Sikertörténetek

Andrea és László

Andrea volt, aki elsőként regisztrált az Elittárs oldalra, szeretett volna révbe érni. később pedig László október 14-én. „Ez olyan szerelem, ami magával ragadó, szerelem első látásra!” „Első alkalommal Andrea fotóját… További olvasnivalók »

Janka és Miklós

Már a jövőt tervezgetikMiért döntött úgy, hogy kipróbálja az internetes társkeresést? Véletlen volt, hogy itt „kötöttem“ ki. A dolog úgy esett, hogy begépeltem a keresőbe: „keresztény társkeresés“, és ez az… További olvasnivalók »

Erzsébet és Sándor

2016 februárja óta vannak együttA mi történetünk Amikor egy párkereső szolgáltatást használni kezdtünk, mindketten túl voltunk már a szokásos párválasztási koron, túl sikertelen házasságon, a gyereknevelés nagy részén, a munkánk… További olvasnivalók »

Enci és Gyuszkó

Szülői ellenvetés ellenére továbbra is együttEgy hirtelen sugallatEnci és Gyuszkó nem gondolkozott sokat, hogy regisztráljon-e oldalunkra. Mindketten egy hirtelen sugallat alapján döntöttek úgy, hogy kipróbálják az Elittárs szolgáltatását. Első körben… További olvasnivalók »

Ildikó & Gábor

Immár férj és feleségSzeretnénk megköszönni a lehetőséget, hogy az Önök oldalán találkozhattunk egymással. Immár férj és feleség lettünk. A regisztrációmat követő 3. napon Gábor kezdeményezte az ismerkedést, egy héttel később… További olvasnivalók »

Zsuzsanna & Péter

A távolság miatt csak hétvégén tudnak találkozni, de akkor mindent bepótolnakZsuzsanna: Valójában augusztus 20. körül regisztráltam az Elittársra, amikor elsőként Péter küldött talán egy mosoly jelet. Valamiért 2 nap után… További olvasnivalók »

Meglepetés randevú Ferenccel

Mindvégig azt éreztem, mintha régóta ismernénk egymástKövetkező sikertörténetünk szereplője meg akarta osztani történetét, azonban azt kérte, hogy neve maradjon titok. Így a Ferenc álnevet kapta, ugyanis a Liszt Ferenc tér… További olvasnivalók »

Anna & Dávid

Még nincsenek terveik, szeretnének minél több időt együtt tölteniMegismerkedésünk rövid története Dávid: Anna és én is hosszú kapcsolat után voltunk. A munkahelyünkön, baráti társaságban próbálkoztunk megtalálni az igazit, de sajnos… További olvasnivalók »

Zsuzsi & József

Együtt akarnak maradni örökreRégóta (8 éve) éltem egyedül. Soha nem próbálkoztam társkereső oldalon, mert több rosszat hallottam rólam, mint amennyi jót. Barátnőim biztatására (akik közül egy már nem régóta házasságban… További olvasnivalók »

Ágica & János

Már több mint egy éve egy párÁgica (47) és János (56) több mint egy éve egy pár. Már rövid keresgélés után rátaláltak egymásra. „Kevés szabadidőnk van. A munkánk teljesen leköti… További olvasnivalók »