Társkereső Debrecen: találja meg az Önhöz illő társat!

Elérkezett élete azon pontjához, hogy készen áll valaki különleges megismerésére? Nincs egyedül! Számos egyedülálló határozza el nap mint nap, hogy megtalálja az igaz szerelmet és lát neki komolyan a társkeresésnek. Hogyan találhatja meg könnyedén az Önhöz illő, közelében lakó társat, akivel hosszú távú kapcsolatba kezdhet? Az ELITTÁRS társkereső Debrecen környéki egyedülállói Önre várnak!
ELITTÁRS társkereső Debrecen

 

Társkereső Debrecen: így találja meg a párját!

Debrecen Magyarország második legnagyobb, legnépesebb városaként a keleti országrész tudományos és kulturális központjának is számít egyben. Debrecenben sem könnyű azonban megtalálni azt a társat, akivel komoly kapcsolatot tud majd kialakítani. A baráti és ismerősi körök egy idő után kevéssé bővülnek, így az új emberekkel való ismerkedés csak elméleti szinten tűnik egyszerűnek, a gyakorlatban nehéz megvalósítani. Az ELITTÁRS oldalt azért hoztuk létre, hogy új, alternatív módot kínáljunk azoknak az érdekes, intelligens és igényes egyedülállóknak, akik növelni szeretnék az esélyüket arra, hogy megtalálják az életre szóló társukat.

Egyedülálló élet: a debreceni társkeresők a legvonzóbb nagyvárosiak

A mindennapok forgatagában könnyű belátni, hogy megtalálni azt az egy valakit, akit keres, nem is olyan egyszerű. Ugyan a város számtalan szórakozási és ismerkedési lehetőséget kínál a debreceni társkeresők számára, aki tett már kísérletet munkatársakkal vagy barátok barátaival randevúzni, esetleg kipróbálta már a debreceni éjszakai élet nyújtotta lehetőségeket, tudhatja, hogy ezek nem feltétlenül hatékony módjai az igaz szerelem megtalálásának. Egyre több egyedülálló választja ezért az online társkeresés nyújtotta lehetőségeket. Ez már csak amiatt is jó döntés, hogy a debreceni társkeresők igazán csábítóak: az ELITTÁRS egy korábbi felmérése szerint az oldal debreceni társkeresői a második legvonzóbbak Magyarországon.1

Miért válassza az ELITTÁRS társkeresőt Debrecen környéki egyedülállóként?

Az igaz szerelem és egy tartós kapcsolat az összeillőségen alapszik. Ezért a regisztrációt követően, egy átfogó személyiségtesztet kell kitöltenie, ami alapján egy algoritmus olyan társkereső debreceni egyedülállókat ajánl fel lehetséges társként, akikkel személyiségjegyeik és egymással szembeni elvárásaik alapján összeillenek és képesek egy hosszú távú párkapcsolat kialakítására. A Prémium tagok 99 százaléka tartós kapcsolatot keres az oldalon2, így ha Önnek is komoly szándékai vannak, vegye kezébe jövője kezdetét és regisztráljon még ma!

ELITTÁRS társkereső Debrecen

 

Ha mindezen túl van és eljött az idő az első randevú megszervezésére az ELITTÁRS társkereső Debreceni randi tippjei is a segítségére lehetnek:

Tippek

 • madarak
  Szabadtéri program

  A Nagyerdő fái között otthont kapó vidámpark és állatkert remek lehetőséget nyújt egy érdekes sétára és beszélgetésre. A vidámpark játékai között fellelhető állatkifutók különleges hangulatot és számos programlehetőséget biztosítanak a kikapcsolódáshoz. Itt, e friss környezetben akár hosszú órákat is eltölthetnek egymás megismerésével.

 • kávé
  Kávé, süti, szavak

  Az ELITTÁRS egy korábbi felmérése szerint az egyedülállók közel fele szerint az első randihoz egy kávézó a legmegfelelőbb helyszín.3 Ha eddig még nem tették, érdemes kipróbálni a legjobb kávézóként számon tartott Cafe Freit, ahol kiváló minőségű, változatos és egzotikus kávékülönlegességeket kóstolhatnak meg igazán hangulatos környezetben.

 • bár
  Igazi helyi érdekesség

  A saját városában az ember ritkán turistáskodik és néz meg nevezetességeket. Debrecenben érdemes azonban ellátogatni a nagyerdei víztoronyhoz, amely a felújítás után már étteremmel és vízbárral is rendelkezik, valamint kilátóként is üzemel. A föld alatt pedig egy hatalmas kiállítóteret is kialakítottak benne. Ha tehát egy jó helyet keresnek az első, mély beszélgetésre, sétára, érdemes a víztoronyból a gyönyörködni kicsit a panorámában  és nekilátni egymás megismerésének. 4,5