ELITTÁRS: átverés vagy megbízható szolgáltatás?

elittárs nem átverés

A 2012 decemberében indult ELITTÁRS oldal a kezdetektől fogva nagy érdeklődést váltott ki mind a felhasználók, mind a média részéről. Bár számos pozitív felhasználói visszajelzést kaptunk, és szolgáltatásunk segítségével mára már több felhasználó is megtalálta a párját, ennek ellenére, a kezdetben néhányan mégis azt gondolták, hogy az ELITTÁRS átverés.

Mi bizonyítja, hogy az ELITTÁRS nem átverés?

Küldetésünk

Elsődleges célunk, hogy minőségi, megbízható szolgáltatást nyújthassunk azon egyedülállók számára, akik hosszútávú, komoly kapcsolatot keresnek. Sajnos akadnak olyanok is, akik nem gondolják komolyan a társkeresést, de ennek ellenére regisztrálnak. Ezt a folyamatot lassította le eleinte a várakozásokat felülmúló, nagyszámú regisztráció. Az adatlapok ellenőrzését azonban nem áll szándékunkban automatizálni, hiszen ezzel védjük Önt a tisztességtelen szándékú felhasználóktól.

Adatvédelem és biztonság

Társkereső szolgáltatásunk egyik legfontosabb alapelve az adatbiztonság: a személyes adatokat titkosítva tároljuk és azokat harmadik fél számára nem szolgáltatjuk ki, így azok az interneten keresve sem érhetőek el.

Miért fizet? A minőségi szolgáltatásért!

Ha valóban komoly kapcsolatra vágyik, akkor érdemes egy olyan társkeresőn regisztrálnia, ahol van tagsági díj, mivel az a komolytalan, alkalmi kapcsolatot kereső felhasználók kiszűrésének egyik leghatékonyabb módja. Sokan azonban épp a tagsági díj miatt gondolták, hogy az ELITTÁRS átverés. Mi természetesen senkit sem kötelezünk a Prémium tagságra. Az ELITTÁRS oldara történő regisztráció után betekintést nyerhet az oldal alapfunkcióiba, elolvashatja átfogó személyiségjellemzését és megnézheti a Partnerjelöltek adatlapjait. Amennyiben mindez elnyerte a tetszését, akkor dönthet a Prémium tagság mellett.

Súgó – Számíthat a segítségünkre!elittárs nem átverés

Ha kérdése van a szolgáltatásunkról, használja bátran a Súgó oldalainkat, ahol hasznos információkat talál a társkereső módszerünkről, az oldal használatáról vagy éppen a Prémium tagságról.

Ha akadnak még megválaszolatlan kérdései vegye fel velünk a kapcsolatot! Ügyfélszolgálatunk a hét öt napján a rendelkezésére áll.

Miért nem igaz tehát, hogy az ELITTÁRS átverés?

A társkeresőnk vonzereje a pszichológusok által összeállított személyiségtesztben rejlik, mely segítségével az elvárásaikban és igényeikben megegyező egyedülállók egymásra találhatnak.
Az ELITTÁRS több mint társkereső, hiszen a Tanácsadói rovat szerkesztői hétről hétre újabb cikkekkel próbálják megkönnyíteni a társkeresését.

Az ELITTÁRS oldalt a felhasználói visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük, és azon dolgozunk, hogy minőségi és megbízható online társkereső szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleinknek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a biztonságos adatkezelés, a helyes viselkedést szabályozó magatartási kódex, a segítőkész ügyfélszolgálat és a felhasználók sikertörténetei.

Javaslata, észrevétele van? Kérjük, ossza meg velünk, segítve ezzel munkánkat!