Társkereső Budapest: találja meg az Önhöz illő társat a fővárosban

Nincs kérdés, fővárosi egyedülállóként valószínűleg Ön is szereti a várost és a számtalan lehetőséget, amit nyújt. Szeretné megosztani valakivel a boldogságát és az életét? Az ELITTÁRS társkereső budapesti oldalán jó helyen jár, ugyanis itt olyan egyedülállókkal ismerkedhet meg, akik nem csak illenek Önhöz, hanem pontosan ugyanazt keresik, mint Ön. Olvassa tovább a cikket és kiderül, hogyan lehetséges ez.
ELITTÁRS társkereső Budapest

 

Társkereső Budapest: megszámlálhatatlan a lehetőség, mégis elveszve érzi magát?

A rendkívül dinamikus Budapest tele van érdekes, magával ragadó emberekkel, a budapesti egyedülállók teljes gőzzel élvezhetik az életet, azonban sok fővárosi szingli vágyik valakire, akivel megoszthatja mindazt, amit nap mint nap átél. Azonban rájuk találni (és időt találni a velük való találkozásra) ismerős nehézség lehet minden budapesti társkereső egyedülállónak.

A közel kétmilliós lakosságból arra lehetne következtetni, hogy a társkeresés Budapesten egyszerű. Sokak számára azonban nehézséget okoz a hozzájuk illő társ megtalálása. Ezt támasztja alá a KSH 2011-es népszámlálása alapján készült tanulmány is, amelyből többek között kiderül, hogy a fővárosban 100 háztartásból 41 egyszemélyes.1 A hosszú munkanapok és a kockázatos, nem feltétlenül ideális munkahelyi kapcsolatok mellett sok fővárosi egyedülálló számára igen nagy problémát okoz a hozzájuk illő társ megtalálása.

Szingli élet Budapesten

Az ismerkedés Budapesten gyakran a hétvégi éjszakai élet felfedezésével is együtt jár, hiszen sokan reménykednek benne, hogy az Igazi egy romkocsmában vagy egy trendi szórakozóhelyen várja őket. Azonban egy hangos szórakozóhely sok esetben nem a megfelelő tér  valaki igazán mély megismerésére. Az ELITTÁRS egymáshoz illő egyedülállókat ismertet össze egy tudományos algoritmus alapján, kiszűri a nem aktív felhasználókat, a szakértő munkatársak pedig minden egyes adatlap valódiságát manuálisan ellenőrzik. Ezáltal biztos lehet abban, hogy valódi személyek állnak az adatlapok mögött, valamint olyan egyedülállók között keresheti társát, akikkel mind személyiségjegyeik, mind elvárásaik tekintetében egymáshoz illenek és e tényezők alapján alkalmasak egy hosszú távú párkapcsolat kialakítására. Így Önöknek az első találkozások alkalmával már csak azt kell eldönteniük, hogy vonzódnak-e egymáshoz és megvan-e a szikra, amely egy új kapcsolat kezdetét jelentheti.

 

ELITTÁRS társkereső Budapest

 

Társkereső Budapest: hol érdemes randizni?

A főváros számos lehetőséget nyújt az első randi helyszínéül, rengeteg étterem, kávézó, bár, szórakozóhely, szabadtéri program várja nappal is azokat, akik közelebbről megismerkednének egymással. Vegye figyelembe, hogy randi partnere milyen típusú ember és válasszák ki akár közösen az első randi helyszínét. A maradandó élmény érdekében érdemes olyan helyszínt választaniuk, amely romantikus, kényelmes, kellemes, csendes, így megadva a lehetőséget egymás megismerésére. Egy kutatásunk szerint az egyedülállók közel fele egy kávézóban tölti legszívesebben az első randit, a válaszadók közel egyharmada pedig a szabadtéri programokat preferálja. Olvassa el az ELITTÁRS társkereső Budapest környéki egyedülállóknak összeállított alábbi tippjeit!

Tippek

 • pár zöldben
  Szabadtéri program

  Szabadtéri programként szívesen ajánljuk a Margitszigeti Kisállatkert meglátogatását. A sétálás rendkívül alkalmas a mély beszélgetésekre, amennyiben elfáradnak, bármikor leülhetnek egy padra, az állatok nézegetése pedig újabb és újabb beszédtémákat hozhat elő.

 • kávé
  Kávé és különleges hangulat

  Budapest szívében egy kis belvárosi utcában található a Zoska reggeliző kávézó. A stílusos, kellemes helyiség remek választás lehet egy első, vagy akár második randihoz is. A nyüzsgő város elől ezen a kis nyugodt szigeten nem csak kávét és teát, de egészséges turmixokat, üdítőket, süteményeket is lehet kapni. Ha pedig a randi igazán hosszas beszélgetésbe torkollik, még este is elfogyaszthatják kedvenc reggelijüket a folytatáshoz.

 • étel
  Kultúra

  Budapesten rengeteg kiállítás, bor és gasztro fesztivál is várja az érdeklődőket az év minden napján. Ezért amennyiben úgy gondolják, hogy kulturális programot szerveznének az első randira, érdemes megnézni az aktuális rendezvényeket, éppen futó kiállításokat, hiszen ki tudja, lehet, hogy épp jövendőbeli társával osztja meg egy különleges kiállítás által nyújtott egyedülálló élményt.