Kapcsolat garancia

Legyen Prémium tag és élvezze a Kapcsolat garancia előnyeit!

Az Elittárs a Prémium tagok számára a szerződésben foglalt időtartamtól függően garantálja a minimális kapcsolatfelvétel számát. Ha ennek nem tennénk eleget, szerződését díjtalanul az eredeti szerződés időtartamával meghosszabbítjuk és így ingyenesen élvezheti a Prémium tagság előnyeit!

Az Elittárs kapcsolat garancia alapján, ha Ön egy 6 hónapos Prémium tagság mellett dönt, a szerződéses időszakban legalább 10, egy 12 hónapos Prémium tagság keretében pedig legalább 20 kapcsolatfelvételt garantálunk Önnek más felhasználókkal.

Kapcsolatfelvételnek számít: minden, egy másik felhasználó által saját kezűleg megszerkesztett üzenet, amelyet az ügyfél egy küldött mosoly, küldött kérdések, vagy egy küldött üzenet következtében a másik felhasználótól kap, és minden az ügyfél által saját kezűleg szerkesztett üzenet, amelyet az ügyfél egy másik felhasználótól kapott mosoly, kapott kérdések, vagy egy kapott üzenet következtében a másik felhasználónak küld.

A Kapcsolat garancia csak abban az esetben érvényesíthető, ha…

Ön egy 6 hónap időtartamra vonatkozó fizetési kötelezettséggel járó tagság esetén legalább 4, következésképpen egy 12 hónap időtartamra vonatkozó fizetési kötelezettséggel járó tagság esetén legalább 8 kapcsolatfelvételre irányuló, önállóan megfogalmazott, személyes üzenetet küldött;

Ön az „Adatlapom” és a „Keresésem” oldalakat hiánytalanul, kifejezően kitöltötte;

Ön legalább egy profilképet beállított;

Ön egy még érvényes Prémium-felhasználói fiókkal rendelkezik;

és rendszeresen belép abba.

Ha a Kapcsolat garanciának a szerződéses időszakban nem tettünk eleget, kérjük, küldjön erről nekünk egy üzenetet legkésőbb 14 nappal a felmondási határidő lejárta előtt a [email protected] e-mail címre. A szükséges információk ellenőrzése után az Ön Prémium tagsága a megállapodott szerződéses időtartammal meghosszabbítódik.