásokat úgy megválasztani, hogy annak többen is eleget tudjanak tenni. Éppen ezért az elvárásokat célszerű reálisan megfogalmazni, hiszen ez a paraméter jelentősen befolyásolja majd a partnerjelöltjei számát. Az idealizált, a legapróbb elvárásnak megfelelő társ megtalálása nem könnyű. Így például az Ön személyiségéhez illő társ nem biztos, hogy egy városban lakik Önnel – mégis ki szeretne zárni emiatt egyes partnerjelölteket? Ne szűkítse le túlzottan keresési feltételeit, adjon egy kis „mozgásteret“ a lehetőségeknek és önmagának egyaránt, hiszen egy kicsit távolabb élő vagy 1-2 centiméterrel alacsonyabb partnerjelölt is lehet az Ön lelki társa!

Fogalmazzon igényesen, írjon kerek, egész mondatokban

Az ELITTÁRS személyiségteszt egy részről feleletválasztós kérdésekből áll, másrészről egyénileg, szabadon megválaszolható elemekből tevődik össze. Éppen ezért adott a lehetőség, hogy részletesebben is megoszthassa másokkal gondolatait, árnyaltan kifejezhesse önmagát. Valószínűleg az Ön figyelmét is a választékosan, igényes megfogalmazott bejegyzések keltik fel leginkább. Legyen kreatív és igényes valamint törekedjen arra, hogy figyelemfelkeltően ossza meg gondolatait másokkal.

A személyiségteszt kitöltése már az első lépés a harmonikus, tartós, komoly kapcsolat felé. Fordítson rá megfelelő időt és használja ki a tesztben rejlő lehetőségeket – hiszen nem kevesebbről van szó, mint az Ön boldogságáról!