Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
online társkereső férfi
%
52% nő, 48% férfi

A Prémium tagok között a nemek aránya közel azonos

100%
Hiteles adatlapok

A megbízhatóság érdekében minden adatlapot manuálisan ellenőrzünk

Online társkereső: mi alapján érdemes választani?

online társkereső

A közösségi és online társkereső oldalak kínálata napról napra gyarapodik, így az interneten minden érdeklődő megtalálhatja a számára legmegfelelőbb oldalt. Létezik olyan weboldal, amely kizárólag rövid távú, szexualitásra alapuló kapcsolatokra épül, olyan, amely rövid és hosszú távú kapcsolatok lehetőségét is kínálja, valamit olyanok, amelyek kifejezetten a komoly, hosszú távú párkapcsolatok kialakítására specializálódnak. Az ELITTÁRS online társkereső az egyedi, úgynevezett Matching módszerével arra törekszik, hogy minden egyedülálló, aki komolyan gondolja a társkeresést, megtalálja a hozzá illő, tökéletes társat. Milyen online társkeresőt érdemes választania?online társkereső

1 Magas fokú hatékonyság

Természetes, hogy mielőtt egy online társkereső oldalra regisztrál, tudni szeretné, hogy mennyire hatékony az oldal a pártalálásban. Általában azonban nehéz megmondani, hogy valóban hányan találták meg a párjukat az oldal segítségével, ugyanis azok, akik társra leltek, nem minden esetben jelölik meg ezt az opciót, amikor elhagyják az online társkereső oldalt. Az ELITTÁRS információi szerint minden harmadik tag megtalálja a valóban hozzáillő társat, és ez átlagosan 3-6 hónapba telik. Az oldalon nagyon fontos faktor az aktivitás, ugyanis csak a valóban aktívan kereső tagok kapnak partnerjelölteket az okos algoritmus által. Lényeges még, hogy ha az oldalt használja, hogy adatlapját próbálja minél pontosabban, teljesebben kitölteni, valamint töltsön fel képet önmagáról. Az ELITTÁRS online társkereső a hosszú távú, komoly kapcsolatok létrehozásának érdekében jött létre, emellett a Prémium tagoknak kapcsolat garanciát nyújt, azaz biztosítja a minimális kapcsolatfelvételek számát.

2 Kipróbált, működő online társkereső módszer

Az olyan oldalak, mint az ELITTÁRS is, többek között a Matching módszernek köszönhetően egyre növekvő népszerűségnek örvendhetnek az olyan hagyományos online társkereső oldalakkal szemben, ahol minden tag adatlapja bárki által szabadon megtekinthető. Az ELITTÁRS módszerének legfontosabb eleme a részletes személyiségteszt, amelyet a regisztráció során kell kitölteniük a tagoknak. A teszt azt teszi lehetővé, hogy olyan tagok ismerkedhessenek össze, akik személyiségjegyeik alapján összeillenek, megfelelnek egymás elvárásainak. A partnerjelöltek ajánlásánál az ELITTÁRS inkább a minőségre, mint a mennyiségre törekszik.

ELITTÁRS módszer

3 Tudományos módszer

Amennyiben hosszú távú, komoly kapcsolatot keres, érdemes végig gondolnia, hogy a véletlenre bízza-e társa megtalálását, vagy inkább megbízik a tudományban. Az ELITTÁRS módszere egy matematikai modellen alapul, amely a regisztráció során kitöltött személyiségteszt alapján különböző személyiségprofilokat állapít meg. Ezek a profilok a személyiség öt fődimenzióján alapulnak (The Big Five Personality Traits), amely a 90-es évektől kezdve a modern személyiség pszichológia egyik legfontosabb elméletének számít.

4 Alapvető biztonsági sztenderdek

Amikor online társkereső oldalt választ, fontos, hogy tisztában legyen a választott oldal biztonságosságával. Az interneten számos olyan oldal létezik, amely nem biztosítja személyes adatainak védelmét. Ezért is fontos, hogy olyan online társkeresőt válasszon, ahol adatait teljes mértékben biztonságban tudhatja. Az ELITTÁRS oldalon a személyes adatok védelme a legnagyobb fokú prioritást élvezi. A már korábban említett Matching eljárás alapvető biztonsági előírásoknak is megfelel – minden adat titkosítva van, és oly módon van tárolva, hogy más felhasználók, illetve harmadik fél ne férhessen hozzá. Tart attól, hogy egy komolytalan, esetleg hamis felhasználóval van dolga? Az ELITTÁRS oldalon minden adatlapot egy profi csapat hagy jóvá, így biztosítva a felhasználók valódiságát.

Az ELITTÁRS Magyarország az egyik vezető online társkereső oldalaként1 különös figyelmet fordít arra, hogy folyamatosan fejlessze a szolgáltatását. Regisztrálna online társkereső oldalunkra? Megosztaná gondolatait az ELITTÁRS működésével kapcsolatban? Állunk rendelkezésére!

ELITTÁRS regisztráció

Hogyan érdemes használni az oldalt?

Források:

1 https://www.gemius.com/all-reader-news/europeans-dating-online.html