Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
új szerelem
%
52% nő, 48% férfi

A Prémium tagok között a nemek aránya közel azonos

100%
Hiteles adatlapok

A megbízhatóság érdekében minden adatlapot manuálisan ellenőrzünk

Új szerelem – kezdje újra itt az ismerkedést!

új szerelem

Már megtalálta egyszer az igaz szerelmet, de véget ért a kapcsolatuk vagy elvesztette társát? Higgye el, lehetséges, hogy újra ismerkedni kezdjen, és olyasvalakit találjon, akivel ismét boldog lehet. Sokan egyszerűen azért tartják nehézkesnek a társkeresést, mert nem találják a módját annak, hogy a már létező szociális hálójukon kívülről ismerkedjenek új emberekkel. Ha Önnek is ez a problémája, bizonyára azért talált rá erre az oldalra, mert úgy gondolja, hogy az online társkeresés Önnek is megoldást nyújthat egy új szerelem megtalálására – és jól gondolja! Az online társkeresés a leghatékonyabb módja annak, hogy nagyobb eséllyel találjon rá egy társra, akivel talán a mindennapokban nem tudna megismerkedni.új szerelem

Új szerelem – nem a volt társ helyettese

A társ elvesztését követően vagy egy szakítás után sokan úgy keresnek új kapcsolatot, hogy olyasvalakit próbálnak találni, aki nagyon hasonlít a volt társukra. Azonban fontos tudni, hogy egy új szerelem egy új társsal nem alapulhat az előző kapcsolaton, hiszen minden megváltozott. Egy új társ inkább friss kezdeteket jelenthet: új körülményeket, új érdeklődési köröket, új érzéseket, amelyek talán még a korábbiakat is túlszárnyalhatják. Volt párja akár örökké megmaradhat szerelmének, azonban ez nem zárja ki azt, hogy a jelenben illetve a jövőben is részese legyen egy új szerelem által nyújtott boldogságnak.

Honnan tudja, hogy vajon készen áll-e egy új szerelemre?

Nehéz megállapítani, hogy mikor áll készen egy új párkapcsolatra és teljesen természetes, ha vegyesek az érzelmei a témát illetően. Egyrészt nehéz továbblépni egy boldog párkapcsolat vége után, másrészt bizonyára Ön is érzi néha, hogy nem szeretne egyedül lenni. Gondolja végig jelenlegi helyzetét. Ha bármilyen szempontból úgy érzi, hogy változásra van szüksége ahhoz, hogy jobban érezze magát, talán készen áll arra, hogy továbblépjen és egy új férfit vagy nőt engedjen az életébe. A legfontosabb dolog, hogy Ön úgy érezze, készen áll.

ELITTÁRS regisztráció

Hogyan tovább?

A továbblépés kulcsa, hogy elfogadja, hogy volt társa része volt az életének, azonban a jövőjének már nem lehet ugyanolyan részese. Lehetséges, hogy volt párja volt a tökéletes társ, azonban ha el tudja fogadni, hogy mindez elmúlt, nyitottá válik arra, hogy más helyzetben, más körülmények között egy új szerelem is egy másik tökéletes társsá váljon.

Fontos, hogy észrevegye, hogy az ideális, tökéletes társ mindig az adott időtől és szituációtól függ, így az sem kizárt, hogy az ideális illetve tökéletes definíciója megváltozik. Máskor, más helyzetben, máshol talán újra nyugodt, boldog, magabiztos életet élhet valakivel, akivel biztonságban érzi magát és szeretik egymást, úgy, hogy mindemellett volt párja megmaradhat szíve egyik szegletében.

Hogyan segít az ELITTÁRS egy új szerelem megtalálásában?

Az ELITTÁRS természetesen nem az egyetlen társkereső oldal a világon, mi tesz minket különlegessé? A számos ingyenes társkereső oldallal szemben (amelyek általában a komolytalan szándékú, flörtölni vágyó szingliket vonzzák) az ELITTÁRS olyan egyedülállóknak szól, akik komolyan gondolják a társkeresést és tartós, boldog párkapcsolatot keresnek. Hiszünk abban, hogy az összeillőség több egymás fényképeinek kedvelésénél: Magyarországon egyedülálló társkereső módszerünk arra fókuszál, hogy olyan egyedülállókat ismertessünk össze, akik minden szempontból összeillenek.

Ezt a regisztrációkor kitöltendő átfogó személyiségteszt alapján biztosítjuk, amelynek segítségével feltérképezzük a személyiség fő jellemzőit. A teszt kitöltése után megadhatja azokat a keresési feltételeket, amelyek alapján társát keresi. Ebben a szekcióban jelölheti meg, hogy hol keresi társát, kitérhet többek között arra, hogy mennyire fontos Önnek leendő partnerjelöltjének vallása, dohányzási szokásai, esetleg, gyermekvállalásra való hajlandósága. Ha keresési feltételeit megadta, valamint fényképet is feltöltött adatlapjára, készen áll arra, hogy megismerje azokat az egyedülállókat, akiket az ELITTÁRS módszere segítségével ajánlunk Önnek. Partnerjelöltjeivel személyiségjegyeik és megadott feltételeik alapján illenek egymáshoz, így Önnek már csak azt kell eldöntenie, hogy felveszi-e az illetővel a kapcsolatot. Ki tudja, talán az ő személyében talál rá egy új szerelemre!

Miért válassza az ELITTÁRS oldalt?