Társkereső Győr: találja meg az Önhöz illő társat Győrben!

Győri társkereső és egy olyan párt keres, akivel megtervezheti a boldog közös jövőt? Győződjön meg az online társkeresés előnyeiről és ismerkedjen meg a komoly társkeresés módszerével az ELITTÁRS oldalon, hogy könnyedén megtalálja az Önhöz illő egyedülállókat Győrben és környékén!
ELITTÁRS társkereső Győr

Egyedülállóként él Győrben, de nem szeretné többé a Radó-szigeten andalgó párok között magányosan érezni magát?  Mégsem tudja, hogyan találhatná meg azt a társat, akivel Ön is megélheti a felhőtlen boldogságot? Az ELITTÁRS online társkereső megmutatja a cél eléréséig vezető biztonságos és megbízható utat, amivel rátalálhat az igaz szerelemre és a tökéletes társra.

Társkereső Győr: egyedülálló élet a fesztiválvárosban

Győr az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városainak egyike, nem csak a varázslatos belvárosa, hanem a számtalan kulturális program miatt is pezsgő pontja az országnak. A győri társkeresők rengeteg program közül választhatnak az év minden időszakában, ahol további egyedülállókkal találkozhatnak. Ennek ellenére a KSH 2011-es népszámlálási adatai alapján a Győr-Moson-Sopron megyei háztartások körében az egyszemélyes háztartások száma az ország más területeihez hasonlóan növekedett. Tíz év alatt azon háztartások száma, ahol egy egyedülálló szülő lakik a gyermekével vagy gyermekeivel 28 százalékkal, 20 ezerre nőtt, emellett az egyszemélyes háztartások száma is közel 50 ezres nagyságú a megyében.1

Ahogy a számokból is látszik, a Győr-Moson-Sopron megyei egyedülállók közül sokak számára nehézséget okoz, hogy olyan társkereső Győr környékiekkel ismerkedjenek meg, akik valóban hozzájuk illenek, és hosszan tudják élvezni egy boldog párkapcsolat előnyeit. Az ELITTÁRS oldalt azért hoztuk létre, hogy minden komoly kapcsolatra vágyó egyedülállót hozzásegítsünk egy boldog párkapcsolathoz.

Társkereső Győr: miért érdemes az ELITTÁRS oldalt választania?

Megbízható: az ELITTÁRS alapelve, hogy olyan egyedülállókat ismertessen meg egymással, akik igazán összeillenek. Ezért a regisztrációt követően egy átfogó személyiségteszt kitöltése után egy okos algoritmus olyan egyedülállók adatlapját ajánlja fel Önnek, akikkel személyiségjegyeik és elvárásaik tekintetében összeillenek és képesek lehetnek egy hosszú távú boldog kapcsolat kialakítására.

Személyre szabott keresés: Az oldalon könnyedén beállíthatja, hogy az ELITTÁRS társkereső Győr környékén keressen Önhöz illő más egyedülállókat, de arra is lehetősége van, hogy a keresési távolságot kibővítve az ország Öntől távolabbi részein is keressen, így lehetőséget adhat olyasvalakinek is, akivel egyelőre nem ugyanott laknak, azonban lehetséges, hogy mégis egymás lelki társai. Az egyéni keresési feltételeit bármikor megváltoztathatja, attól függően, hogy mennyire fontos Önnek a leendő társ életkora, dohányzási szokásai, vallása, stb.

Titkosított üzenetküldés: Amikor az ELITTÁRS oldalon keres társat, számos lehetőség közül választhat, hogyan veszi föl először a kapcsolatot egy másik szimpatikus társkereső győri egyedülállóval. Küldjön egy mosolyt partnerjelöltjének, fűzzön megjegyzést adatlapjához vagy tegyen fel neki 5 kérdést, amelyekből jobban megismerheti!

ELITTÁRS társkereső Győr

 

A tökéletes helyszínt keresi az első randevúra? Íme, a top 3

Amikor egy partnerjelölttel eljutottak odáig, hogy az online kommunikációt végre személyes ismerkedéssel folytassák, Győr a „találkozások városaként” számos lehetőséget tartogat az Önök számára. Ha azonban az első randevúról van szó, gyakran nagy nyomás helyezkedik a leendő párra a tökéletes randi helyszín kiválasztását illetően. Hová érdemes menni? Az ELITTÁRS egy korábbi felmérése szerint a tagok egy hangulatos kávézót tartanak a legalkalmasabbnak az első randevúra, vagy szívesen szerveznek valamilyen szabadtéri programot.2

Tippek

 • sütemény
  Étel, ital

  A Széchenyi téren és környékén számtalan hangulatos hely közül választhatunk. A város legszebb terén elfogyaszthatunk egy jó kávét vagy fagylaltot, de ha hosszabbra nyúlik a randevú, bátran belevághatunk egy hangulatos ebédbe vagy vacsorába is. A kellemes környezet rendkívül alkalmas akár hosszan tartó, mély beszélgetésekre és egymás megismerésére.

 • bicikli túra
  Szabadtéri program

  Amennyiben szabadtéri program mellett döntenek, jó választásnak bizonyulhat egy Duna-parti séta, esetleg ha még kevésbé szokványos első randevút szeretnének, igazán sportos találkát is szervezhetnek. Győr intenzív sportélete számos lehetőséget kínál: bérelhetnek egy kenut vagy kajakot és felfedezhetik a három folyó találkozását a vízből, de akár egy kellemes biciklitúrán is bebarangolhatják a Szigetköz romantikus partjait.

 • fesztivál
  Kultúra

  Győr a fesztiválok városa, szinte nincs olyan időszak az évben, amikor ne találhatnának valamilyen kulturális eseményt a városban. Bármilyen városi program mellett döntenek, legyen az a felnőtteknek is remek szórakozást nyújtó Győrkőcfesztivál, a Fröccsnapok, a Táncfesztivál programjai vagy a Barokk Esküvő, biztosan nem fognak unatkozni, hiszen mindegyik program remek beszédtémát is biztosít, így emlékezetes lesz az első randevú.