5 kihagyhatatlan randi tipp társkereső nőknek

társkereső nő

A társkereső nők számára új kaput nyitott meg az online társkeresés. A világháló sajátosságai valóban kiváló lehetőséget teremtenek az egyedülállóknak arra, hogy különböző szempontokat szem előtt tartva kutassanak leendő párjuk után (és egyúttal kirostálják azokat, akik nem illenek bele az elképzeléseikbe) – ami azt jelenti, hogy jó eséllyel találhatnak online olyasvalakit, akivel igazán összeillenek.

Nem csoda tehát, ha egyre többen próbálnak szerencsét az internetes társkeresésben. A legfrissebb számadatok alapján elkönyvelhetjük, hogy az egyedülállóknak közel negyede ismerkedik az interneten, és ez a szám egyre növekedni látszik. Úgy tűnik, hogy érdemes keresgélni az interneten.

Hogy segítséget nyújtsunk ebben, összegyűjtöttük, melyek a legfontosabb randi tippek nőknek, melyek megkönnyíthetik az online társkeresést; iránymutatásokat, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki az ELITTÁRS élményből (és ki tudja, talán az urak is megfogadnak egy-két javaslatot).

Randi tippek nőknek – top 5

1 Készítsen sokatmondó profilt

Ön káprázatos. Szórakoztató, intelligens, művelt és sikeres – de honnan is tudhatnák mindezt potenciális jelöltjei, ha nem hozza a tudomásukra? Egy tökéletes bemutatkozás megfogalmazása talán nem a legegyszerűbb dolog a világon, de mindenképpen érdemes vele vesződni, mert csak így mutathatja meg, hogy kicsoda Ön és mit tud nyújtani. Talán nyersnek tűnhet a társkeresést a kereskedelemmel párhuzamba állítani, de ne feledkezzen meg róla: profilja olyan, mint egy kirakatüveg. Mutassa hát meg a legjobbat önmagából, hogy felkelthesse egy Önhöz hasonlóan csodás személy érdeklődését.

2 A hitelesség sokat nyom a latba

Kirakata segítségével akkor érheti el a legnagyobb sikert, ha az általa közvetített vonások hitelesen megjelennek az online interakcióiban is. Amíg néhány statisztika azt sugallhatja, hogy egy adott képlet betartásával kelthetjük fel a legjobban mások érdeklődését, nem pusztán ennyiből áll a történet. Persze bizonyos stílusú fotók készítése, vagy adott típusú profil kialakítása megnövelheti a bejövő üzeneteink számát, de ha társkereső bemutatkozása nem valódi egyéniségét tükrözi, akkor az üzenetek sem a megfelelő személyektől fognak érkezni. Az őszinte megnyilvánulások – továbbá a személyiségteszt kellő alapossággal történő kitöltése és aktuális fotók feltöltése – azt eredményezik, hogy olyan személyek veszik majd fel Önnel a kapcsolatot, akik a valódi egyénisége után érdeklődnek. Beérkező üzeneteinek mennyisége helyett tehát a minőségre érdemes törekedni.

3 Legyen tisztában azzal, hogy mit akar

Az online kapcsolatteremtés során sokat számít ugyan az őszinteség, de alapvető fontosságú, hogy őszinte legyen önmagához is. Ezáltal az ELITTÁRS oldalnak is megadja a lehetőséget arra, hogy segítsen Önnek megismerkedni olyasvalakivel, akivel valóban egymáshoz illenek, és aki ténylegesen megfelel az igényeinek – ezért nagyon fontos ezeknek az igényeknek a tisztázása.

Néhány ismerkedési szakértő egyenesen azt javasolja, hogy online utazásának első lépéseként készítsen egy igazán pontos kívánságlistát, beleértve mindent, a konkrét helytől a jövőbeli tervekig. Ily módon, amikor a profilbejegyzéseinek kitöltésére vagy potenciális jelöltjeinek áttekintésére kerül a sor, már eleve határozott elképzelése lesz arról, hogy mit tart működőképesnek.

4 A magabiztosság vonzó

Közhely ugyan, de igaz, hogy a magabiztos fellépés rendkívül vonzóvá tehet egy adott személyt. Az egyik kulcsfontosságú a nőknek szóló randi tippek közül, hogy ezt kihasználva nyugodtan tegyék meg az első lépést. Ha egy érdekesnek tűnő személy bukkan fel a partnerjelöltjei között, miért ne lehetne Ön az, aki kezdeményez? Elvégre jó eséllyel az illető még nem látta az Ön adatlapját, és várakozás közben könnyen elszalaszthatja a lehetőséget. Ha valaki felkeltette a figyelmét, semmi bántódása nem eshet abból, hogy megszólítsa az illetőt. Abban az esetben, ha ez túlságosan rémisztőnek tűnik, hagyatkozzon nyugodtan irányított kommunikációs szolgáltatásunkra – ez a lehetőség ideális lehet, ha nem tudja, hol is vegye fel az ismerkedés fonalát.

5 Legyen kedves önmagához

Még a legmagabiztosabb nők is tudják, hogy a szerelem keresése nem mindig jelent nagyfokú közösségi aktivitást. Fel lehet bár fegyverezve mindenféle online ismerkedési trükkel, mégis előfordulhat, hogy kevesebb érdeklődés veszi körül, vagy üzenete válasz nélkül marad. Az a helyzet, hogy csendesebb időszakok mindenkinél előfordulnak. Ezek azonban nem az adott személy értékét tükrözik, ezért is nagyon fontos, hogy az online társkeresés során szerzett tapasztalatok értékelésekor legyen kíméletes önmagához. Ne felejtse el rendszeresen emlékeztetni önmagát, hogy Ön valóban csodálatos és szeretetre méltó. Ez a legjobb mód arra, hogy egy-egy negatív élmény után újult lendülettel szálljon vissza a játékba – és ennek segítségével megtapasztalhatja, hogy a pozitív hozzáállás vonzerejének segítségével a leggyorsabb úton halad egy sikeres kapcsolat kialakítása felé.

Az internetes románc talán teljesen ismeretlen közeg lehet Önnek, azonban könnyebb mindezt áttekinteni, ha felvértezte magát megfelelő randi tippekkel. Ha figyelemfelkeltő profilját hiteles, magabiztos hozzáállással és egy csipetnyi kedvességgel vegyíti, megkapja a tökéletes receptet a siker kifőzésére. Izgalmasan hangzik, ugye?

Tegye meg az első lépést és regisztráljon tagjaink közé még ma!

ELITTÁRS regisztráció

Ön szerint melyek a legjobb randi tippek nőknek?