Szerző: Békési Katalin
24831

Komoly kapcsolat: mit tegyek, hogy megtaláljam az Igazit?

komoly kapcsolat
A szőnyeg alá söpörhetjük magánéleti problémáinkat és beletemetkezhetünk a munkába, de attól még a tény, tény marad: mindannyian vágyunk a komoly kapcsolatra, hogy végre révbe érhessünk. Hogyan érhetjük ezt el, tippjeink segítenek!

 

Ha úgy érzi, készen áll egy komoly kapcsolatra:

 

ELITTÁRS regisztráció kuponnal

 

Ajándék 3 napos Prémium tagság kuponkód: elittars3premium4

Egyedüllét egyenlő magány?

„A negatívumok mindegyike maradéktalanul a meggyengült emberi kapcsolathálóra vezethetõ vissza: az egyedüllét elsõ helyen és a magány másodikként.”1 Első lépésként, vegyük észre, hogy a magány és az egyedüllét két különböző dolog. Csak úgy kezdhetünk komoly kapcsolatot, ha pozitívak maradunk. Minél magányosabbnak érezzük magunkat, annál inkább elidegenedünk az emberektől. Ne hagyjuk tehát, hogy eluralkodjon rajtunk a magány! Inkább fogadjuk el: az egyedüllétünk csak átmeneti állapot és bármikor készen állunk az emberek társaságára és egy új kapcsolatra!

Csináljuk azt, amit szeretünk - de azt csináljuk társaságban!

Nincs is azzal semmi baj, ha az ember talál magának egy hobbit. Remek időtöltés lehet például a nyelvtanulás, sportolás, barkácsolás. De ha komoly kapcsolatra vágyunk, nem zárkózhatunk be túlságosan a négy fal közé, hiszen ott nem fog ránk találni az Igazi. Ezek az időtöltések ugyanolyan szórakoztatóak tudnak lenni társaságban is, és ki tudja, hogy nem éppen a nyelvtanfolyamon vár-e ránk a komoly kapcsolat?

Töltsünk időt egyedülálló ismerőseinkkel

Könnyen elveheti a kedvünket a társkereséstől, ha a társaságunkban már mindenkinek van komoly kapcsolata, és ők már a közös jövőt, családot tervezgetik. Ezért érdemes időt töltenünk egyedülálló ismerőseinkkel. Nem az a cél, hogy együtt siránkozzunk, de a hasonló élethelyzet megnyugvással tölt el, és a „mikor lesz már nekem is?” frusztrált kérdés helyett a „nincs is velem semmi baj” következtetésre jutunk. Természetesen nem kell hanyagolnunk a komoly kapcsolatban lévő ismerőseinket sem, de a lelkivilágunknak hosszú távon jót tesz a változatosság.

Ha készen állunk a komoly kapcsolatra

Ha megbékéltünk önmagunkkal és megőriztük pozitív kisugárzásunkat, itt az ideje, hogy kezünkbe vegyük a dolgokat és elkezdjünk aktívan ismerkedni. Na de a komoly kapcsolat nem fán terem, tehát hol találjuk azt?

A válasz a tudományban keresendő. A modern párkapcsolat pszichológia álláspontja alapján a személyiség óriási szerepet játszik a hosszú távú, komoly kapcsolat kialakításában. Az ELITTÁRS a tudomány mai ismereteit felhasználva fejlesztette ki társkereső módszerét azoknak, akik az igaz szerelmet keresik. A módszer már bizonyított! Innentől már csak a mi döntésünk, hogy a komoly kapcsolat reményében élünk-e ezzel a tudományos alapokra helyezett „lehetőséggel”…

 

ELITTÁRS regisztráció kuponnal

 

Kérdése van? Írjon nekünk a szerkesztoseg@elittars.hu e-mail címre!

Az Ön értékelése: 5 Értékelések száma: 1354
Értékelés:
A cikk értékelése: "Komoly kapcsolat: mit tegyek, hogy megtaláljam az Igazit?". Átlagos értékelés: 3.08 a maximális 5 pontból. Értékelések száma: 1354
Hozzászólások