Tartós boldogság? Így találhat rá az ELITTÁRS oldalon

Ön is a tartós boldogság nyomában jár? Most megmutatjuk, miért érdemes az ELITTÁRS oldalt választania annak érdekében, hogy hatékonyan és kényelmesen találjon rá arra a különleges személyre, akivel közösen tartós boldogságra találhatnak. A társkeresés számunkra azt jelenti, hogy segítünk Önnek megtalálni azt, akire vágyik. Regisztráljon ingyenesen és töltse ki a személyiségtesztet még ma – talán ez lesz valami igazán különleges kezdete…
tartós boldogság

Tartós boldogság az ELITTÁRS segítségével

Hiszünk abban, hogy mindenki megtalálhatja a tartós boldogságot, ha a megfelelő helyen keresi, ezért személyre szabottan keressük Önnek a tökéletes társat, mert tudjuk, hogy Önt ki teheti igazán boldoggá. Honnan tudjuk, hogy pontosan milyen társat keres?

Az ELITTÁRS oldalra történő regisztráció során minden tag egy átfogó személyiségtesztet tölt ki, majd megadja, azokat a feltételeket, amelyek igazán fontosak Önnek. Algoritmusunk ez után olyan partnerjelölteket ajánl Önnek, akik megfelelnek ezeknek az elvárásoknak, valamint a tesztre adott válaszaik alapján személyiségük összeillik és képesek lehetnek egy tartós kapcsolat kialakítására. Minden tagunknak naponta 3-7 partnerjelöltet ajánlunk, ezzel időt spórolva csak olyan egyedülállókkal kell felvennie a kapcsolatot, akik illenek Önhöz. Az ELITTÁRS oldalon a tagjaink 99 százaléka1 hosszú távú kapcsolatot keres, a tartós boldogság megtalálása a célja.

ELITTÁRS regisztráció

Hogyan szűrjük ki a nem komoly társkeresőket?

Hogyan bizonyosodhat meg arról, hogy partnerjelöltjei nem csak egy nyári kalandot keresnek, hanem valóban tartós boldogságra vágynak? Szakértő ügyfélszolgálatunk manuálisan és automatizált szűrőkkel is ellenőrzi a friss felhasználókat, így kiszűrjük a nem valós adatlapokat. Ezen felül fontosnak tartjuk, hogy csak olyanok láthatják az adatlapját és vehetik fel Önnel a kapcsolatot, akiknek személyisége illik az Önéhez, megfelelnek az Ön elvárásainak és Prémium tagok. Így biztosítjuk a legnagyobb esélyt arra, hogy minden egyedülálló, aki komolyan gondolja a társkeresést, lehetőséget kapjon a tartós boldogság megtalálására.

Melyek az ELITTÁRS előnyei?

Felhasználói fiókjában bármikor megtekintheti a személyiségteszt eredményét, pszichológiai személyiségprofilját. Így többet megtudhat önmagáról és akár arról is, milyen típusú férfit vagy nőt keres társnak.

Az Ön számára legfontosabb keresési feltételeket a regisztráció során megadhatja, azonban ezeket a későbbiek folyamán bármikor megváltoztathatja. Ilyen keresési feltétel lehet, hogy milyen korú társat keres, és a leendő társ kora mennyire fontos Ön számára, hogy milyen messze laknak Öntől partnerjelöltjei, mennyire fontos Önnek leendő társa vallása, dohányzási szokásai, esetleg, hogy hajlandó legyen-e a jövőben gyermeket vállalni.

Prémium tagjaink számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy hitelesítsék adatlapjukat, ezzel biztosítva a partnerjelölteket személyazonosságuk valódiságáról. Ügyfélszolgálatunk munkatársain keresztül ezt könnyedén megteheti. Így bizonyosodhat meg arról, hogy partnerjelöltje valódi személy és így biztosíthatja partnerjelöltjeit arról, hogy Ön is a tartós boldogságot keresi.

biztonságos társkereső

 

Biztonság az ELITTÁRS oldalán

Kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy tagjaink személyes adatai, üzenetei, fényképei biztonságban legyenek. Minden adatot SSL kódolással tárolunk, fényképei és adatlapja nem található meg az interneten, azok csak az ELITTÁRS oldalán belül, kizárólag a Prémium tagsággal rendelkező, Önhöz illő partnerjelöltek számára lesz látható.

Tartós boldogság?

Hiszünk benne, hogy a tartós boldogság mindenki számára elérhető a megfelelő társ mellett. Az ELITTÁRS abban segít, hogy ezt a társat mindenki megtalálja, aki komolyan gondolja a társkeresést.

További tippek:

 • tartós boldogság
  Tartós boldogság minden korban

  Úgy gondoljuk, hogy a szerelem nem korfüggő, bárki megtalálhatja a hozzá illő társat. Szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy a társkereső fiataloknak illetve az 50 feletti társkeresőknek is a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Felhasználói felületünk logikus felépítse és letisztult dizájnja is ezt segíti.

  Én is megtalálom a boldogságot!

 • telefonos társkeresőt, társkereső appot használó nő
  Társkeresés bárhonnan, bármikor

  Szolgáltatásunk nem csak asztali gépről érhető el, társkeresőnket mobiltelefonon keresztül is használhatja, akár utazás közben, egy megbeszélésre várakozva, vagy a munkahelyén, ebédszünetben. A mobilos felületen kívül az AppStoreban illetve a Google Play Store-ban elérhető az ELITTÁRS társkereső app is, amely még egyszerűbbé teszi az online társkeresést.

 • összeillő pár
  Mi lenne, ha…

  Mi lenne, ha a tökéletes társ egy picit magasabb, esetleg fiatalabb vagy éppen idősebb, mint gondolta, vagy néhány kilométerrel messzebb lakik, mint szeretné? Törekszünk arra, hogy a leginkább Önhöz passzoló partnerjelölteket mutassuk be Önnek. Létezik azonban egy további funkciónk, a „Mi lenne, ha…” funkció, amelyen keresztül olyan egyedülállókat ajánlunk Önnek, akik nem teljesen felelnek meg a keresési feltételeinek, azonban személyiségjegyeik alapján összeillenek és képesek lehetnének a tartós boldogság megtalálására egymás mellett.