Kedves Párkereső: Így találhat rá az „Igazira”

Oldalunkon napról napra számos szingli keresi a hozzá illő partnert. Az online társkeresésen kívül azonban az ELITTÁRS sokkal többet kínál: partnerkeresés mellett hasznos tanácsokkal is segítjük, és értékes információkkal látjuk el a párkeresőt a különböző városokra vonatkozóan, hogy hol érdemes ismerkedni.

Intsen búcsút a szingli létnek – mostantól a párkeresők könnyebben társra lelhetnek

Magyarországon a KSH adatai szerint 3 millió ember él egyedül a 15-49 éves korosztályban, akik aktív partnerkeresők.1 Hazánkban számos lehetőség van a jobbnál jobb helyek felfedezésére, szórakozásra és egyúttal a párkeresésre, hiszen országunk gyönyörű látnivalókban, borpincékben, gyógyfürdőkben, és megannyi különleges látnivalóban bővelkedik.

 

Az ELITTÁRS megosztja Önnel, mely városokban, milyen szórakozási lehetőségeket talál, és hol érdemes ismerkedni. Ezenkívül további érdekes témákról olvashat a Tanácsadás rovatunkban, ahol szakértőink segítenek választ találni ismerkedési vagy akár párkapcsolati problémákra.

 

Partnerkereső oldalunk a tudomány mai ismereteit felhasználva fejlesztette ki Magyarországon egyedülálló módszerét azon párkeresők számára, akik hosszú távú, komoly kapcsolatra vágynak. Nagy hangsúlyt fektetünk a szinglik igényeire, ebben segít a pszichológusok által összeállított személyiségtesztünk. Próbálja ki ingyen, hogy megtalálhassa az elvárásainak megfelelő partnert és saját magát is jobban megismerhesse! Hiszen így nem csak időt spórol, hanem esélyeit is növeli, hogy megtalálja párját, akivel közösen még sok szép dolgot fedezhetnek fel.

 

Ha csak körül szeretne nézni, esetleg egy kis flörtre vágyik, vagy éppen a nagy szerelmet keresi, regisztráljon!

 

A társkereséshez jó szórakozást kíván Önnek: az ELITTÁRS

 

Forrás:
1http://nol.hu/archivum/harom_millio_szingli_nem_talalja_egymast_

 

Kérdése van? Írjon nekünk a szerkesztoseg@elittars.hu e-mail címre!

Párkereső
Magyarország

  • Vagyok:
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!
Legalább 6 betű és 1 szám