Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
kedvesem

Hogyan találjam meg a kedvesem online?

kedvesem becézés - nevető pár

Nehéz személyre szabott választ adni egy olyan kérdésre, mint, hogy „mikor találom meg a kedvesem?”, a hogyanra azonban már talán kicsit könnyebb felelni. Ha Ön is azok közé tartozik, akit minden ismerős ismerősével megpróbáltak már összeboronálni, azonban egyikükkel sem volt minden tökéletes, esetleg éppen nehézséget okoz Önnek a személyesen vagy ismerősökön keresztül történő ismerkedés, olvasson tovább! Az ELITTÁRS oldalt, olyan egyedülállók számára fejlesztjük napról napra, akik valóban hozzájuk illő társra vágynak.nevető pár

Hol találhatom meg a kedvesem?

Ma Magyarországon szerelemre találni nem feltétlenül egyszerű. Sokan a nyári kalandokat, futó kapcsolatokat keresik, de hol lehet olyan egyedülállókkal ismerkedni, akik valóban tartós párkapcsolatot keresnek és a későbbiekben a „kedvesem” néven emlegethet? Bárokban, ismerősökön keresztül is lehet ismerkedni, nem lenne azonban egyszerűbb, ha már rögtön tudná, hogy akivel randevúzni készül, azzal összeillenek és a személyiségük alapján képesek lehetnek egy tartós kapcsolat kialakítására? Talán Ön számára is eljött az online társkeresés ideje!

Ebben tud segíteni Önnek is az ELITTÁRS: oldalunkon igényes egyedülállókkal ismerkedhet meg. Célunk, hogy minden egyedülálló rátaláljon egy olyan különleges személyre, akit később, ha úgy tartja kedve, akár a Kedvesem becenéven is szólíthat.

Hogyan találhatom meg a kedvesem az ELITTÁRS segítségével?

Az ELITTÁRS oldalon az egyedülállók a regisztráció során egy átfogó személyiségtesztet töltenek ki, amely alapján a későbbiekben algoritmusunk olyan személyiségű egyedülállókat fog Önnek ajánlani, akik illenek Önhöz. A személyiségteszt kitöltése után megadhatja konkrét keresési feltételeit: ha olyan elvárásai vannak, mint például: „Szeretném, hogy a kedvesem is akarjon majd gyermeket” esetleg, mint „fontos, hogy a leendő kedvesem hozzám közel lakjon, ne dohányozzon és 50 feletti társkereső legyen” stb. Keresési feltételeit bármikor módosíthatja. Algoritmusunk ezek, valamint a korábban kitöltött személyiségteszt alapján olyan partnerjelölteket ajánl Önnek, akikkel képesek lehetnek egy hosszú távú párkapcsolat kialakítására.

Önnek így már csak azt kell eldöntenie, hogy felveszi-e a kapcsolatot az Ön számára szimpatikus partnerjelölttel.

Olvassa el kapcsolódó cikkünket: Ismerkedés 4 lépésben az ELITTÁRS oldalon

Miért válassza az ELITTÁRS oldalt?

Az ELITTÁRS használata rendkívül egyszerű, logikus felépítése miatt bárki könnyedén használhatja. Ha azonban mégis elbizonytalanodik oldalunkkal kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol a kérdéseire. Minden Prémium tag számára lehetőséget biztosítunk adatlapjának hitelesítésére, amely segítségével személyazonosságának valódiságáról biztosíthatja partnerjelöltjeit. Így minden Prémium tagunk adatlapján, aki él a hitelesítés lehetőségével egy ikon jelenik meg, amely arról biztosítja az adatlapra látogatót, hogy tulajdonosa valódi személy, ügyfélszolgálatunk leellenőrizte személyazonosságát.

Az ELITTÁRS oldalnál különlegesen nagy hangsúlyt fektetünk a személyes adatok és üzenetek biztonságára, SSL titkosítással védjük tagjaink adatait. Ezen felül az ELITTÁRS tagok adatlapjai valamint az adatlapokra feltöltött fényképek nem találhatók meg az interneten, azokat csak Prémium tagjaink láthatják. Így biztosítjuk, hogy csak olyanok nézhessék meg az Ön adatlapját, akikkel alkalmasak lehetnek egy tartós kapcsolatra és komolyan gondolják a társkeresést.

Ha partnerjelöltjei között egy nő vagy férfi felkeltette az érdeklődését, érdemes felvennie vele a kapcsolatot, majd ha szimpatikusak egymásnak, személyes találkozót megbeszélni. Ki tudja, talán már az első partnerjelöltjei között lehet az a különleges személy, akit Kedvesem néven szólíthat hamarosan.