Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
partnerkereső
%
52% nő, 48% férfi

A Prémium tagok között a nemek aránya közel azonos

100%
Hiteles adatlapok

A megbízhatóság érdekében minden adatlapot manuálisan ellenőrzünk

Szerelmet keres? Válassza az Önhöz illő partnerkereső oldalt!

partnerkereső

A megfelelő partnerkereső kiválasztása nem egyszerű feladat. Bizonyára Ön is olyan társkereső oldalt keres, amely figyelembe veszi azt, hogy milyen társra illetve párkapcsolatra vágyik. Az ELITTÁRS tudományos módszere olyan magyar egyedülállókat ismertet meg egymással, akik hasonlóan gondolkodnak és összeillenek a párkapcsolattal és egymással szembeni elvárásaik is.

Ön szerint is jól hangzik? Regisztráljon még ma!

A valódi, tartós szerelmet megtalálni nem könnyű feladat. A hosszú munkanapok és a már kialakult baráti kör nehézkessé teszik azt, hogy új emberekkel ismerkedjen meg. Míg az alkalmi kalandok egy ideig elég szórakozást nyújtanak, hamar céltalanná válhatnak és egy igazi kapcsolat irányába terelik az egyedülállókat. Ha Ön is azon gondolkodik, hogy online keresse társát, az ELITTÁRS Önnek való partnerkereső lehet.

Hogyan működik a partnerkereső oldalunk?

Regisztráljon és töltse ki az adatlapját

Tökéletes partnerkereső profilképA regisztráció első lépéseként töltse ki partnerkereső adatlapját. Ebben a részben oszthatja meg leendő partnerjelöltjeivel a legfontosabb tudnivalókat magáról. Az adatlap remek lehetőséget nyújt arra, hogy megmutassa valódi Önmagát! Legyen kreatív és mutassa meg személyiségét, a szöveges mezők kitöltése után pedig töltsön fel pár képet Önmagáról. Az adatlapját, valamint képeit bármikor módosíthatja a későbbiekben.

Töltse ki a személyiségtesztet

Következő lépésként egy átfogó, több mint 200 kérdésből álló személyiségtesztet kell kitöltenie. A személyiségteszt eredményei alapján tudományos algoritmusunk megállapítja főbb személyiségjellemzőit és ebből egy egyéni profilt alakít ki Önről. A tesztkérdések a pszichológiában ismert modellen, a „személyiség öt fődimenzióján” alapszanak, algoritmusunk a válaszai alapján értékeli az Ön tulajdonságait a lelkiismeretesség, barátságosság, nyitottság, extraverzió és neuroticitás dimenzióiban, amely eredményeket Ön is könnyedén letöltheti adatlapjáról. Az átfogó teszttel biztosítjuk azt, hogy valóban Önhöz illő partnerjelölteket ajánljunk a későbbiekben.

Adja meg partnerkeresési feltételeit

A személyiségteszt kitöltése után a keresési feltételek következnek. Ebben a részben megadhatja, hogy milyen társra és milyen párkapcsolatra vágyik. Számos kritérium szerint szűkítheti a keresési feltételeit, többek között aszerint, hogy milyen korú társat keres, kitérhet a gyermekvállalási kedvre, vallásra, dohányzási szokásokra, a keresett társ és Ön közötti maximális távolságra, stb. Partnerkereső algoritmusunk az összes korábban megadott információ alapján segít abban, hogy egymáshoz illő egyedülállókat ismertessünk össze.

Ismerje meg partnerjelöltjeit

Ha már minden kulcsfontosságú információ partnerkereső oldalunk rendelkezésére áll arról, hogy milyen Ön és milyen társra vágyik, minden nap 3-7 lehetséges partnerjelöltet ajánlunk Önnek. Partnerjelöltjei egytől egyig olyan egyedülállók, akikkel személyiségjegyeik és párkapcsolattal szembeni elvárásaik alapján is összeillenek. Az ELITTÁRS módszere ezzel leegyszerűsíti a partnerkeresést és időt is spórol Önnek, hiszen csak olyan egyedülállókat ajánl, akikkel alkalmasak lehetnek egy boldog, hosszú távú párkapcsolatra.

Találja meg a tökéletes társat

A napi 3-7 partnerjelölt közül már könnyebb dolga lesz kiválasztani, hogy kik azok, akik szimpatikusak Önnek. Az ELITTÁRS módszerével lehetősége nyílik arra is, hogy négy egyszerű lépésben vágjon bele az ismerkedésbe. Ezeket a lépéseket itt olvashatja. Ha rátalált egy szimpatikus férfira vagy nőre, a partnerkeresés következő lépéseként érdemes egy személyes találkozót szervezni, hogy kiderüljön, megvan-e a kémia Önök között.

ELITTÁRS regisztráció

Regisztráljon ingyenesen most!