Internetes társkeresés – Találja meg társát az internet segítségével

internetes társkeresés

A mai világban már abszolút nem szokatlan, ha valaki az interneten keres párt, hiszen az elmúlt évek alatt igen átformálódótt az ismerkedés műfaja és egyre szélesebb azoknak a tábora, akik az internetes társkeresést választják. Nem csoda, hiszen rohanó világunkban egyre kevesebb időnk van az „Igazi” után kutatni.

Internetes társkeresés

Az internet ma már szinte mindenhonnan elérhető, és napi szinten élünk is az online lehetőségeivel. Interneten vásárolunk, banki teendőinket intézzük, mozijegyet foglalunk – akkor miért is ne használhatnánk társkeresésre? Az internetes társkeresést mind nők, mind férfiak és életkorban is széles réteg használja. A KSH statisztikájából is láthatjuk, hogy a népességből 1 millió 261 ezer fő, minden nyolcadik személy egyedül él a háztartásban. Számuk az előző népszámláláskor lépte át az 1 milliót, majd újabb tíz év elteltével 24 százalékkal tovább nőtt.1

Számos ember keresi a társát fórumokon, chaten, közösségi oldalakon vagy a kifejezetten erre a célra létrehozott társkereső oldalakon. Néhányunkban még negatív képként él az internetes társkeresés fogalma. Megfordulhat a fejünkben, hogy valóban igaz-e, amit magáról ír az illető, tényleg ő van a fotón? Sajnos aggodalmunk nem alaptalan, hiszen az interneten hemzsegnek a csalók, és ha nem vigyázunk, könnyen a csapdájukba eshetünk. Ezért érdemes egy igényesebb, fizetős online társkeresőt választani. Hiszen ott nagyobb az esélye annak, hogy igényeinknek megfelelő partnerre bukkanjunk. Mindazonáltal az internetes társkeresés egy remek lehetőség, és kis körültekintéssel csak nyerhetünk vele!

Több okból is megéri regisztrálni

Az internetes társkeresés kényelmes, hiszen rengeteg időt megspórolunk vele, és a földrajzi határok is eltűnnek. Bármikor ránézhetünk a profilunkra, mások számára elérhetőek vagyunk a nap 24 órájában, illetve egy időben több beszélgetést is folytathatunk. (Valljuk be, a valóságban elég furcsán hatna, ha egyszerre találkoznánk az összes potenciális jelölttel, de az interneten ennek nincs akadálya.) Számos további előnye is van, mint például a részletes személyiségteszt, amely segít abban, hogy olyanokkal kerüljünk kapcsolatba, akik igazán illenek hozzánk.

Hogyan is kezdjen hozzá?

Mint mindenhol, az internetes társkeresésnél is fontos az első benyomás. Ezért szakítson időt adatlapjának elkészítésére, melynek egy lényeges momentuma a profilkép kiválasztása, illetve a személyes bemutatkozás.

Az ELITTÁRS oldalra történő regisztrációval, új érdekes embereket ismerhet meg, akik megfelelnek az Ön elvárásainak és így akár a Nagy Ő-t is megtalálhatja. Tegye meg érte az első lépést és vegye kézbe az irányítást!
Éljen az online világ ezen lehetőségével, regisztráljon és készítse el profilját, aztán kezdődhet az ismerkedés! Meglátja, az első elküldött mosolyt rövidesen éjszakákba nyúló telefonbeszélgetések követik, majd jöhet az első randi!

Regisztráljon!

Források:

1KSH NSZ: Minden harmadik háztartás egyszemélyes, 2012. október (népszámlálás adata) http://www.piackutatasok.hu/2012/11/ksh-nsz-minden-harmadik-haztartas.html