Szerző: Elittárs szerkesztőség
17270

Mi lenne, ha… az Igazi mégsem pont olyan, mint elképzelte?

mi lenne ha
A legtöbb egyedülállónak határozott elképzelése van az ideális társról. A személyiségteszt kitöltésével és a keresési preferenciák meghatározásával az Igaziról alkotott kép könnyedén digitális formába önthető. Ha úgy gondolja, hogy az ideális társ életkora 35 és 42 év között fekszik, az ELITTÁRS Matching rendszere ehhez igazodik. De mi lenne, ha a nagy Ő életkora valójában két évvel eltérne az Ön elképzeléseitől?

Mi lenne, ha... az Igazi két évvel idősebb lenne?

Az ELITTÁRS módszer alapja egy speciális algoritmus, amely egy pszichológiai személyiségteszt, demográfiai adatok valamint személyes preferenciák egyeztetésével meghatározza, hogy mely partnerjelöltek illenek leginkább Önhöz. De mi történik, ha az Ön által meghatározott keresési feltételek miatt számos olyan partnerjelöltről nem kap értesítést, akikkel a legtöbb lényeges szempont tekintetében tökéletesen összeillenek? Mi van akkor, ha így elszalasztja az Igazit?

Éppen ezen megfontolásból hoztuk létre a „Mi lenne, ha…” funkciót, amelynek célja, hogy szélesítse a társkeresők látókörét, így nem szalaszthatják el az Igazit. Itt olyan felhasználók adatlapját tekintheti meg, akik bár személyiségüket tekintve illenek Önhöz, az Ön által megadott keresési kritériumok legalább egyike alapján nem kerültek fel a partnerjelöltek listájára. Ön dönti el, hogy mi lenne, ha a jelölt mégis kicsit fiatalabb, idősebb, alacsonyabb, vagy éppen magasabb lenne...

Egy példa: Nóra 165 cm magas, 35 éves, Budapesten él és társat keres. A keresési feltételek alapján az ideális férfi diplomás, 33-42 éves, legalább 175 cm magas és Budapest közelében (< 50 km) lakik. Ezen kritériumok alapján állítjuk össze a partnerjelöltek listáját. A „Mi lenne…” funkció Nórának olyan további érdekes férfiakat ajánl, akik alapvetően illenek a személyiségéhez, azonban adatalapjuk egy-egy pontban eltér Nóra kezdeti elképzelésétől. Így a „Mi lenne, ha…” részben olyan diplomás férfiakat ismerhet meg, akiknek lakhelye valamivel távolabb esik Budapesttől (< 70 km), illetve akik testmagasságuk vagy életkoruk alapján épp, hogy lemaradtak Nóra partnerjelöltjeinek listájáról.

Mi lenne, ha... naponta akár hússzal több jelöltet láthatna?

A „Mi lenne, ha...” funkcióval naponta akár további húsz olyan potenciális partnerrel ismerkedhet meg, akikről a keresési beállításai alapján soha nem kapott volna értesítést. A funkció eléréséhez kattintson egyszerűen a partnerjelöltek listája mellett található oldalsó menüben a „Mi lenne, ha...” gombra. Ne feledje, ezen jelöltek személyiségük tekintetében tökéletesen illenek Önhöz, csak az Ön által megadott keresési feltételeknek nem tesznek eleget teljes mértékben.

Annak érdekében, hogy az adatlapokat sorra megtekinthesse, előbb mindig el kell döntenie, hogy kapcsolatba lép-e az aktuális jelölttel vagy inkább elveti a javaslatot. Amennyiben egy adatlap elnyerte tetszését, használja első lépésben az öt kérdés funkciót vagy írjon rögtön egy rövid üzenetet az alsó szövegmezőbe és a felhasználó máris megjelenik partnerjelöltjei listáján. Ellenkező esetben a csupán egy kattintással el is utasíthatja a potenciális partnert, akiről ezt követően soha többé nem kap értesítést. Amint meghozta a döntést, máris egy újabb érdekes jelöltet mutatunk be Önnek. Amennyiben az összes „Mi lenne, ha...” jelöltet megtekintette, listája másnap automatikusan feltöltődik.

Gondolja meg, mi lenne, ha a nagy Ő valójában 10 km-rel távolabb lakna Öntől? Mi lenne, ha 2 cm-rel alacsonyabb lenne? Mi lenne, ha 1 évvel fiatalabb lenne, mint amit Ön a keresési feltételekben megadott? Adjon esélyt az Igazinak és használja ki ezt a Prémium funkciót!

Regisztráljon!

Kérdése van? Írja meg a szerkesztőseg@elittars.hu e-mail címre!