Adventi randinaptár: 24 tanács, hogy szerelmi életét vidámmá és élénkké varázsolja

nő hóesésben

A karácsony jellegzetességei miatt szokatlannak érezheti ezt az időszakot a társkeresésre: ilyenkor lefoglalja Önt az ünnepi készülődés, és úgy tűnhet, hogy az ünnepek inkább a már meglévő párok számára kedveznek. De ne csüggedjen! Mi itt vagyunk, hogy a kifejezetten egyedülállók számára tervezett adventi randinaptárunkkal segíthessünk Önnek.

Az alábbi 24, a szerelem megtalálását és a szeretet terjesztését célzó ötletünkkel az adventi randinaptárunk tökéletes eszköz arra, hogy az idei december is lenyűgöző, romantikus hangulatú legyen. Ha követi tanácsainkat minden egyes nap, eredményként nem pusztán az emelkedett hangulatot könyvelheti el, de előnnyel indulhat majd afelé, hogy 2017-ben valaki nagyszerűvel ismerkedjen meg.

adventi randinaptár

December 1.: Viseljen egy beszélgetésindító karácsonyi pulóvert

Végre itt a december, szóval hivatalosan is megengedheti magának, hogy a legkényelmesebb karácsonyi pulóverébe bújjon! Válassza a legbugyutábbat, hogy könnyebben beszélgetésbe elegyedhessen, és mosolyra fakassza az embereket (elvégre a nevetés vonzó!)

December 2.: Terjessze a szeretetet és küldjön karácsonyi üdvözlőlapokat

A második napon rendezze le az üdvözlőlapi listáját. Nem pusztán azért, hogy még az utolsó postai nap előtt teljesítse kötelességét, hanem hogy örömet szerezzen vele szeretteinek: biztos módszer a lélekmelengetésre.

December 3.: Még nincs túl késő a karácsonyi pudinghoz (és ahhoz, hogy szerelmet kívánjon!)

Az angol hagyományok szerint azok, akik a karácsonyi pudingot kavarják, kívánhatnak valamit a következő évre. Ez egy tökéletes alkalom, hogy valami finomat készítsen 25-ére, miközben szerelmet kíván magának!

December 4.: Csináltassa meg frizuráját, hogy készen álljon a buliszezonra

Ha a kívánságok túl elvontnak tűnnek, csináljon valami gyakorlatiasabbat, és lepje meg magát egy új frizurával. Úgy fogja majd érezni, hogy megütötte a főnyereményt, amikor a buliszezon komolyabban kezdetét veszi.

December 5.: Szerezzen be egy szép fenyőfát és díszítse, ahogy csak szeretné

Az egyik előnye annak, hogy a karácsonyt egyedül tölti, hogy Ön mondja ki az utolsó szót az ünnepi dekorációt illetően. Vegye meg a fenyőfát már most, és érezze jól magát, miközben a saját ízlése szerint feldíszíti azt.

December 6.: Egy pohár forralt bor felett kérje ki egy barátja véleményét vagy tanácsát a társkereső profiljának fejlesztését illetően

Még új Önnek az online társkeresés világa? Talán kissé nehéznek tűnhet eldönteni, hogy mit is írjon az adatlapjára. Ebben segítségére lehet egy megbízható barát tanácsa: de ne feledkezzen meg arról, hogy visszafizesse a szívességet egy ünnepi, baráti forraltborozással.

December 7.: Menjen el vásárolni, és lepje meg magát egy új karácsonyi ruhadarabbal

Miközben a karácsonyi ajándékvásárlást intézi, ne feledkezzen meg arról, hogy saját magát is kényeztesse! Egy új ünnepi ruhadarab tökéletes választás: minden alkalommal, amikor azt viseli, ünnepiesnek, magabiztosnak érezheti magát, és készen áll majd a szerelemre.

December 8.: Hívja meg barátait vagy családját saját karácsonyi bulijára

Ne üldögéljen otthon buli-meghívásra várva! Hívja át barátait és családját, és elhozzák majd a bulit. Extra pont gyakorlatiasságból, ha arra bátorítja őket, hogy hozzák magukkal egyedülálló barátaikat is.

December 9.: Kérje meg egy barátját, hogy készítsen Önről ízléses képeket, amiket aztán feltölthet társkereső profiljára

Az írásos profilját már rendbe tette 6-án. Végezze el az utolsó, vizuális simításokat, és kérje meg egy barátját, hogy segítsen Önnek új profilképeket készíteni (ne felejtse el megmutatni új frizuráját és ruháját is!)

December 10.: Csináljon valami kedveset, és ossza meg az ünnep örömét másokkal

Brian Tracy motivációs előadó azt mondja: “A szeretet csak úgy növekedhet, ha megosztjuk. Csak akkor lehet több szeretetben része, ha másoknak is ad belőle.” Emlékeztesse magát arra, hogy a szeretet körülvesz minket, és segítsen egy rászorulón. Látogasson el a http://www.holidayhelpers.org/ oldalra, hogy ötletet meríthessen a segítségnyújtáshoz.

December 11.: Süssön valamit karácsonyra és lepje meg kollégáit

Ne feledkezzen meg arról, hogy örömet szerezzen az otthonától közelebb is. Vigyen az irodába egy kis ünnepi csemegét és ossza meg munkatársaival: ezzel száműzi azt a bizonyos téli, hétfői depressziót és melegséggel tölti majd el. Választhatja például a trendi kemencében sült ínyencségek egyikét a Dióhéjboltból.

December 12.: Szervezzen titkos mikulást a barátaival és cseréljenek ajándékokat

Tartsa fenn az adakozókedvét és szervezzen titkos mikulást a barátaival. Tegyék személyessé apró, de jelentéssel bíró ajándékokkal, így amikor az ajándékaikra tekintenek, mindig érezni fogják, hogy szeretve vannak.

December 13.: Ajándékozza meg magát, és foglaljon le egy utazást januárra

Már félúton van karácsonyig! Ünnepelje ez meg úgy, hogy meglepi magát egy ajándékkal – meneküljön el a hazai hideg elől, és foglaljon le egy utazást valami meleg helyen. Nincs szüksége társra egy jó vakációhoz!

December 14.: Menjen el a munkahelyi karácsonyi buliba

Amikor online keres társat, segíthet a proaktivitás – pl. küldje el Ön az első üzenetet. Gyakorolhatja, hogyan kell megtörni a jeget új emberekkel, ha rendkívül barátságosan viselkedik a munkahelyi karácsonyi bulin.

December 15.: Készítsen listát arról, hogy mit szeretne, és mit nem szeretne a jövőbeli kapcsolatában

Proaktívnak lenni könnyebb, amikor tisztában van azzal, mit is keres valójában. Szánjon egy estét arra, hogy listát készít arról, milyen lenne az Ön számára egy ideális partner, és mik azok, amiket nem szeretne új kapcsolatában.

December 16.: Legyen bátor – kérjen ünnepi randevút az egyik partnerjelöltjétől

Itt az idő, hogy a tegnapi listát a gyakorlatban is kipróbálja! A lista segítségével elemezze partnerjelöltjeit, és válasszon közülük valakit, akivel a leginkább szeretne találkozni. Majd legyen bátor, és hívja el őt egy igazi, ünnepi randevúra!

December 17.: Kényeztesse magát masszázzsal vagy fürdővel, hogy kipihenten kezdje az újévet!

Miközben társat keres és visszaszámol 2017-ig, megeshet, hogy fokozottan stresszessé válik. Ne felejtsen el gondoskodni magáról: foglaljon le egy masszázst vagy fürdőt és ellazultan vághat neki az új évnek.

December 18.: Látogasson el a karácsonyi vásárba (és mosolyogjon egy szimpatikus idegenre)

Az ünnepi társkeresés egyik előnye, hogy ilyenkor az emberek különösen vidámak. Hozza ki a legtöbbet a vidám hangulatból, és vágjon neki az ünnepi forgatagnak, hogy megismerkedhessen valakivel.

December 19.: Alapozza meg ünnepi hangulatát az “All I Want For Christmas is You!” című dalt hallgatva

Tartsa fenn a vidám, szeretetteljes, pozitív érzéseket romantikus karácsonyi dalokat énekelve. Nem tudja, hol kezdje? Próbálja ki az erre a célra létrehozott Spotify® lejátszási listánkat: Mariah Carey-től Smokey Robinsonon át a The Waitresses-ig ezek a dalok romantikát visznek majd az ünnepekbe.

December 20.: Tervezzen egy hangulatos randevút estére, és nézzenek meg egy karácsonyi filmet

A zene nem az egyetlen közeg, ami a romantikus hangulatról gondoskodhat: még a karácsonyi filmek is taníthatnak valamit a szerelemről. Tervezzen egy randevút estére és nézzenek meg egy ünnepi filmet összebújva: kiváló módszer a kellemes hangulat megteremtéséhez.

December 21.: Terjessze a karácsonyi hangulatot. Hívjon fel valakit, aki hiányzik Önnek, és tudassa vele, hogy szereti őt

Terjessze ki ezt a kellemes, meleg, örömteli hangulatot, és hívja fel szeretteit. Azzal, hogy tudatja velük, hiányoznak, és szereti Őket, érezni fogják, hogy milyen sokat jelentenek Önnek.

December 22.: Tartson karácsonyi ajándékcsomagoló bulit az egyedülálló barátaival

Fejezze be az ajándékcsomagolást és töltsön egy vidám estét egyedülálló barátaival úgy, hogy áthívja őket egy csomagoló bulira. Tökéletes alkalom arra, hogy egyeztessék a legjobb ismerkedős tippjeiket 2017-re!

December 23.: December végén a randiszezon a tetőfokára hág. Kezdje el csinosítani a profilját, hogy megtalálja a szerelmet az újévre!

December vége az év legforgalmasabb időszaka az Elittárs oldalon. Győződjön meg róla, hogy ideálisak a körülmények ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki ebből, és végezze el az utolsó simításokat a társkereső profilján.

regisztráljon most!

December 24.: Vegye körül magát azokkal, akik fontosak Önnek, és ne felejtse el, hogy van, aki szereti Önt

A szeretet minden formája érdemes az ünneplésre. Az idei ünnepekkor a legfontosabb dolog, amit tehet, hogy azokkal az emberekkel tölti az idejét, akik számítanak Önnek; azokkal, akiket szeret, és akik viszont szeretik Önt. Ha ilyen valódi érzelmekkel veszi körül magát, emlékezni fog arra, hogy sokan mélységesen szeretik Önt. Ez ideális alkalom arra, hogy lökést adjon magának, és megtalálja az új szerelmet az újévben.