Fényképkérés: ha kíváncsi, kit rejt egy adatlap!

fényképkérés

Az internetes társkeresés gyakori velejárója, hogy egy-egy izgalmasnak tűnő profil tulajdonosa nem tölt fel fényképet. A profilbejegyzések felkeltették érdeklődését és szívesen megismerné a megnyerő bemutatkozás mögött rejlő arcot? Ilyenkor érdemes igénybe venni az ELITTÁRS fényképkérés funkcióját: Így csupán egy kattintással felhívhatja a rokonszenves Partnerjelölt figyelmét, hogy profilbejegyzései kíváncsivá tették és örömmel venné, ha feltöltene magáról egy fényképet.

Azon Partnerjelöltek profilján, akik még nem tettek közzé profilképet, a fénykép helyén egy férfi vagy női alak körvonala látható és azon a „Szeretné, ha … feltöltene egy profilképet?“ kérdés szerepel. A kérdést az ábra alsó részén található „Fényképkérés“ gombra kattintva azonnal meg is válaszolhatja és a Partnerjelöltnek máris elküldött egy automatikus üzenetet.

Ezt követően a sziluetten mostantól a „Fényképet kért” felirat jelzi, hogy már megtette ezt a lépést. Így később, amikor ismét a Partnerjelöltek listáján keresgél, azonnal láthatja, kinek küldött már ilyen üzenetet. Természetesen azonnal értesítjük, amint a Partnerjelölt eleget tett kérésének és profilján közzétett egy képet.

Fényképkérést kaptam – mit tegyek?

Amennyiben eddig még nem töltött fel profilképet, bizonyára Ön is gyakran kapott Partnerjelöltjeitől fényképkérés üzenetet. Ezeket az értesítéseket egyrészt közvetlenül az ELITTÁRS oldalon az üzenetek menüpont alatt olvashatja, másrészt – amennyiben a rendszerüzenetek beállítását nem módosította – a felkéréséről e-mailben is tájékoztatjuk. Az automatikus üzenet tartalmazza a kérvényt küldő személy nevét, így azonnal kiderítheti, ki érdeklődik Ön iránt.

Amennyiben úgy dönt, itt az ideje megmutatni az arcát, az Ön által választott fényképeket néhány kattintással azonnal közzé is teheti. Válassza ki ehhez a fényképfelkérés üzenetet, majd töltse fel a képet egyszerűen a rendszerutasításokat követve.

Ne feledje, a kép a jóváhagyást követő 48 órán belül jelenik meg.

A fényképes adatlap a társkeresésben csakis az előnyére válhat

Bizonyára Ön is tapasztalta, milyen kellemesen tud hatni egy barátságos, mosolygós profilkép: egy kedves, nyitott tekintet gyakorta többet elárul, mint egy részletes bemutatkozás. Bár az ELITTÁRS társkereső módszere elsősorban a belső tulajdonságokra helyezi a hangsúlyt, a feltöltött fénykép mégis jelentősen befolyásolja a társkeresés sikerességét.

Minden bizonnyal, Ön is olyan társra vágyik, aki a kezdetektől egyaránt vonzónak találja külső és belső tulajdonságait. Éppen ezért nem érdemes sokáig habozni, töltsön fel mielőbb egy megnyerő képet Önmagáról! És hogy melyik az ideális kép? A legfontosabb, hogy mosolyogjon, ezáltal is bátorítja Partnerjelöltjeit, hogy vegyék fel Önnel a kapcsolatot.