Nyári kaland: ezért ez a legjobb időszak a társkeresésre!

nyári kaland

Kezdje el most a nyári flörtölést és találja meg a párját! Regisztráljon az ELITTÁRS oldalára még ma és talán nem csak a nyár, hanem a szerelmi élete is forróvá válhat! Addig is, íme 5 ok, amiért megéri kimenni a szabadba és megtalálni a nyári románcokhoz vezető egyenes utat!

1 A napsütés optimistává tesz

Sokan gondolják úgy, hogy a jó idő pozitívan befolyásolja a gondolkodásukat – és ez pontosan így is van! Egyáltalán nem véletlen, hogy a jókedvet a világos, napos idővel azonosítjuk. A napsütés boldogságérzetet kelt, valamint energiát ad – jó hír azoknak az egyedülállóknak, akik társat keresnek! Ugyanis a boldogság valójában nagyon vonzó tulajdonság, ezért is szeret az ember olyasvalakivel randevúzni, aki pozitív gondolatokkal rendelkezik és vidám.

2 A meleg idő jót tesz az egészségnek

nyári kaland

A napos idő pozitív hatással van az egészségére is. Míg a szürke tél sokakat szomorkássá, néha depresszióssá tesz, már egy kis napsugár képes megfordítani a negatív érzéseket, és boldoggá tenni bárkit. Valóban közvetlen hatással tud lenni az egészségünkre, mivel fokozza a testünkben a D-vitamin, valamint szerotonin tartalom mennyiségét. Értékelje az egészséget, hiszen ez ismét egy plusz pont azoknak az egyedülállóknak, akik társat keresnek: az egészséges embereket ugyanis általában vonzóbbnak látják mások!

3 A nyár meghozza a kedvét a flörtöléshez

A nyár és a napsütés nem csak jobb kedvet és egészséget hoz. Attól függetlenül, hogy vidéken vagy a fővárosban élvezi a napsütést, a nyári napok a legmegfelelőbbek arra, hogy a randizzon! A napsütés ugyanis bizonyítottan nyitottá tesz a flörtölésre: egy 2013-as kutatás szerint a vizsgált nők 25%-a megadta volna a számát egy férfinak egy napos, míg csak 14%-uk tett volna így egy borús napon. Ez egy további jel az egyedülállóknak, akik nyári románcot vagy kapcsolatot keresnek: talán eljött az ideje, hogy belevesse magát Ön is az ismerkedésbe!

4 A meleg időjáráshoz kapcsolódhat a nagylelkűség

Sőt, nem is biztos, hogy olyan nagyon keményen meg kell dolgozni érte. Egy kutatás eredménye a magas hőmérséklet és az emberek nagylelkűsége közötti kapcsolatot demonstrálta. Azoknak az egyedülállóknak, akik az első lépések megtételén gondolkodnak, ez igenis jó hír: nem csak egészségesebb, vonzóbb, és boldogabb, de a flörtre is nyitottabb lesz a napsütéstől, így a leendő randevú partnerek még jobban fognak örülni egy Önnel való találkának!

5 Romantikus nyári randi ötletek mindenhol

nyári kalandHa megtörtént az első randi, akkor kezdődik az igazi öröm! Egy nyári kaland számos lehetőséget tár fel Ön előtt, hogy igazán élvezhesse mindazt, amit Magyarország nyújt! Már abban is van valami nagyon romantikus, ha egy hosszú, forró nyári estét egy szimpatikus személy társaságában tölt, de ez az időszak arra is tökéletes, hogy újra gondolja néhány klasszikus randi ötletét!

Moziba szeret menni az első randevún? Keressen egy szabadtéri vetítést és piknikezzen randi partnerével! Egy klasszikus, munka utáni beszélgetést alakítson át valami igazán érdekes és emlékezetes élménnyé. Még egy sima esti séta is tökéletes tud lenni a nyári éjszakai hőségben, miközben, lassan de biztosan megismer valakit.

Inspirálódjon Ön is és találja meg társát egy nyári kalandból kiindulva – az ELITTÁRS összehozza a megfelelő partnerrel, akivel élvezhetik egymás társaságát, a közös beszélgetéseket és a nyár, vagy akár életük hátralévő részét.

ELITTÁRS regisztráció

Önnek is vannak nyári randi ötletei? Ossza meg őket a többi olvasóval a cikk alatt kommentben!

Források:

1 The Effects of Weather on Daily Mood: A Multilevel Approach. Study done on behalf of the American Psychological Institute, 2008.
2 The Reasons Why Happiness Is The Most Attractive Quality. Paul Hudson, 2013.
3 Benefits of Sunlight: A Bright Spot for Human Health. M Nathaniel Mead, 2008.
4 Feeling flirty? Wait for the sun to shine. Taylor & Francis, 2013.
5 Weather, mood, and helping behaviour: Quasi experiments with the sunshine Samaritan. Michael R. Cunningham, writing in the Journal of Personality and Social Psychology, 1979. psycnet.apa.org/psycinfo/1981-05406-001