Komoly társkereső: azoknak, akik komoly kapcsolatot keresnek

Ön is gondolt már arra, hogy nincs ideje társkereső profilok százait végignézni vagy számtalan randevúra elmenni olyanokkal, akikkel már az első pillanatban kiderül, hogy nem egymásnak valók? Esetleg épp nemrégiben említette egy barátjának, hogy olyasvalakit szeretne megismerni, aki illik Önhöz és ugyanúgy komoly kapcsolatot keres, mint Ön? Ebben az esetben nincs egyedül! Számos magyar egyedülálló keres egy olyan komoly társkereső oldalt, ahol mindezt megtalálhatja!
komoly kapcsolatban élő pár

Komoly társkereső oldalak?

Egyre többen használnak online társkereső oldalakat, és egyre több féle oldal jelenik meg az intereneten. Vannak, akik „nézelődni” szeretnek és minél több emberrel kapcsolatba lépnek egy oldalon, sok randevút szerveznek, azonban leginkább flörtölni szeretnének és nem feltétlenül céljuk, hogy egy komoly kapcsolatot találjanak. Azok számára, akik így gondolkodnak, számos párkereső oldal áll rendelkezésre, ezek főként az informális, illetve rövid távú kapcsolatokra fókuszálnak, ahol a tagok lehetőséget kapnak arra, hogy csevegjenek, flörtöljenek, esetleg szexuális kapcsolatot létesítsenek egymással.

 

Készen áll egy komoly kapcsolatra?

ELITTÁRS regisztráció

 

Egy tartós, komoly kapcsolat megtalálása

Más társkereső oldalak, mint amilyen az ELITTÁRS is, a komoly társkeresésre fókuszál és olyan egyedülállóknak szól, akik komoly kapcsolatot keresnek. A magyar nyelvben a „komoly” szó a kapcsolatra vontkozóan a nem felszínes, nem könnyed, hanem értékes, őszinte, törődést érdemlő, tartós kapcsolatot jelent. Az ilyen kapacsolatokra fókuszál az ELITTÁRS. Tagjaink hosszú távú, komoly kapcsolatra vágynak és fő célunk, hogy mindent megtegyünk azért, hogy minden tagunk rátaláljon a valóban hozzáillő társra.

Azok a 35 év feletti egyedülállók, akik komoly kapcsolatot keresnek, általában arra vágynak, hogy leendő társuk őszinte legyen és komolyak legyenek a szándékai, készen álljon egy tartós kapcsolatra, amelyből akár életre szóló szerelem is kialakulhat.

Hogyan segít az ELITTÁRS komoly társkereső módszere?

A válasz a tudományban keresendő. A modern párkapcsolat pszichológia álláspontja alapján a személyiség óriási szerepet játszik egy komoly kapcsolat kialakításában. A tudomány mai ismereteit felhasználva fejlesztettük ki komoly társkereső módszerünket azoknak, akik az igaz szerelmet keresik. Ön is azok közé az egyedülállók közé tartozik, akik szívesen hagyatkoznának valakire, aki megnézi, hogy egy egyedülállóval összeillenek-e és csak ez után mutatja be Önöket egymásnak? Akkor az ELITTÁRS Önnek való!

Az ELITTÁRS oldalra történő regisztráció során minden tagunknak egy átfogó személyiségtesztet kell kitölteni, majd megadni a leendő társsal kapcsolatos elvárásait. Számos kirtériumot megadhat, legyen az a dohányzási szokásokra vonatkozó vagy a lakhely távolságával kapcsolatos. AZ ELITTÁRS a megadott feltétleknek és a személyiségteszt alapján kialakított profilnak megfelelően partnerjelölteket ajánl Önnek: olyan egyedülállókat, akik illenek személyiségéhez és elképzeléseihez is. Így amikor partnerjelöltjeivel felveszi a kapcsolatot, majd randevúznak, Önöknek már csak azt kell eldönteniük, hogy a kémia és megvan-e Önök között. A módszer már bizonyított, olvassa el azon párok történeteit, akik az ELITTÁRS segítségével találtak egymásra! Innentől már csak az Ön döntése, hogy a komoly kapcsolat reményében él-e ezzel a tudományos alapokra helyezett „lehetőséggel".

Regisztráljon még ma, tesztelje Prémium tagságunkat és találjon komoly kapcsolatra Ön is!

biztonságos társkereső

További tippek:

 • komoly társkereső férfi
  Találjon társra velünk!

  Hiszünk abban, hogy egy sikeres, komoly kapcsolat alapja az összeillő pár. Az ELITTÁRS intelligens társkereső módszere olyan magyar egyedülállókat köt össze egymással, akik összeillenek. Minden nap 3-7 partnerjelöltet ajánlunk, akik ugyanúgy mint Ön, komoly társkereső szándékkal regisztrált az oldalra. A partnerjelölteknél fontos, hogy mindketten megfeleljenek egymás követelményeinek. Így lesz a társkeresés modern, gyors, hatékony és sikeres!

 • randevú
  Megbízható, komoly társkereső

  Keményen dolgozunk azért, hogy tagjaink biztonságosan kereshessék azt a komoly kapcsolatot, amire vágynak. Ezért automata szűrőkkel valamint manuálisan is ellenőrizzük a profilokat, így bizonyosdhat meg minden tagunk arról, hogy hozzájuk hasonló, valódi személyek állnak az adatlapok mögött. Önnek ezért tényleg elég csak arra koncentrálnia, hogy élvezze az ismerkedést és rátaláljon arra a különleges személyre, akivel majd egy bensőséges, komoly kapcsolat kialkításán dolgozhatnak együtt.

 • komoly társkereső nő
  Vágjon bele már ma és kezdeményezzen!

  A komoly társkereső oldalak egyik legnagyobb előnye, hogy az egyedülállók legtöbbször már nagyjából tudják, hogy milyen társra, milyen kapcsolatra vágynak. Aki pontosan tudja, hogy egy komoly kapcsolathoz mire van szüksége, könnyebben kezd neki megtalálni azt a személyt, akit keres. Ha készen áll arra, hogy komoly kapcsolatot találjon egy komoly társkeresőn, ne várakozzon! Regisztráljon még ma tagjaink közé és kezdje el az ismerkedést!