Adatvédelem: személyes adatainak biztonsága legfőbb prioritást élvez

adatvédelem az ELITTÁRS oldalnál

Az ELITTÁRS szigorú adatvédelmi politikájának megfelelően különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az Ön által megadott információkat biztonságosan tároljuk, illetve illetéktelenek hozzáférésétől megóvjuk. Az alábbiakban röviden összefoglaltuk, mit teszünk annak érdekében, hogy személyes adatait mindvégig biztos kezekben tudhassa.

Milyen adatokra van szüksége az ELITTÁRS oldalnak?

Annak érdekében, hogy a komoly, tartós kapcsolatot kereső egyedülállók valóban személyiségükhöz illő társra találjanak, az ELITTÁRS egy különleges algoritmus, a „Matching” módszer alapján elemzi a társkeresők összeillőségét, amely potenciális partnereket demográfiai adatok, személyes preferenciák és pszichológiai személyiségteszt segítségével határozza meg.

Az elemzéshez a regisztráció során különböző adatok megadása szükséges: A személyiségtesztben elsősorban személyes kérdések megválaszolására kérjük Önt (pl.: rokonszenves tulajdonságok, a keresett társ beállítottságai és személyes kívánságok), amely az Ön személyes értékrendjét és attitűdjeit valamint a párkapcsolattal szembeni elvárásait méri fel, ezáltal egy átfogó képet formál az Ön személyiségéről. Ezen felül szükségünk van az Ön személyére vonatkozó egyes adatokra (pl. nem és életkor), valamint elérhetőségére (pl. e-mail cím). Mindemellett a sikeres ismerkedés érdekében adatlapját további 24 személyes fényképpel is bővítheti.

Továbbítja az ELITTÁRS az adataimat harmadik félnek?

Elérhetőségét és további személyes adatait mindvégig bizalmasan kezeljük, amely magába foglalja, hogy nem adjuk át azokat reklámcélokra harmadik félnek. Ezen felül Partnerjelöltjeivel nem osztunk meg olyan adatokat, amelyek által Ön megtalálható lenne internetes keresőrendszerek segítségével. Az oldal belső levelezőrendszere ugyancsak hozzájárul az Ön anonimitásának megőrzéséhez, mivel személyes e-mail címe közzététele nélkül válthat üzeneteket más tagokkal.

Szigorú adatvédelmi politikánknak köszönhetően az ELITTÁRS német testvéroldala, az eDarling társkereső oldal 2010-ben megkapta a nemzetközileg elismert német TÜV (Technischer Überwachungs-Verein – Műszaki Ellenőrzési Egyesület) s@fer-shopping minőségbiztosítási tanúsítványát.)

Adatlapom megtalálható az internetes keresőkkel?

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az ELITTÁRS tagok által megadott adatokat illetéktelenek hozzáférésétől megóvjuk. Ennek megfelelően az internetes keresőrendszerek segítségével sem személyes adatlapját, sem az ELITTÁRS oldalra feltöltött fényképeit nem lehet megtalálni.

Ezenkívül a felhasználók az ELITTÁRS oldalon belül sem kereshetnek az Ön adatlapjára, illetve egyes adataira. Mivel oldalunk nem rendelkezik keresési funkcióval, az Ön adatlapját kizárólag azon tagok tekinthetik meg, akiknek Partnerjelölt listáján Ön szerepel, vagyis akik a társkeresés során az Ön számára releváns felhasználók.

Mi történik az adataimmal miután töröltem az adatlapomat?

Amennyiben ELITTÁRS tagságát megszünteti és törli az adatlapját, valamennyi adatát végérvényesen eltávolítjuk az oldalról. Ide tartoznak az adatlapján megadott információk, valamennyi feltöltött fénykép valamint az elküldött és bejövő üzenetek. Az adatlap törlését követően az adatok visszaállítása nem lehetséges, ezért amennyiben az üzenetváltásokat vagy fényképeket meg szeretné tartani, győződjön meg arról, hogy azokat számítógépe merevlemezén elmentette.

Mit tehetek az adataim biztonságának érdekében?

Biztonsági intézkedéseink általános védelmét nyújtanak illetéktelenek hozzáférése ellen, azonban adatait közvetlen környezetétől elsősorban a Ön védheti meg a lehetséges kockázatok kizárásával. Éppen ezért ajánljuk, hogy ne ossza meg ismerőseivel az ELITTÁRS oldalon használt jelszavát, illetve ne használjon olyan jelszót, amelyet ismeretségi köre könnyen megfejthet. Kerülje többek között azon jelszavak használatát, amelyek személyes adatot tartalmaznak, úgy mint utónevét vagy születési dátumát. A megfelelő jelszó kiválasztásáról részletes útmutatást a Súgónk megfelelő bejegyzésében olvashat.

További kérdése van? Kérjük, olvassa el az ELITTÁRS részletes Adatvédelemi szabályzatát vagy forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.