Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
komoly kapcsolatban élő pár

Komoly társkereső: azoknak, akik komoly kapcsolatot keresnek

komoly kapcsolatban élő pár

Ön is gondolt már arra, hogy nincs ideje társkereső profilok százait végignézni vagy számtalan randevúra elmenni olyanokkal, akikkel már az első pillanatban kiderül, hogy nem egymásnak valók? Esetleg épp nemrégiben említette egy barátjának, hogy olyasvalakit szeretne megismerni, aki illik Önhöz és ugyanúgy komoly kapcsolatot keres, mint Ön? Ebben az esetben nincs egyedül! Számos magyar egyedülálló keres egy olyan komoly társkereső oldalt, ahol mindezt megtalálhatja!komoly kapcsolatban élő pár

Komoly társkereső oldalak?

Egyre többen használnak online társkereső oldalakat, és egyre több féle oldal jelenik meg az intereneten. Vannak, akik „nézelődni” szeretnek és minél több emberrel kapcsolatba lépnek egy oldalon, sok randevút szerveznek, azonban leginkább flörtölni szeretnének és nem feltétlenül céljuk, hogy egy komoly kapcsolatot találjanak. Azok számára, akik így gondolkodnak, számos párkereső oldal áll rendelkezésre, ezek főként az informális, illetve rövid távú kapcsolatokra fókuszálnak, ahol a tagok lehetőséget kapnak arra, hogy csevegjenek, flörtöljenek, esetleg szexuális kapcsolatot létesítsenek egymással.

Egy tartós, komoly kapcsolat megtalálása

Más társkereső oldalak, mint amilyen az ELITTÁRS is, a komoly társkeresésre fókuszál és olyan egyedülállóknak szól, akik komoly kapcsolatot keresnek. A magyar nyelvben a „komoly” szó a kapcsolatra vontkozóan a nem felszínes, nem könnyed, hanem értékes, őszinte, törődést érdemlő, tartós kapcsolatot jelent. Az ilyen kapacsolatokra fókuszál az ELITTÁRS. Tagjaink hosszú távú, komoly kapcsolatra vágynak és fő célunk, hogy mindent megtegyünk azért, hogy minden tagunk rátaláljon a valóban hozzáillő társra.

Azok a 35 év feletti egyedülállók, akik komoly kapcsolatot keresnek, általában arra vágynak, hogy leendő társuk őszinte legyen és komolyak legyenek a szándékai, készen álljon egy tartós kapcsolatra, amelyből akár életre szóló szerelem is kialakulhat.

Hogyan segít az ELITTÁRS komoly társkereső módszere?

A válasz a tudományban keresendő. A modern párkapcsolat pszichológia álláspontja alapján a személyiség óriási szerepet játszik egy komoly kapcsolat kialakításában. A tudomány mai ismereteit felhasználva fejlesztettük ki komoly társkereső módszerünket azoknak, akik az igaz szerelmet keresik. Ön is azok közé az egyedülállók közé tartozik, akik szívesen hagyatkoznának valakire, aki megnézi, hogy egy egyedülállóval összeillenek-e és csak ez után mutatja be Önöket egymásnak? Akkor az ELITTÁRS Önnek való!

Az ELITTÁRS oldalra történő regisztráció során minden tagunknak egy átfogó személyiségtesztet kell kitölteni, majd megadni a leendő társsal kapcsolatos elvárásait. Számos kirtériumot megadhat, legyen az a dohányzási szokásokra vonatkozó vagy a lakhely távolságával kapcsolatos. AZ ELITTÁRS a megadott feltétleknek és a személyiségteszt alapján kialakított profilnak megfelelően partnerjelölteket ajánl Önnek: olyan egyedülállókat, akik illenek személyiségéhez és elképzeléseihez is. Így amikor partnerjelöltjeivel felveszi a kapcsolatot, majd randevúznak, Önöknek már csak azt kell eldönteniük, hogy a kémia és megvan-e Önök között. A módszer már bizonyított, olvassa el azon párok történeteit, akik az ELITTÁRS segítségével találtak egymásra! Innentől már csak az Ön döntése, hogy a komoly kapcsolat reményében él-e ezzel a tudományos alapokra helyezett „lehetőséggel”.