Téli randi ötletek: találjon rá a szerelemre, amely melegen tartja szívét!

téli randi ötletek

A hideg, a szél és a sötétség lassan felülkerekedik a szép őszi tájon, langyos napsugarakon és hamarosan beköszönt a tél. A téllel jön a hó is, a hó pedig hamar latyakká válik, és felmerül a kérdés, hol van itt helye a romantikának? A fagyos reggelek és esték között teljesen érthető, ha nincs kedve kimozdulni a hidegbe. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a szerelmi életét is be kell fagyasztania!

Nem találta még meg azt a különleges társat, akivel élvezhetné a téli randi ötletek egyikét?

Regisztráljon és találja meg a társát már ma!

Ősszel olvassa a cikket? Kattintson ide őszi randi tippekért!

1 Irány ki a levegőre!

„Nincs rossz, idő, csak nem megfelelő öltözet.” – szokták mondani. A magyartáj, az ország minden részén elérhető erdei útvonalak télen is csodálatos élményt nyújtanak. Így ha kedvelik a hosszan tartó sétákat, mozduljanak ki, járják körbe a közeli erdőt, réteket. Ha Budapesten randiznak, egy téli délutánon libegővel felmehetnek a Normafára, majd átsétálhatnak az Erzsébet-kilátóhoz is, ahonnan csodás látvány tárul Önök elé. A csípős levegő után pedig bizonyára nagyon jól fog esni, ha beülnek valahová egy forró italra.

2 Szánkó és csúszkálás

Ha aktívabb téli randevút szeretnének átélni, elmehetnek szánkózni is. Budapesten remek választás lehet a fent említett Normafa. Ha Veszprém közeli randin törik a fejüket, Eplénybe érdemes ellátogatni, ahol igazán profi szánkópálya is van. Hazánkban olyan pálya is található, amely külön szánkófelvonóval rendelkezik, ezért ha a dombra gyaloglás nem az erősségük, helyette csak a csúszást szeretnék élvezni, Bánkút lehet az Önök megoldása, Miskolc közelében.

korcsolyázó pár3 Korcsolyapálya

Évről évre egyre több jégpálya nyílik országszerte. Ha még nem találta meg a párját, érdemes akár egyedül is ellátogatnia például a „Műjégre”, hiszen számos szingli választja ezt a helyszínt ismerkedésre. Ha pedig már van kivel randevúznia, igazán szórakoztató lehet egymást tanítgatni vagy forró teát szürcsölve megpihenni és megbeszélni a friss élményeket a jégen.

4

Ha a hideg valóban elriasztja Önöket

Egy teázó vagy forró csokizó hely igazán meghitt hangulatot tud teremteni akkor is, ha odakint fagy van. Egy ilyen környezetben igazán átadhatják magukat a mély beszélgetésnek, még jobban megismerhetik egymást. Kipróbálhatnak tea, kávé vagy kakaó különlegességeket és akár zárásig maradhatnak, hogy elbújjanak a hideg elől. Ha pedig az első randevút szervezték egy kávézóba, biztosak lehetnek benne, hogy legalább egy jó beszélgetés indító témát már találni fognak.

Regisztráljon!

5Randi a csillagos ég alatt – télen is

Ha érdekli Önöket a csillagászat vagy a földrajz, esetleg még soha nem jártak planetáriumban, érdemes lehet egybekötni az ismerkedést szórakozással és tanulással is, hiszen egy ilyen helyen mindig lehet valami újdonságot felfedezni. Planetárium azonban nem csak a fővárosban, hanem több nagy városunkban is található! Ha tehát szeretnének például egy izgalmas debreceni, egri, hajdúszoboszlói, pécsi vagy kecskeméti randit, ahol akár nappal vagy esőben is nézhetik a csillagokat, látogassanak el a planetáriumba!

6

Ha randipartnere egy igazi macskakedvelő

Ha partnerjelöltje kifejezetten macskarajongó, meglepheti egy macskás randevúval. A fővárosban például már két macskás kávézó is nyílt.1 Így, ha valamilyen oknál fogva nem tarthat macskát otthon, de mégis szeretne egy kávét vagy teát úgy elfogyasztani, hogy közben egy cica dorombol a közelében, érdemes lehet kipróbálni. Ha pedig első randevúra vinné el a kiszemelt nőt vagy férfit egy macskás helyre, érdemes tudni, hogy a macskák remek összekötő kapcsot alakíthatnak ki már az első percben, így talán egy döcögősen induló ismerkedés is igazán élvezetes randevúvá változhat!

téli randi7 Karácsonyi vásárok

Sok karácsonyi vásár már novemberben kinyit és várja az érdeklődőket. Próbálják meg kihasználni ennek az előnyeit, így rögtön lehetőségük nyílik egy kellemes hangulatú forraltborozásra és kürtőskalácsevésre még mielőtt nagy tömeg lenne a vásárokban. Egy romantikus téli randinak tökéletes megoldás lehet.

8 Kalandjáték, szabaduló szoba

Ha egy igazán izgalmas randevúra vágynak, az élő szabadulós játékokat Önöknek találták ki! Az utóbbi időkben nagyon elterjedtek azok a játékok, ahol a játékosok összehangolt működése a legfontosabb. Egy ilyen randin sok minden kiderül a másikról. Ha pedig még nem tartanak a kapcsolat azon szakaszában, hogy kettesben vágjanak bele egy ilyen kalandba, elhívhatnak egy másik párt is, így egy izgalmas dupla randi elébe nézhetnek.2

9 Főzőiskola

Egy főzőiskola tanfolyamán, vagy akár csak egy egy estés oktatáson remek alkalom lehet jobban megismerni egymást, hiszen a résztvevők általában párokba rendeződve vágnak neki a főzésnek, így jó alapot nyújthat az első közös élményeknek, emlékeknek is. Ha pedig egyedül próbálná ki, remek alkalom lehet megismerni egy ugyancsak párját kereső férfit vagy nőt.

A legfontosabb azonban, hogy télen se üljön otthon, mozduljon ki, pihenjen aktívan, lásson világot és adjon minél több esélyt a szerelemnek!

Regisztráljon!

Önnek is vannak téli randi ötletei? Írja meg őket kommentben a cikk alatt!

Források:

1 http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/kavezz-macskak-tarsasagaban/

2 http://parapark.hu/