Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
társkereső oldalak regisztráció nélkül
%
52% nő, 48% férfi

A Prémium tagok között a nemek aránya közel azonos

100%
Hiteles adatlapok

A megbízhatóság érdekében minden adatlapot manuálisan ellenőrzünk

Társkereső oldalak regisztráció nélkül: egyszerű megoldásnak látszik, de vajon tényleg az?

társkereső oldalak regisztráció nélkül

Sok érv szólhat az olyan társkeresők mellett, amelyek regisztráció nélkül is igénybe vehetőek. Amikor egy oldalon adatlapunkat kitöltjük, rengeteg személyes információt adunk meg önmagunkról, számos egyedülálló azonban nem szeretne nyomot hagyni egy online társkeresőn. Lehetséges úgy komoly párkapcsolatot találni az interneten, hogy nem regisztrálunk egy társkereső oldalra?boldog pár

Társkereső oldalak regisztráció nélkül: egyszerű és komplikációmentes lenne?

Bizonyára már Ön is tapasztalta bizonyos weboldalak használatának nehézségeit, gondoljon csak arra, hogy hány oldalra regisztrált már, ahová később elfelejtette a jelszavát. A jelszó kiválasztásához használnia kell nagy és kis betűket, számokat és különböző írásjeleket is, a sok adat pedig könnyen áttekinthetetlenné válhat a fejében. Ha sokadszorra is jelszó emlékeztetőt kell kérnie ahhoz, hogy egy oldalt használni tudjon nem csoda, ha idegessé válik. Érthető tehát, ha egyesek regisztráció nélkül szeretnének egy társkereső oldalon böngészni, hiszen ilyenkor először nyugodtan megnézhetik az oldalt, anélkül, hogy bármilyen adatot megadnának magukról.

Mindez első pillantásra nagyon is kedvezően hangzik, azonban nem mindig előnyös, sőt! Ezért most megmutatjuk Önnek, hogy miért érdemes olyan társkereső oldalt választania, ahová regisztrálni kell.

Társkereső oldalak regisztráció nélkül: nem csak előnyei vannak!

Azokkal a társkereső oldalakkal kapcsolatban, amelyeken regisztráció nélküli felhasználók is jelen lehetnek, sokaknak rossz tapasztalatai vannak. A felhasználók komoly hányada egy idő után nem jelentkezik és elérhetetlenné válik. Az ilyen, nem komoly vagy bizonytalan felhasználók elé állít akadályt a regisztrációs folyamat, amely biztosítja, hogy csak olyasvalaki lehessen tagja az oldalnak, akinek valóban a társkeresés a célja.

Ezért, ha valaki egy online társkereső oldaltól azt várja, hogy ott találja meg a szerelmet, nagyon gyorsan felismeri egy regisztrációhoz kötött oldal előnyeit, hiszen ilyenkor csak olyanokkal találkozik, akik hozzá hasonlóan valóban társat keresnek, nem pedig viccből regisztrálnak.

Miért érdemes egy professzionális oldalt választani egy ingyenes vagy regisztráció nélküli társkereső helyett?

1 Spóroljon időt és energiát

Az online társkeresés lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen ismerkedjen, találkozzon olyasvalakivel, aki Önhöz hasonló életcélokkal és elvárásokkal rendelkezik egy társ személyével kapcsolatban, valamint személyiségjegyei tekintetében összeillik Önnel, ezáltal könnyebben alakíthatnak ki egy boldog, tartós párkapcsolatot.

Tudta? Az ELITTÁRS egy felmérése szerint az egyedülállók 74 százalékának véleménye szerint az interneten keresztül rövidebb vagy ugyanannyi idő lehet párt találni, mint offline.1

2 Biztos választáskéz, billentyűzet, regisztráció társkeresőre

Egy olyan professzionális társkereső oldalra történő regisztrálás esetén, mint az ELITTÁRS, biztos lehet abban, hogy az oldal munkatársai ellenőrzik a létrehozott profilokat. Így megbizonyosodhat arról, hogy a személy, akivel üzenetet vált, vagy akinek éppen egy mosolyt küldött, nem csak a virtuális térben, hanem a valóságban is létezik.

Ezen kívül biztonságban tudhatja személyes adatait, adatlapját, valamint profilképét is, hiszen más társkereső oldalaktól eltérően az ELITTÁRS oldalán regisztráltak adatlapjai nem elérhetőek az interneten történő kereséssel, csak a tagok láthatják őket.

3 Felhasználók egy bizonyos csoportjának szól

Egy diplomás egyedülállóknak vagy komoly párkapcsolatot keresőknek szóló oldal leszűkíti a lehetséges partnerek listáját és leegyszerűsíti a társkeresést. Ezért, ha az ELITTÁRS oldalán tag, akkor könnyebben talál az elvárásainak megfelelő és személyiségéhez illő társat, akivel boldog párkapcsolatot alakíthat ki.

Tudta? Az ELITTÁRS oldalon a Prémium tagok 99 százaléka komoly párkapcsolatot keres.2

Ez is érdekelheti: Milyen szolgáltatást válasszak? Ingyenes társkeresőt vagy fiztetőset?

4 Társkereső módszer

Vannak olyan társkereső oldalak, amelyek nem használnak kereső algoritmust, ezért az összes felhasználó közül kell kiválasztani azt a személyt, akivel randevúzni szeretne. Ilyenkor azonban könnyedén elveszhet az ember a bőség zavarában. Mi célból nézne meg olyan adatlapokat, amelyek tulajdonosaival egyértelműen nem felelnek meg az egymással szemben támasztott követelményeik? Egy jól működő társkereső, mint az ELITTÁRS, egy matematikai algoritmus segítségével Ön helyett elvégzi a szelekció első fázisát és már csak olyan partnerjelölteket ajánl Önnek, akivel összeillenek a személyiségjegyeik és alkalmasak egy hosszú távú párkapcsolatra, illetve akivel megfelelnek egymás elvárásainak.

Mi sem bizonyítja jobban egy társkereső oldal sikerességét, mint a valódi sikertörténetek?

Források:

1, 2 ELITTÁRS felmérés a társkeresés és a párkapcsolatok jövőjéről 527 felhasználó megkérdezésével. Férfiak:24%, Nők: 76% 2014. Április