Viszlát ELITTÁRS – az utolsó lépések!

viszlát elittárs

Regisztrált az ELITTÁRS oldalon, ismerkedett és megtalálta az elvárásainak megfelelő társat? Hogyan tovább? Összefoglaltuk Önnek a legfontosabb információkat!

Így szüntetheti meg Prémium tagságát

A felmondási határidőn belül, bármikor megszüntetheti Prémium tagságát. A tagság rendes felmondási határideje 7 nappal a meghatározott szerződési időszak lejárta előtt ér véget. Prémium tagságának megszüntetését többféleképp is kérvényezheti. A megszüntetés legegyszerűbb módja, ha online űrlapunk kitöltését választja. További részletes információt a Súgó rovatunkban talál.

Így törölheti adatlapját

A fizetési kötelezettséggel járó tagság felmondása esetén az ügyfelet automatikusan visszasoroljuk a fizetési kötelezettséggel nem járó tagságba. Így továbbra is bejelentkezhet ELITTÁRS fiókjába anélkül, hogy akármilyen pénzfizetési kötelezettséget vállalna.

Természetesen az adatlap törlése az ügyfél számára bármikor lehetséges a „Felhasználói fiók”, „Tagságom” menüben a „Tovább az adatlap törléséhez” alatt az „itt” linkre kattintva.

Mi történik adataival az adatlapja törlése után?

Ha törli az adatlapját, Ön többé nem lesz látható az ELITTÁRS oldalon. A törlés után Ön lekerül más felhasználók partnerjelölti listájáról és többé nem lesz jelölve felhasználóinknak. Az adatlapját a törlés után végérvényesen eltávolítjuk és az többé nem lesz elérhető. A személyes adatai is végérvényesen törlődnek, amikhez egy későbbi időpontban sem lesz lehetősége hozzáférni.

Ossza meg velünk történetét!

Számunkra minden pár különleges, akik a szolgáltatásunk segítségével találták meg egymást, hiszen nap mint nap azon dolgozunk, hogy felhasználóink megtalálhassák a boldogságot. Kérjük küldje el személyes sikertörténetét ügyfélszolgálatunknak, hogy osztozhassunk a boldogságában!

Olvassa el szakértőnk tanácsait!

Annak ellenére, hogy Ön már megtalálta a boldogságot, továbbra is nyomon követhet minket Tanácsadás oldalinkon, ahol párkapcsolat, szerelem, család témakörökben hasznos cikkekkel és információkkal szolgálunk olvasóink számára.

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!