„Itt van az ősz, itt van ujra”: legyen ez az ősz új életének kezdete!

őszi randi tippek

Az ősz sokak számára a tervezés, tudatos cselekvés időszaka. A levegő hirtelen frissé és tisztává válik, remélhetőleg a nyáron volt ideje kipihenni magát és készen áll arra, hogy újult erővel és tele inspirációval belevágjon az új évszakba. Tegye ezt az őszt igazán csodálatossá az ELITTÁRS őszi randi tippjeinek segítségével!

Tökéletes idő a változásra

Az ősz az újrakezdések időszaka: úgy érzi, a nyáron elhanyagolta az egészségét, a hobbijait vagy a szerelmi életét és most áll készen arra, hogy változtasson? Mindegy, hogy életének mely szegletét hanyagolta el egy kicsit, a negatív körforgást alakítsa pozitívvá, egyszerűen! Változtasson gondolkodásán, szokásain, hiszen, Önnek kell megtennie az első lépést, hogy az őszt csodássá varázsolja!

Festői évszak romantikára teremtve

A tél, a tavasz és a nyár mind káprázatos tud lenni – azonban a szűrt őszi napfényben ragyogó százszínű természet igazán meghitt pillanatokat biztosíthat. Élvezze Magyarország aranyba borult csodás tájait randevúpartnerével! Kapjon fel egy sálat mozduljon ki, illetve ha otthon marad, gyújtson néhány gyertyát otthonában hangulatteremtésként és vágjon bele az eddig legromantikusabbnak ígérkező őszbe az ELITTÁRS segítségével!

Regisztráljon ingyenesen most!

Őszi randi tippek

Az ősz igen hálás randevúzási időszak. Ha még nem találta meg azt a különleges személyt, akivel kihasználhatná ezt az évszakot, jelentkezzen be ELITTÁRS fiókjába és lásson hozzá a kereséshez! Akár párkapcsolatban van jelenleg, akár még csak keresi párját, az alábbi tippek között találhat olyat, amely inspirációként szolgálhat egy őszi randira.

őszi piknikŐszi piknik

Egy jó hangulatú őszi randi lehet egy kellemes piknik a napsütéses délutánban. Pakoljon össze egy piknikkosarat, rakjon bele egy puha, meleg pokrócot, almát, teát és további, ízlésüknek megfelelő finomságokat és irány a kedvenc helye a városban: legyen az a Margit-sziget vagy a pécsi alagút tető, lényeg, hogy romantikus hangulatban élvezzék a természet nyújtotta csodát és a friss levegőt együtt!

Sétára, biciklire fel

Egy séta a közeli erdőben, a tó körül vagy egy parkban igazán tartalmas beszélgetésre adhat alkalmat. Ha biciklire szállnak, még jobban felfedezhetik a környéket együtt, amely nem csak a társalgásra, de az első közös élmény megszerzésére is alkalmas lehet, amelyre később, akár évek múlva boldogan emlékezhetnek vissza. Az első randin egy aktív programmal kezdeni mindig jó ötletnek bizonyul. Összeköthetik például az erdei sétát gombaszedéssel (a szedett gombákat azonban mindig ellenőriztessék szakértővel), majd hazaérve egy forró leves mellett tovább folytathatják a beszélgetést, egymás megismerését.

Közös főzés

Egy randi a konyhában, közös főzéssel egybekötve igazán izgalmas lehet, jól meg lehet ismerni a randipartnert közben. Készítsenek olyasvalamit, amit mindketten szeretnek, majd egy jó vörösbor elfogyasztása mellett élvezzék a lakás melegében töltött közös időt, amíg odakint besötétedik.

Irány egy fürdő vagy wellness központ

Ahogy rövidülnek a nappalok és hosszabbodnak az éjszakák, egyre fontosabb lesz, hogy odafigyeljenek mind a testre, mind a lélekre. Kitűnő ilyenkor egy-két wellness programot beiktatni őszre. Legyen szó egyszerű fürdőzésről, masszázsról, vagy egy komplett wellness hétvégéről mindenképpen kikapcsolódást jelent. Amennyiben ilyesmire nincs lehetőségük, könnyedén elérheti mindezt otthonában is: gyertyafény, habfürdő és egy adag frissen facsart gyümölcslé. A legfontosabb azonban, hogy együtt töltsék az időt és egymás társaságában tudjanak pihenni.őszi randi piknik

Esik az eső? Egy hangulatos kávézó feldobja a randit!

Előfordulhat ősszel, hogy esik az eső, ez senkinek sem újdonság. Ha piknikre vagy sétára készültek, az időjárás azonban beleszól a terveikbe, választhatnak helyette egy hangulatos kávézót vagy éttermet. Egy meleg tea vagy egy forró leves mellett ugyanolyan jót lehet beszélgetni, mint egy piknik alatt egy pokrócon ülve.

Kultúra

Magyarország legtöbb városában ma már gyakorlatilag az év minden napján találhatnak kulturális programokat. Érdemes a kialakulóban lévő kapcsolatba néha egy kis kultúrát is belevinni, legyen az kiállítás, koncert, múzeum vagy bármilyen más dolog.

Hozza ki a legjobbat az őszi randikból is!

OLVASSA EL EZT IS: Randi tippek: 4+3 tipp a sikeres randevúhoz

Vágjon bele az őszbe, regisztráljon most ingyenesen és találja meg a társát!

Regisztráljon!

Önnek mik a legjobb őszi randi tippjei? Írja meg kommentben őket a cikk alatt!