Társkereső hirdetések az interneten: új esély a boldogságra

társkereső hirdetések

Még mindig egyedülálló? Nem találja a boldogságot? Manapság a különféle internetes társkereső hirdetések segítségével is megtalálhatjuk a hozzánk illő partnert.

Mielőtt belemerülnénk a téma kifejtésébe, egy dologra fel szeretnénk hívni a figyelmüket. A cikk nem a régi értelemben vett társkereső hirdetésekről íródott, amelyek legtöbbször egy másodrangú újság leghátsó hasábjain kérdőre vonható tartalommal jelentek/jelennek meg. A modern társkereső hirdetések alatt azt az internetes ismerkedésformát értjük, ahol társkereső oldalon regisztrálva, komoly pszichológiai teszt, vezetett ismerkedés és még számos hasznos funkció segít minket a boldogság megtalálásában.

Online társkeresés

Sokan nem próbáltuk még az internetes társkeresést. De miért is nem? Régebben tabu téma, és meglehetősen kellemetlen volt, ha kiderült, hogy párunkkal az interneten ismerkedtünk meg. De ma az internet és annak modern vívmányai a mindennapi életünk részévé váltak. Ha az interneten vásárolunk, ételt rendelünk, nyaralást foglalunk, miért is ne használhatnánk ismerkedésre? Elmúltak azok az idők, amikor gátlásosan elutasítottuk az internetes társkereső hirdetéseket! Ma már komoly, tudományos alapokon működő társkereső oldalak is léteznek Európa-szerte, ahol a pártalálás már nem is olyan bonyolult dolog.

Internetes társkereső hirdetések régóta léteznek. De valahogy eddig mégis idegenkedtünk az ismerkedés ezen módjától. Sokan meg vagyunk győződve arról, hogy a leendőbeli partnerünket csakis a való életben ismerhetjük meg, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy erős fenntartásokkal kezeljük az ismeretlent. A „Mi van, ha az életben nem tetszem neki?”, „ha hazudott a foglalkozását és a korát illetően?”, „ha mégsem olyan szimpatikus”? kérdéseket épp úgy feltehetjük egy utcán megismert személlyel kapcsolatban, mintha az interneten ismerkedtünk volna meg.

Na de nézzünk egy pár tényt, hogy miért is érdemes az internetes társkereső hirdetésekre bízni a boldogságunkat. Ma Magyarországon egyre több ember választja az internetes társkeresést, ami nem elhanyagolható. Nem is beszélve arról, hogy az ismerkedés egy nagyon kényelmes, idő-, és pénztakarékos módjáról van szó, hiszen akár a kanapén ülve otthonunkból rátalálhatunk az Igazira.

Elittars: társkereső hirdetések

Aktív ismerkedés a társkereső hirdetések segítségével

Egy modern társkereső hirdetés „feladásához“ nem kell a postára mennünk! Regisztráljunk egy komoly társkereső oldalon, töltsük ki a személyiségünkre vonatkozó pszichológiai tesztet és az adatlapunkat, és végezetül töltsünk fel egy fényképet magunkról. Voálá, már fel is adtunk egy modern társkereső hirdetést az interneten, kezdődhet az ismerkedés!

A teljesség igénye nélkül válogathatunk a különböző Partnerjelöltek közül, akik a kitöltött személyiségteszt alapján a leginkább illenek hozzánk. Számos ismerkedési lehetőség áll a rendelkezésünkre: küldhetünk mosolyt, 5 kérdést, saját kérdéseket, elvárásokat, üzenetet. A keresési feltételeket a kívánságaink szerint módosíthatjuk, csökkentve-növelve ezzel a Partnerjelöltjeink számát. Egy messzemenőkig új és megbízható szolgáltatást választunk, ha az új társkereső módszerre bízzuk magunkat.

Ismerkedés gyorsan és egyszerűen, egy társkereső hirdetés segítségével! A többi már nem rajtunk múlik…