Szerző: ELITTÁRS szerkesztőség
160538

Ismerkedés - 4 lépésben a lelki társunkhoz!

ismerkedés
Az adatlapok felkelthetik az érdeklődését, de a kérdéseit nem válaszolják meg. Számtalan olyan dolog létezik, amit szívesen megtudnánk a másikról, mielőtt találkoznánk vele. Szeretné tudni például, hogy mekkora személyes mozgásteret igényel egy kapcsolatban, mi az, amit a közeljövőben mindenképp el szeretne érni, esetleg hová utazik el legszívesebben? Ismerkedjen meg partnerjelöltjével 4 egyszerű lépésen keresztül!

Nem regisztrált még, ezért nincsenek partnerjelöltjei? Kezdje a nulladik lépéssel:

Regisztráljon és próbálja ki az ELITTÁRS módszerét!

 

Ismerkedés lépésről lépésre – tudjon meg mindent Partnerjelöltjeiről!

Az ELITTÁRS oldalon 4 fontos lépést határoztunk meg, amivel a tagok közelebb kerülhetnek egymáshoz, még az első találkozó előtt. Fontos tudnia, hogy az ismerkedés mindig kétirányú. Ha Ön tette meg az első lépést, a következő két lépés a partnerjelöltje feladata lesz. Hogyan lásson neki az ismerkedés menetének?

  Lépés - Öt kérdés

Az ismerkedés első fázisában többet megtudhat arról, hogy a másik felhasználó miként reagál bizonyos helyzetekben. A listán szereplő 50 kérdés közül válasszon ki ötöt, amelyek leginkább érdeklik Önt. A másik felhasználó ezután választhat az előre megadott válaszlehetőségek közül, illetve egyénileg megfogalmazott választ is írhat a saját kérdésekre.

2  Lépés - Elvárások összehasonlítása

A második lépésben részletesen megismerheti, hogy milyen elvárásokat támaszt a másik fél egy komoly kapcsolattal szemben. Minden ember tisztában van azzal, mely tulajdonságokat találja szimpatikusnak és melyek azok, amelyekkel nem tud azonosulni. Válassza ki ezt a 10-10 tulajdonságot a megadott listán, és küldje el partnerjelöltjének!

3 Lépés - Saját kérdés

Az ismerkedés harmadik szakaszában olyan témákat vitathatnak meg, amelyeket külünösen a szívükön viselnek, így többet megtudhatnak a másik fél értékrendjéről és érzéseiről! Fogalmazza meg saját kérdéseit vagy válasszon a listából, hogy személyes válaszokat kapjon. Mind a kérdések, mind pedig a válaszok rengeteget elárulnak egymás személyiségéről!

4  Lépés - Üzenetírás

Az előbbi lépéseket követően végül könnyedén talál közös témát az üzenetíráshoz. A személyes üzenetek révén ismerheti meg a legmélyebben a másikat. Ennek során persze figyelembe veheti azokat a részleteket, amelyeket az ismerkedés előző lépéseiben már megtudott partnerjelöltjéről. Akkor döntsön a személyes találkozó mellett, amennyiben készen áll rá és biztos abban, hogy több szempontból is összeillenek!

 

ELITTÁRS regisztráció
Hozzászólások

Nagyon tetszik az oldal. De lehetne, hogy ingyen megnézhessem a képeket?

Kedves Rózsa, köszönjük kérdését. Az ELITTÁRS egy komoly társkereső oldal, amely a hosszú távú párkapcsolatok megteremtésének céljából jött létre. A személyiség és a belső tulajdonságok alapvető fontosságúak egy jól működő, hosszú távú kapcsolat kialakításában. Éppen ezért az ELITTÁRS oldalon nem lehetséges az, hogy az ingyenes tagok megtekinthessék mások fényképeit. Ezzel az ELITTÁRS azoknak a felhasználóknak a számát szeretné lecsökkenteni, akik csak fényképek nézegetése céljából regisztráltak az oldalra és nem egy hosszú távú, komoly kapcsolat reményében. Üdvözlettel: Az ELITTÁRS szerkesztősége

Az Elittárs munkatársai mindent megtesznek, hogy megfelelő társat találjunk. Köszönettel ésTisztelettel, Ilona

Örülök, hogy részese lehetek ennek az ötletes társkereső oldalnak...köszönöm.

Nagyon szuper ez az oldal de lehetne lehetőség néha ajándékként ingyenesen is nézelődni az oldalon ugyanúgy mint a többi hasonló oldalakon!!Legalább mondjuk az üzenetváltás :)

Edit néven 2014. 12.20-án érkezett hozzászólásra érdemben nem válaszoltak, illetve válaszuk másról szólt. Én is kíváncsi lennék arra, hogy az Elittárstól való megválással egy időben törlik-e az adatlapomat és adataimat, vagy az akaratom ellenére fennmarad-e ? Kérem, erre válaszoljanak ! Köszönöm.

Kedves Ditke! Ha végérvényesen törölni szeretné ELITTÁRS adatlapját, annak törlésével valamennyi személyes adata, illetve az Ön által küldött és fogadott üzenetek törlődnek és azok egy újbóli regisztráció során sem állíthatók vissza. Kérjük, olvassa el az ehhez vonatkozó részt Súgó oldalunkon: ELITTÁRS Súgó Amennyiben Prémium tagként szeretné törölni adatait, először a tagságát kell megszüntetnie, ezt követően visszasoroljuk Önt az ingyenes tagok közé, majd a fenti módon tudja törölni magát. Amennyiben további kérdései merülnek fel, kérjük, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, akik készségesen válaszolnak Önnek. https://www.elittars.hu/ugyfelszolgalat Üdvözlettel: Az ELITTÁRS csapata

T.Cím! Jó néhány negatív komment van fenn a neten, hogy ha előfizetek egy hónapot, nem fogok tudni megszabadulni az előfizetői státusztól, és nem fogom tudni letörölni sem magam. Vajon milyen valóságalappal küzd ez a mondat?? Kizárólag bepillantani szeretnék!!! Üdv. Edit

Kedves Edit!

Köszönjük kérdését.

Az ELITTÁRS oldalt lehetősége van ingyenes tagként is kipróbálni, majd Prémium tagságot is igénybe vehet. Az alábbi súgó oldalunkon tájékozódhat arról, hogy mely szolgáltatások állnak az ingyenes tagok és melyek a Prémium tagok rendelkezésére: https://www.elittars.hu/premium-tagsag/premium-dijszabas

Amennyiben Prémium tagságot választ, tagságát a felmondási határidőn belül bármikor könnyedén megszüntetheti az online űrlapunk segítségével: https://www.elittars.hu/premium-tagsag/megszuntetes

Fizetési kötelezettséggel járó tagságának megszüntetéséhez további információt az Általános Szerződési Feltételekben talál: https://www.elittars.hu/aszf

Reméljük, Ön is elégedett lesz oldalunk szolgáltatásával, sok sikert és kellemes ünnepeket kívánunk!

Üdvözlettel: Az ELITTÁRS csapata

Nem tudom, ki hogy van vele, számomra macerás ez az öt kérdés. Ha az adatlap egy-egy részletéhez írunk hozzászólást, abból már látni lehet az értékelést. A telefonbeszélgetés és a személyes találkozás a döntő.

Oldalak