Lelki társ: létezik olyan?

lelki társ

Létezik olyan, hogy lelki társ? Vannak, akik nem hisznek benne, vannak, akik folyamatosan kutatják, olyanok, akik soha sem keresték, és olyanok is, akik megtalálják a lelki társukat anélkül, hogy igazán keresnék. Vajon a nagy Ő inkább hozzánk hasonló, vagy épp az ellentétünk? És hogyan találjuk meg a hozzánk illő társat, aki illik a személyiségünkhöz és megfelel az elvárásainknak?

Lelki társ:

A gondolat, hogy létezik egy lelki társunk már-már utópisztikus: hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy valahol a világban létezik valaki, akivel a végzet összeköt, ezért folyamatosan csak keressük és keressük. Lehetséges, hogy találkozunk egy különleges személlyel, akivel úgy érezzük, hogy együtt végre kiteljesedhetünk? Hogy végre megtaláljuk a lelki társat, akit már rég óta kerestünk? De mégis hol és hogyan keressük?

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy megtalálja a sok ember között azt a valakit, akivel valóban igazán boldog lehet. Sokszor csak az után vesszük észre, hogy valaki akár a lelki társunk is lehet, amikor a párkapcsolat már kialakult. Ezekben az esetekben úgy tudunk megbizonyosodni arról, hogy valóban a lelki társunkkal van-e dolgunk, hogy elképzeljük, hogy életünk minden pillanatát megosztjuk vele és ő is velünk. Képesek vagyunk rá? El tudjuk képzelni, hogy hátra levő életünket együtt töltjük?

És ha a válasz a kérdésre igen, akkor bizonyára megtaláltuk azt a társat, akivel kapcsolatunk életre szóló lehet.

A megfelelő személyt keressük?

Gyakran kisebb-nagyobb áldozatokat kell hoznunk, amikor egy olyan társat keresünk, aki illik hozzánk és akivel az életünket is megosztanánk.

Előfordul, hogy valakivel már az első randin egymásba szeretünk és rájövünk, hogy a személy, aki velünk szemben ül, pont az a lelki társ lehet, akire egész életünkben vártunk. Máskor csak sokadik találkozáskor derül ki, hogy a másik igenis megdobogtatja a szívünket. Kivel nem történt még ilyen?létezik lelki társ?

Hányszor hallottunk olyan párokról, akik egy online társkereső oldalon ismerkedtek meg egymással? Amikor ebben a formában ismerkedünk, fontos tudni, hogy viszonylag lassan, de folyamatosan ismerjük meg egymást, adunk magunknak és a másiknak elég időt az üzenetváltásokkal, hosszas telefonbeszélgetésekkel, majd az első találkozóval arra, hogy egy hosszú, tartalmas kapcsolat alakuljon ki köztünk és meglássuk a másikban a lelki társunkat.

Ugyan valószínűleg nincs részletes kézikönyv és használati útmutató, hogy hogyan működik pontosan a szerelem, azonban egy szabály biztosan létezik: sose adjuk fel és használjuk ki a számtalan módját annak, hogy megtaláljuk a lelki társunkat. Maradjunk mindig pozitívak és ne féljünk megtenni az első lépést sem!

Lehetséges, hogy az Ön lelki társa, akivel 100%-ban összeillenek éppen ott van, ahol nem is számítana rá! Sok szerencsét kívánunk!

Regisztráljon az ELITTÁRS oldalára most!