Adatvédelem

 

Adatvédelmi Nyilatkozat az Elittárs applikációhoz

2015. augusztusától

A megfelelő partner megtalálásához szükséges a személyes adatok gyűjtése, felhasználása. Az ELITTÁRS komoly társkereső platform, így az adatok védelme, azok felelősségteljes és biztonságos felhasználása elsőrendű számunkra.

Az Adatvédelmi Nyilatkozat kiköti, hogy a személyes adatok milyen formában és céllal kerülnek felhasználásra, miközben a felhasználó az ELITTÁRS társkereső alkalmazást használja mobiltelefonján.

Tartalomjegyzék

1. Személyes adatok védelme

Adatvédelem

2. Adatok gyűjtése, feldolgozása és használata

2.1 Adatok gyűjtése az alkalmazás letöltése és telepítése során

2.2 Adatok gyűjtése az alkalmazás regisztráció nélküli használata esetén

2.3 Adatok gyűjtése az alkalmazás regisztrált felhasználóként való használata esetén

3. Adatok gyűjtése egyes funkciók használata során

3.1 Üzenetküldés

3.2 Látogatók az adatlapon

3.3 Partnerjelöltek

3.4 A „Kedvelem“ funció

3.5 Push értesítések

4. Engedélyezéssel kapcsolatos követelmények

4.1 Android operációs rendszer (különböző gyártók, mint például Samsung, HTC, Sony, LG)

4.1.1 A telefon helyzetének és azonosítójának felismerése

4.1.2 Fényképek és videófelvételek rögzítése

4.1.3 SD memória tartalmának változtatása, törlése és olvasása

4.1.4 A készüléken lévő fiókok felismerése

4.1.5 Teljes hálózati és internetes hozzáférés

4.1.6 Hálózati kapcsolatok megfigyelése

4.1.7 Futó alkalmazások elérése

4.1.8 Egyéb engedélyezések

4.2 iOS Operációs rendszer (például Apple iPhone és iPad)

4.2.1 Értesítések/ Push értesítések

4.2.2 Hozzáférés a kamerához

4.2.3 Hozzáférés a tárolt fényképekhez

5. Push értesítések beállítása

5.1 Android operációs rendszer (különböző gyártók, mint például Samsung, HTC, Sony, LG)

5.2 iOS Operációs rendszer (például Apple iPhone és iPad)

6. Személyes adatok megosztása

7. Személyes adatok felülvizsgálata

8. Információs jogok

9. Adatbiztonság

10. Visszavonási jog

 

1. Személyes adatok védelme

Az Elittárs egy komoly tapasztalattal rendelkező internetes portál, mely az egyedülállókat segíti a hozzáillő Partner megtalálásában.

Az ELITTÁRS társkereső alkalmazást az Spark Networks Services GmbH (Kohlfurter Straße 41/43, 10999 Berlin) üzemelteti. A német adatvédelmi törvény szerint a fent nevezett cég a személyes adatok védelméért felelős szervezet.

A személyes adatainak védelme a mi számunkra kiemelkedően fontos, ezért a német és európai adatvédelmi törvények legszigorúbb előírásait követjük. A szövetségi adatvédelmi törvény (BDSG) és a telemédia törvény (TMG) rendelkezik a személyes adatok védelméről. Ezek alá tartoznak azon adatok, melyek az Ön személyéhez köthetők (pl. név vagy e-mail cím). Azon információk, melyek nem vagy csak aránytalanul nagy idő-, költség- és munkaerő ráfordítással köthetőek egy meghatározott vagy meghatározható személyhez, azok anonim adatoknak minősülnek.

Az ELITTÁRS-szolgáltatások biztosítása érdekében szükséges a személyes adatok gyűjtése, feldolgozása és felhasználása („hasznosítása”). A jogszabályi előírások alapján a felhasználói adatlapokat névtelenül kiértékelhetjük reklámozás, piackutatás és a szolgáltatásaink javítása érdekében. A gyakorlat mindaddig végezhető, amíg Ön nem tiltja az adatok ezen célokra való felhasználását.

Ügyfeleink az adatvédelemmel kapcsolatos kérdéseikkel, észrevételeinkkel bármikor fordulhatnak ügyfélszolgálatunkhoz. Elérhetőségeink:

Spark Networks Services GmbH

- Elittárs Ügyfélszolgálat -

Kohlfurter Straße 41/43

10999 Berlin

Email: biztonsag@elittars.hu

Vissza az oldal tetejére

 

2. Adatok gyűjtése, feldolgozása és használata

Az ELITTÁRS egy megbízható internetes társkereső szolgáltatást nyújt, amely tudományosan megalapozott módon segít párt választani mindazok számára, akik egy hosszútávú kapcsolatra vágynak. Ahhoz, hogy a szolgáltatásainkat biztosítsuk, a felhasználókszemélyes adatainak, bejegyzéseinek a gyűjtésére, feldolgozására, használatára van szükség. Ezeket az adatokat a név nélkül használjuk fel. Az ezzel kapcsolatos részletes információkat az alábbiakban olvashatnak.

Vissza az oldal tetejére

 

Adatok gyűjtése, feldolgozása és használata

2.1. Adatvédelem az alkalmazás letöltése és telepítése során

Abban az esetben, ha a felhasználó letöltené vagy telepítené az alkalmazásunkat egy webáruházból (pl. Google Play, Apple AppStore), első körben az adott webáruházban kell regisztrálnia. Ennek feltétele hogy elfogadja a webáruház szerződéses feltételeit. Ez a folyamat kívül esik cégünk hatáskörén, így ezen szerződéses feltételek cégünkre nem vonatkoznak. A letöltéshez és a telepítéshez szükséges információk az illetékes webáruházhoz kerülnek továbbításra, többek között a felhasználó neve, e-mail címe, a fiókjának felhasználói azonosító száma, a letöltés dátuma, fizetési információk és a felhasználó készülékének egyéni száma. A fenti adatok kezelése nem cégünk hatáskörébe tartozik, így ezzel kapcsolatban nem vonható felelősségre. Csak a rendelkezésünkre bocsátott adatokat dolgozzuk fel, illetve csak olyan mértékben, ami az alkalmazás készülékre (pl. okostelefon, vagy táblagép) történő letöltéséhez és telepítéséhez szükséges. Továbbá ezen adatokat a letöltés után nem tároljuk.

Vissza az oldal tetejére

 

2.2. Adatok gyűjtése az alkalmazás használata során, nem regisztrált tagként

A szolgáltatások biztosítása érdekében az alábbi technikai adatok kerülnek kigyűjtésre és válnak cégünk felé elérhetővé az alkalmazás használata során:

  • Információk a készülékről
  • Készülék kód (egyéni Spark aznosító)
  • Operációs rendszer információi
  • Spark Egyedi Azonosító(UDID)
  • Apple iOS Azonosító Hirdetőknek (IDFA)

Technikai hiba esetén az alábbi adatok válnak elérhetővé a számunkra, illetve az alábbi adatokat kerülnek kigyűjtésre az alkalmazás használata során.

Vissza az oldal tetejére

 

2.3. Adatok gyűjtése az alkalmazás használata során, regisztrált tagként

Az adatfelhasználással kapcsolatos bővebb információért kérjük, olvassa át a weboldalon található Adatvédelmi Nyilatkozatot.

A regisztrálást követően az alkalmazásba bejelentkezve üzeneteket küldhet más Elittárs felhasználók számára, megtekintheti Partnerjelöltjeit vagy fényképeket tölthet fel. Egyes funkciók csak Prémium előfizetéssel vehetőek igénybe. Ha regisztrált tagként használja az alkalmazást, a szükséges adatok a megfelelő mezők kitöltése vagy egy jelölőnégyzet megjelölése során kerülnek adminisztrálásra. Iyen adat lehet például a:

  • Felhasználó
  • Üzenetek tartalma
  • Kapcsolatfelvétel más felhasználóval (pl.tetszés kinyilvánítás, mosoly)
  • Feltöltött fényképek

Vissza az oldal tetejére

3. Adatok gyűjtése és felhasználása egyes funkciók használata során

3.1. Üzenetküldés

A felhasználók üzenetet küldhetnek egymásnak, de az Elittárs NEM adja tovább a személyes adatokat. Az üzenetváltás csak az Elittárs fiókon belül történik. A nem kívánatos személyek blokkolhatóak, így többé nem vehetik fel a kacsolatot a tiltást kezdeményezővel.

Vissza az oldal tetejére

3.2. Látogatók az adatlapon

A felhasználók értesülnek róla, amennyiben egy másik tag meglátogatja az adatlapjukat. Ez a funkció csak az alkalmazás Prémium előfizetéssel rendelkező tagjainak elérhető. A Prémium tagok az EIittárs oldalra feltöltött fényképeket is megtekinthetik.

Vissza az oldal tetejére

3.3. Partnerjelöltek

A felhasználó profilja, mely magában foglalja az adatlapi bejegyzéseket és a feltöltött fényképeket, kiajánlásra kerül más felhasználóknak algoritmusunk alapján. A felhasználó ugyanezen metódus alapján kapja a Partnerjelölteket. A felhasználó a weboldalon történő fiók beállításoknál eldöntheti, hogy szeretné-e, ha továbbra is kiközvetítenénk adatlapját más felhasználóknak vagy sem. Bővebb információ érdekében kérjük, olvassa el az oldalunkon található Adatvédelmi Nyilatkozatot.

Vissza az oldal tetejére

3.4. A „Kedvelem“ funció

A felhasználók profilján belül elérhető a klikkelhető “Kedvelem” gomb. Ezen funkció használatával egy kattintással egyértelművé tehető, amennyieben a felhasználónak szimpatikus egy bejegyzés, egy fénykép vagy adatlap. Ennek eredményeként a Partnerjelölt értesítést kap erről.

Vissza az oldal tetejére

 

3.5. Push értesítések

Az alkalmazás értesítést küld különböző tevékenységekről és aktualitásokról akkor is, ha a felhasználó épp nem aktív az alkalmazáson belül. Ilyenek lehetnek péládul a Partnerjelöltektől érkező üzenetek és mosolyok.

A push értesítések funkció biztosításához az Apple push értesítés (iOS) vagy a Google CD2M (Android) szolgáltatást használjuk. Ezek a szolgáltatások az Apple (iOS) és Google (Android) mobil operációs rendszer alap funkciói közé tartoznak. A funkciók beállításait a készülék rendszerbállításain belül lehetséges módosítani. Az alkalmazás használata során automatikusan létrejön egy egyedi Apple ID (iOS) – vagy regisztrációs azonosító (Andriod) az Apple vagy a Google által. A push értesítések biztosítása érdekében szükség van ezen azonosítószámok adminisztrálására. Az azonosító a megfelelő címzett beazonosítására szolgál, hasonlóan egy e-mail címhez vagy telefonszámhoz. A felhasználó azonosítója cégünk részére csak akkor látható, ha endedélyt ad az alkalmazásnak a push-értesítések megjelenítésére. A push-értesítésk készüleken történő megjelenítése éredekében az üzenet szövegét és az Ön azonosítójával együtt titkosított formában továbbítjuk az Apple-nek vagy a Google-nek. A felhasználói azonosító alapján pedig titkosítva továbbítják az üzenetet a felhasználó készülékére.

Ha a felhasználó nem szeretné igénybe venni az alkalmazás ezen funkcióját, a készülék beállításaiban lehetősége van azt kikapcsolni. További információkért a push értesítésekről és konfigurációs lehetőségekről, tekintse meg az 5. pontot.

Vissza az oldal tetejére

4. Szükséges engedélyezések

Egyes funkciók biztosításához, az alkamazásnak bizonyos adatokhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáférésre van szüksége a felhasználó mobil készüléken. Attól függően, hogy mely mobil operációs rendszert használja, szükség van a felhasználó kifejezett jóváhagyására a hozzáférést illetően.

A lentiekben külön pontokban részletezzük illetve magyarázzuk el, hogy az egyes mobil operációs rendszerek esetén és az alkalmazás használata során milyen engedélyek szükségesek, valamint mely funkciókhoz történő hozzájárulás szükséges.

Vissza az oldal tetejére

4.1. Android operációs rendszer (különböző gyártók, mint például Samsung, HTC, Sony, LG)

4.1.1. A telefon helyzetének és azonosítójának beolvasása

A telepítés során a telefon helyzetének és azonosítójának beolvasásához való hozzájárulás szükséges. A felhasználó ezzel engedélyezi, hogy az alkalmazás megállípathassa, ha éppen telefonhívást indít vagy fogad, annak érdekében, hogy megszakíthassa az alkalmazás működését. Valamint ezáltal felismerhetővé válik a felhasználó készülékének típusa, illetve az operációs rendszer aktiálsi verziószáma. Ezen adatok az ELITTÁRS oldal optimális megjelenítését biztosítják.

Vissza az oldal tetejére

4.1.2. Fényképek és videófelvételek rögzítése

A telepítés során a fényképek és videófelvételek rögzítéséhez való hozzájárulás szükséges. Ezzel a felhasználó hozzájárul, hogy az alkalmazás hozzáférjen a kamerához és a “Fényképe feltöltése” funkció által fényképet készítsen és töltsön fel annak érdekében hogy az elérhetővé váljon a többi felhasználó részére is.

Vissza az oldal tetejére

4.1.3. A felhasználó SD meghajtó tartalmának megváltoztatása, törlése és olvasása

A telepítés során az alábbi kérések engedélyezése szükséges a felhasználó által: “SD meghajtó memóriájának módosítása vagy törlése”, illetve az “SD meghajtó tartalmának elérése”. A felhasználó ezzel engedélyt ad arra, hogy az alkamazás hozzáférhessen az SD meghajtóhoz a mobilkészüléken. Ezután lehetővé válik, hogy az alkalmazás beállításai (mint pl. a push-értesítések elfogadása) az SD meghajtón mentésre kerüljenek.

Vissza az oldal tetejére

4.1.4. Fiókok keresése az eszközön

A telepítés során a “Fiókok keresése az eszközön” kérés engedélyezése szükséges. Ez a funkció lehetővé teszi az alkalmzás számára a számon tartott fiókok helyreállítását a telefonon. Ezáltal az alkalmazás kapcsolatot tud teremteni különböző szolgáltatásokkal. A felhasználó más szolgáltatások során használt egyéni jelszavaihoz azonban ez nem ad hozzáférést.

Vissza az oldal tetejére

4.1.5. Teljes hálózati hozzáférés és Internet adatok elérése

A telepítés során az “ Internet adatok elérése” és “Teljes hálózati hozzáférés” kérések engedélyezése szükséges. Ezekkel az engedélyekkel lehetővé válik, hogy az alkamazás automatikusan betöltse az internetes tartalmakat aminek az alkalmazásban meg kell jelennie vagy ami egyes funkciók eléréséhez szükséges (péládul a Partnerjelöltek megjelenítése vagy a “Profilom” megtekintése). Az egyes oldalakon nincs technikai korlátozás.

Vissza az oldal tetejére

4.1.6.Hálózati kapcsolatok megtekintése

A telepítés során a “Hálózati kapcsolatok elérése” kérés engedélyezése szükséges. Ezzel a felhasználó hozzájárul, hogy az alkalmazás megállapíthassa, hogy WLAN hálózaton vagy mobil interneten keresztül (GPRS, 3G, LTE) kapcsolódik. Ezáltal meghatározható, hogy az alkalmazáson belüli elemek milyen módon kerültek lehívásra.

Vissza az oldal tetejére

4.1.7. Futó alkalmazások elérése

A telepítés során a “Futó alkalmazások elérése” kérés engedélyezése szükséges. Ezzel a felhasználó hozzájárul, hogy az alkalmazás hozzáférjen a jelenleg és a közelmúltban futtatott alkalmazásokkal kapcsolatos információkhoz. Ez a funkció a Push-értesítések küldéséhez szükséges.

Vissza az oldal tetejére

4.1.8. Egyéb engedélyezések

Végül a “Hibernálás deaktiválása”, “Rezgés kontroll” és “Sticky Broadcast" kérések engedélyezése szükséges. Ezen hozzájárulással a felhasználó az alkalmazás működéséhez elengedhetetlen információkat biztosítja. Ez a folyamat nem igényli a személyes adatok gyűjtését vagy feldolgozását.

Vissza az oldal tetejére

4.2. iOS Operációs rendszer (pl. Apple iPhone és iPad)

4.2.1. Értesítések/ Push értesítések

Ha a felhasználó engedélyezi, hogy az Elittárs Push-értesítéseket küldjün, akkor hozzájárul, hogy az alkalmazás értesítse őt bizonyos eseményekről és témákról. Ez a funkció akkor is aktív, ha az alkalmazás nincs megnyitva. Az értesítések hangok, üzenetek (pl. felugró ablakok) és/vagy egy karakter formájában (kép vagy egy számjegy az alkalamzás ikonján) jelenhetnek meg.

További információért a Push-értesítésekkel és a konfigurációs beállításokkal kapcsolatban tekintse meg az 5. pontot.

Vissza az oldal tetejére

4.2.2. Hozzáférés a kamerához

Ha a felhasználó igennel válaszolt a kérdésre, mely szerint az Elittárs hozzáférhet a kamerához, akkor engedélyezi, hogy az alkalmazás hozzáférjen a kamerához és fényképet készíthessen a “Fénykép készítése” funkcióval (az opció kiválasztása során), mely Partnerjelöltjei számára elérhetővé válik.

Vissza az oldal tetejére

4.2.3. Hozzáférés a tárolt fényképekhez

Ha a felhasználó engedélyezte, hogy az Elittárs hozzáférjen a fényképgalériához, az alkalmazás számára elérhetővé válnak a tárolt fényképek. Fényképeit kiválaszthatja a “Fénykép kiválasztása” opcióval (az “Albumkép használata” lehetőség kiválasztása után) és elérhetővé teheti más felhasználók számára.

Vissza az oldal tetejére

5. Push értesítések beállítása

A felhasználó a push értesítések által (iOS rendszerben “Üzeneteknek” is nevezett) értesülhet bizonyos eseményekről és témákról (például üzenetek más felhasználóktól) még akkor is, ha nem nyitotta meg az alkalmazást. Ehhez igennel szükséges válaszolni a kérdésre, miszerint elfogadja-e, hogy az Elittárs push értesítéseket küldhet. A felhasználó az erre vonatkozó kérdést az alkalmazás első használata, vagy az első bejelentkezés során kapja meg.

A felhasználó az alkalmazáson keresztül tudja aktiválni vagy deaktiválni a push értesítéseket. Ehhez a “Beállítások” menüpont megnyitása, majd a push értestíéseket kiválasztása szükséges. A felhasználó a következő két funkció közül választhat: “Push szolgáltatás aktiválása” valamint “Push szolgáltatás deaktiválása”.A push értesítések engedélyezése vagy visszavonása után egy visszaigazoló üzenet kerül elküldésre.

Vissza az oldal tetejére

5.1. Android operációs rendszer (különböző gyárók, mint például Samsung, HTC, Sony, LG)

Android használata esetén a felhasználó a telefon beállításain belül tudja bekapcsolni vagy leállítani a push értesítéseket. Ennek érdekében a főmenüből kiválasztható a “Beállítások”, majd az “Alkalmazások” menüpont. Ezt követően az összes, készülékre telepített alkalmazás listája jelenik meg. Az Elittárs applikáció kiválasztásával, majd az “Értesítések megjelenítése” rublika kipiálásával a felhasználónak lehetősége nyílik a Push értesítések be- és kikapcsolására. Egyes elnevezések eltérhetnek az adott Androidos verziótól függően.

Vissza az oldal tetejére

 

5.2. iOS Operating System (e.g., Apple iPhone and iPad)

Az iOS operációs rendszerben a felhasználónak lehetősége van a push értesítések be- és kikapcsolására a Rendszerbeállításokon keresztül. Ehhez az “iOS Beállítások” majd az “Értesítések” kiválasztása szükséges. Ezután egy menü fog megnyílni, mely tartalmazza az összes telepített alkalmazás listáját. Az itt elérhető funkciók egyike a push értesítés. Kiválasztva az Elittárs alkalmazást a felhasználó ki- vagy bekapcsolhatja a push értesítés szolgáltatást.

Vissza az oldal tetejére

6. Személyes adatok megosztása

A szolgáltatás biztosítása érdekében más ügyfél számára csak a felhasználó által megadott felhasználónevet adjuk tovább. Semmilyen körülmények között nem továbbítunk közvetlen kapcsolatfelvételre alkalmas adatokat (pl.: név, cím, e-mail cím) más felhasználó számára. A kapcsolatfelvétel kizárólag az ELITTÁRS oldalon regisztrált saját internetes postafiókon keresztül történik, így a felhasználó szabadon dönthet arról, melyik felhasználóval osztja meg kontaktadatait. Egyes információk, amelyeket az adatlap kitöltésekor adott meg önmagáról, a többi regisztrált felhasználó számára nyilvánosak. Ezek az adatok: életkor, nem, testmagasság, etnikai népcsoport, vallási hovatartozás, foglalkozás, dohányzási szokások és gyermekvállalási kedv.

Személyes adatokat nem értékesítünk és harmadik fél számára is csak abban az esetben adunk tovább, ha ez a kínált szolgáltatás teljesítéséhez szükséges (pl.: fizetés lebonyolítása a fizetési kötelezettséggel járó tagság esetén), ha Ön ahhoz hozzájárult, vagy azok továbbadása a vonatkozó jogszabályok által előírt, vagy azok által engedélyezett (pl.: állami szerv, ügyészség vagy nyomozóhatóság felkérésének kell eleget tennünk).

Továbbá az Apollo Solutions Ltd., az Informatics Park, a La Tour Koenig, a Pointe aux Sables, a Mauritius ("Apollo Solutions"), a Lionentry, A Chevchenka 25, a Liviv, Ukraine (“Lionentry”) vállalatok a szolgáltatás színvonalának biztosítása és az esetleges visszaélések megakadályozás érdekében ellenőrzi az ELITTÁRS felhasználók által feltöltött fényképek valódiságát. Mivel az adatvédelmi előírások az Európai Unión kívül kevésbé szigorúak, mint az Európai Unión belül, az Apollo Solutions és a Lionentry egy szerződéses, az Európai Bizottság által a harmadik országon belül elvégzett adatfeldolgozáshoz javasolt kiegészítés során vállalta, hogy a feldolgozást az EU által előírt adatvédelmi előírások szerint végzi el. A felhasználó személyes adatainak biztonsága így maximálisan garantált.

Vissza az oldal tetejére

7. Személyes adatok áttekintése

Annak érdekében, hogy az ügyfelek ne váljanak visszaélések áldozatává, különböző automatizált ellenőrző eszközök, illetve az ügyfélszolgálat szúrópróbaszerűen vizsgálja és ellenőrzi az ügyfelek bejegyzéseit, mindezt kötelezettség vállalása nélkül. Bizonyos karakterláncok vagy a tagok felhasználó nevei, amelyek például úgy tűnnek, hogy egy számítógéptől származnak, illetve a gyanús tevékenységek zároláshoz vezethetnek.

Az ELITTÁRS továbbá fenntartja a jogot az üzenetek automatizált szűrésére. Itt a tagok által szerkesztett üzeneteknek az alkalmazandó joggal, valamint az Általános Szerződési Feltételekkel való összeegyeztethetőségét ellenőrizzük. A pornográf, illetve egyértelműen sértő kifejezéseket az úgynevezett anti-scamming-scans eljárás keretében megpróbáljuk kiszűrni, ezáltal is védve ügyfeleinket.

Ha az ELITTÁRS szolgáltatással való visszaélés gyanúja a felülvizsgálat során beigazolódik, a tagsággal kapcsolatos jogkövetkezményeket az Általános Szerződési Feltételek tartalmazza. Az üzenetek tekintetében az ELITTÁRS megakadályozhatja a beérkező és kimenő üzenetek fogadását, illetve küldését, ha azok felülvizsgálatára alapozva veszély áll fenn, hogy az érintett üzenet jogellenes és/vagy az ÁSZF-t sérti. Ebben az esetben az üzenet elutasításáról illetve annak küldésének a megakadályozásáról nem küldünk értesítést.

Vissza az oldal tetejére

 

8. Információs jogok

A felhasználónak mindenkor jogában áll a tárolt személyes adataihoz illetve fiókbeállításokhoz hozzáférni, azokat helyesbíteni, illetve törölni.

Külön felhívnánk a figyelmet, hogy a felhasználónak joga van az adatok törléséhez. Azon egyes jogszabályok által előírt, cégünkre nézve kötelező tárolási előírások miatt ez a jog korlátozódhat.

Emellett bíróságok, bűnüldözési hatóságok és egyéb hatóságok jogszabályban előírt adatokat lekérdezhetnek, vagy azokhoz hozzáférhetnek.

Az adatai hozzáférésével, helyesbítésével, törlésével kapcsolatosan kérjük, a neve, e-mail címe és felhasználóneve megadásával forduljon hozzánk.

A felhasználó a legtöbb adathoz természetesen egyszerűen és kényelmesen a saját felhasználói fiókján keresztül is hozzáférhet, azokat helyesbítheti, illetve törölheti.

Vissza az oldal tetejére

9. Adatbiztonság

Minden adat, amit Ön a regisztráció megkezdésétől és bejelentkezéskor a rendelkezésünkre bocsát (pl.: személyes adatok, profiladatok, fizetési információk egy fizetési kötelezettséggel járó tagság megrendelése esetén) kódolva titkosított. A webszerver és a felhasználó között történő adatcsere közben titkosítás védi a személyes adatokat és megakadályozva a személyes adatokkal való visszaélést (pl.: adatlopás). SSL (Secure Socket Layer) kódolási technikát használunk. Ez egy elfogadott és széles körben használt titkosítási technológia.

Az adatbázisunkkal kapcsolatban cégünk minden lehetséges műszaki és technológiai megoldást alkalmaz annak érdekében, hogy a személyes adatokat biztonságos környezetben tárolhassuk. Az információkhoz való hozzáférés csak néhány, kiválasztott szakemberünk számára, és azoknak is csak a minőség-ellenőrzés céljából, panaszok felülvizsgálata esetén és visszaélések, csalások megakadályozása érdekében biztosított.

Vissza az oldal tetejére

 

10. Visszavonási jog

Abban az esetben, ha egy cél érdekében adatokat használunk, és ezek használatához a jogszabályi előírásoknak megfelelően előzetes beleegyezés szükséges, minden esetben kikérjük és rögzítjük a felhasználó kifejezett hozzájárulását.

A beleegyezését mindenkor visszavonhatja és/vagy az adatainak jövőbeli felhasználását megtagadhatja.

A beleegyezés visszavonásához illetve megtagadásához küldjön egy egyszerű üzenetet nekünk. Elérhetőségeink: Spark Networks Services GmbH Kohlfurter Straße 41/43 10999 Berlin E-Mail: biztonsag@elittars.hu

Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes adatok felhasználásának a megtagadása a szolgáltatás teljesítését megakadályozhatja. Kérdése esetén szívesen állunk a rendelkezésére.