Társkereső Kecskemét: találjon társra a kecskeméti szinglik között!

Kecskemét folyamatos fejlődésen megy keresztül, számos programlehetőség közül választhat akár a hét minden napján, nem csoda, hogy igazán kellemes lakhelyként szolgál a hírös város. A társkeresés Kecskeméten azonban már más kérdés. A mindennapi pezsgés ellenére a városban nem könnyű megtalálni azt a különleges személyt, akiben a társára lelhet. A gyakori munkahelyi, családi események, a barátok születésnapi ünneplése mellett bizonyára nem marad ideje az igaz szerelem keresésére. Ebben tud segíteni Önnek az ELITTÁRS. Olvasson tovább, hogyan!
ELITTÁRS társkereső Kecskemét

Társkereső Kecskemét: az ELITTÁRS tagok komoly kapcsolatot keresnek

Amikor arra kerül a sor, hogy kiválassza az Ön számára legjobb kecskeméti társkeresőt, fontos, hogy tudja, milyen kapcsolatra vágyik. Az internetes társkeresésből sokan kiábrándulnak, mert egy idő után azt veszik észre, hogy olyasvalakikkel ismerkednek, akik csak egy flörtre vágynak, vagy olyanokkal, akiknek más elképzeléseik vannak a romantikát, szerelmet illetően.

Olyan társat keres, aki csakúgy, mint Ön, komolyan gondolja a társkeresést és hosszú távra tervez leendő társával? Kecskeméti társkeresők érdeklik? Akkor jó helyen jár, mert az ELITTÁRS tagjai pont egy ilyen különleges személlyel szeretnék megosztani az életüket. Oldalunk egymáshoz illő egyedülállók összeismertetésével foglalkozik és módszerünk sikerességének gyümölcsét nap mint nap látjuk.

ELITTÁRS, biztonságos társkeresés

 

Társkereső Kecskemét: összeillő életstílusok és párkapcsolati ambíciók a középpontban

Az ELITTÁRS oldalnál felismertük, hogy a legjobb párkapcsolatok a hasonló gondolkodású emberek között jönnek létre. Sőt, a tudományos módszerünk is erre épül: az ELITTÁRS algoritmusa figyelembe veszi a személyiségjegyeit és a párkapcsolattal szemben felállított követelményeit annak érdekében, hogy naponta több igazán Önhöz illő partnerjelöltet tudjunk ajánlani. Ugyanakkor pontosan tudjuk azt is, hogy az élet néha meglepetéseket is hordoz, hiszen előfordul, hogy az ember olyasvalakivel találja meg a közös hangot, akiről egyáltalán nem gondolta volna azt korábban. Ezen a ponton lehet segítségére a „Mi lenne, ha…” funkciónk, amely segítségével 20 további egyedülállót ismerhet meg, akik kívül esnek néhány elvárásán, például nem kecskeméti társkeresők, hanem kicsit távolabb laknak Öntől, vagy más a testmagasságuk, esetleg más a végzettségük, mint amit elvárásként megjelölt.

ELITTÁRS társkereső Kecskemét

 

Randi Kecskeméten

Ha megismert valakit, aki felkeltette az érdeklődését, itt az ideje, hogy közösen felfedezzék a kecskeméti társkeresés legjobb részét: a randikat! Kecskemét tele van érdekes, izgalmas randevú lehetőségekkel, olvassa el a tippjeinket lent!

Tippek

 • Cifrapalota - Kecskemét
  Ünnepeljék Kecskemét szépségét

  Mindenkinek érdemes egyszer lakóhelyén turistáskodni, akár az első randevú alkalmával, vagy ha már jobban megismerték egymást, próbálják úgy járni a várost, hogy minden épületet megcsodálnak.

  Ha hidegre fordul az idő, betérhetnek például a Cifrapalotába. Helyi lakosként valószínűleg Ön is ritkán látogat el a Kecskeméti Képtárba, izgalmas lehet egy ilyen jellegű kulturális programot is beiktatni a randevúk közé.

 • társkereső Kecskemét
  Étel, ital

  Ha finom ételek és italok mellett töltenék legszívesebben az első randevút, jó választás lehet a Vágódeszka, a Köz’Pont, esetleg a Pálma Bisztró.1

  A kellemes atmoszféra mindhárom helyiségre jellemző, így ha egy fáradságos nap után egy kellemesen eltöltött randevúra vágynak, tökéletes választás lehet bármelyik hely. Az utóbbi években pedig egyre több igazán jó étterem nyílt Kecskeméten, így érdemes lehet a felsoroltakon kívül, más helyeket is sorjában kipróbálni!

 • társkereső kecskemét arborétum
  Kiadós séta a Kecskeméti Arborétumban

  A Kecskeméti Arborétum a központtól nem messze található, ahol egy kiadós séta keretében, szinte bármely ösvényt választva nem csak az Alföld tipikus növényzetét, hanem a Föld különböző éghajlati övezetiből származó növénykülönlegességeket is láthatnak.2 A séta akár az első randevú alkalmára is tökéletes választás lehet, hiszen a folyamatos mozgás segíti a beszélgetést, valamint nem feltétlenül kell randevúpartnerével folyamatosan szemtől szemben elhelyezkednie, így a szégyenlősebb, zárkózottabb társkeresők is könnyebben, feszengés nélkül nyílhatnak meg a másik előtt és lépésről lépésre közeledhetnek leendő társukhoz.