Ismerkedés – 4 lépésben a lelki társunkhoz!

ismerkedés

Az adatlapok felkelthetik az érdeklődését, de a kérdéseit nem válaszolják meg. Számtalan olyan dolog létezik, amit szívesen megtudnánk a másikról, mielőtt találkoznánk vele. Szeretné tudni például, hogy mekkora személyes mozgásteret igényel egy kapcsolatban, mi az, amit a közeljövőben mindenképp el szeretne érni, esetleg hová utazik el legszívesebben? Ismerkedjen meg partnerjelöltjével 4 egyszerű lépésen keresztül!

Ismerkedés lépésről lépésre – tudjon meg mindent Partnerjelöltjeiről!

Az ELITTÁRS oldalon 4 fontos lépést határoztunk meg, amivel a tagok közelebb kerülhetnek egymáshoz, még az első találkozó előtt. Fontos tudnia, hogy az ismerkedés mindig kétirányú. Ha Ön tette meg az első lépést, a következő két lépés a partnerjelöltje feladata lesz. Hogyan lásson neki az ismerkedés menetének?

Lépés – Öt kérdés

Az ismerkedés első fázisában többet megtudhat arról, hogy a másik felhasználó miként reagál bizonyos helyzetekben. A listán szereplő 50 kérdés közül válasszon ki ötöt, amelyek leginkább érdeklik Önt. A másik felhasználó ezután választhat az előre megadott válaszlehetőségek közül, illetve egyénileg megfogalmazott választ is írhat a saját kérdésekre.

2 Lépés – Elvárások összehasonlítása

A második lépésben részletesen megismerheti, hogy milyen elvárásokat támaszt a másik fél egy komoly kapcsolattal szemben. Minden ember tisztában van azzal, mely tulajdonságokat találja szimpatikusnak és melyek azok, amelyekkel nem tud azonosulni. Válassza ki ezt a 10-10 tulajdonságot a megadott listán, és küldje el partnerjelöltjének!

3 Lépés – Saját kérdés

Az ismerkedés harmadik szakaszában olyan témákat vitathatnak meg, amelyeket külünösen a szívükön viselnek, így többet megtudhatnak a másik fél értékrendjéről és érzéseiről! Fogalmazza meg saját kérdéseit vagy válasszon a listából, hogy személyes válaszokat kapjon. Mind a kérdések, mind pedig a válaszok rengeteget elárulnak egymás személyiségéről!

4 Lépés – Üzenetírás

Az előbbi lépéseket követően végül könnyedén talál közös témát az üzenetíráshoz. A személyes üzenetek révén ismerheti meg a legmélyebben a másikat. Ennek során persze figyelembe veheti azokat a részleteket, amelyeket az ismerkedés előző lépéseiben már megtudott partnerjelöltjéről. Akkor döntsön a személyes találkozó mellett, amennyiben készen áll rá és biztos abban, hogy több szempontból is összeillenek!