Társkereső Pécs: találja meg álmai társát az ELITTÁRS oldalon!

Magyarország egyik leginkább pezsgő városában igazán ki lehet élvezni az egyedülálló élet szépségeit. Azonban ha egy hosszú távú, boldog párkapcsolatot keres, már nehezebb dolga van, ugyanis a hasonló gondolkodású és jövőbeli tervekkel rendelkező egyedülállók megtalálása már bonyolultabb kérdés. Az ELITTÁRS ebben tud segíteni Önnek. Az összeillőségen alapuló algoritmus olyan egyedülállókkal ismerteti össze, akik személyiségjegyeik és elvárásaik tekintetében passzolnak Önhöz, így ki tudnak alakítani egy tartós, boldog párkapcsolatot.
ELITTÁRS társkereső Pécs

Egyedülálló élet Pécsett

Pécs egy fiatalos, modern város, változatos lakossággal. Mégis egy fárasztó munkanap után az ismerkedés gyakran a pécsi éjszakai élet felfedezésére és a kevés szabad hétvégére korlátozódik. Kérdés azonban, hogy a bárok és szórakozóhelyek valóban a legfelelőbb helyek-e, ha komoly párkapcsolatot keres. A körülmények ugyanis viszonylag megnehezítik a hosszas, mély, zavartalan beszélgetést, egymás megismerését. Ha tudja, hogy milyen társra vágyik, érdemes lehet elkezdeni megkeresni a Nagy Őt online.

Miért használja az ELITTÁRS társkereső pécsi oldalát?

Társkereső Pécs környéki egyedülállóként az ELITTÁRS online társkeresőt érdemes választani ahhoz, hogy művelt, igényes egyedülállókat ismerhessen meg Pécsett. Az ELITTÁRS elkötelezetten segít az egyedülállóknak megtalálni a hosszan tartó szerelmet, a hozzájuk illő tökéletes társat, mégpedig a kínálat leszűkítésével. Így azok az egyedülállók, akikkel az oldalon összeismerkedik, megfelelnek majd az előzetesen megadott elvárásainak. Ennek köszönhetően az első randi alkalmával már csak azt kell eldönteniük, hogy valóban vonzódnak-e egymáshoz és szeretnének-e kialakítani egy boldog párkapcsolatot.

Mire vár még? Csatlakozzon már ma és ismerjen meg Önhöz illő, az elvárásainak megfelelő pécsi társkereső szingliket!

ELITTÁRS társkereső Pécs

 

Társkereső Pécs: hol érdemes randevúzni?

A Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa program keretében újjáépített Zsolnay Kulturális Negyed igazán hangulatos és valódi mézeskalácsfalu jellege igazán romantikus hangulatot kelthet, az itt található planetárium pedig izgalmas első randi színhelye lehet. Az ELITTÁRS egy korábbi felmérése alapján az egyedülállók leginkább kávézókat preferálják első randevús helyszínként, azonban a szabadtéri programok is igen kedveltek. Ha egy hosszabb sétához van kedvük, az Orfűi-tó körbesétálása igazán idilli környezetet biztosít egy tartalmas beszélgetésre.

Tippek

 • Pécs pár
  Alagút tető

  Az alagút tető sokak találkozási pontja, gyönyörű kilátás nyílik a székesegyházra, a város nyugati felére és a belvárosra is. A belvárosi találkahely könnyedén megközelíthető és a nyugodt, csendes környezet tökéletes lehet egy első randevúra, egymás megismerésére.1 A kivilágított város és a csillagok nézése különösen romantikus tud lenni.

 • kávé
  Kávézó, étterem

  A Citrom utcában található Capri cukrászda remek randihely lehet az édesszájúaknak, ahol kézműves fagylaltot és házi készítésű süteményeket is megkóstolhatnak. Ha hosszabb találkát szerveznek, az Elefántos ház is jó választás lehet, vagy ugyanott a Jókai téren a cukrászda, ahol mindig változó fagylaltkínálattal és szezonális édességekkel várják az odalátogatókat.

 • sörök
  Söröző

  Amennyiben az első találkozást inkább kötetlenebb keretekben tervezik, érdemes lehet ellátogatniuk a Ferencesek utcában található Egyletbe, ahol frissen csapolt kézműves sörök és igazi kulináris élvezetek fogadják a vendégeket.