Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
társkereső Pécs
%
52% nő, 48% férfi

A Prémium tagok között a nemek aránya közel azonos

100%
Hiteles adatlapok

A megbízhatóság érdekében minden adatlapot manuálisan ellenőrzünk

Társkereső Pécs: találja meg álmai társát az ELITTÁRS oldalon!

Pécs

Magyarország egyik leginkább pezsgő városában igazán ki lehet élvezni az egyedülálló élet szépségeit. Azonban ha egy hosszú távú, boldog párkapcsolatot keres, már nehezebb dolga van, ugyanis a hasonló gondolkodású és jövőbeli tervekkel rendelkező egyedülállók megtalálása már bonyolultabb kérdés. Az ELITTÁRS ebben tud segíteni Önnek. Az összeillőségen alapuló algoritmus olyan egyedülállókkal ismerteti össze, akik személyiségjegyeik és elvárásaik tekintetében passzolnak Önhöz, így ki tudnak alakítani egy tartós, boldog párkapcsolatot.ELITTÁRS társkereső Pécs

Egyedülálló élet Pécsett

Pécs egy fiatalos, modern város, változatos lakossággal. Mégis egy fárasztó munkanap után az ismerkedés gyakran a pécsi éjszakai élet felfedezésére és a kevés szabad hétvégére korlátozódik. Kérdés azonban, hogy a bárok és szórakozóhelyek valóban a legfelelőbb helyek-e, ha komoly párkapcsolatot keres. A körülmények ugyanis viszonylag megnehezítik a hosszas, mély, zavartalan beszélgetést, egymás megismerését. Ha tudja, hogy milyen társra vágyik, érdemes lehet elkezdeni megkeresni a Nagy Őt online.

Miért használja az ELITTÁRS társkereső pécsi oldalát?

Társkereső Pécs környéki egyedülállóként az ELITTÁRS online társkeresőt érdemes választani ahhoz, hogy művelt, igényes egyedülállókat ismerhessen meg Pécsett. Az ELITTÁRS elkötelezetten segít az egyedülállóknak megtalálni a hosszan tartó szerelmet, a hozzájuk illő tökéletes társat, mégpedig a kínálat leszűkítésével. Így azok az egyedülállók, akikkel az oldalon összeismerkedik, megfelelnek majd az előzetesen megadott elvárásainak. Ennek köszönhetően az első randi alkalmával már csak azt kell eldönteniük, hogy valóban vonzódnak-e egymáshoz és szeretnének-e kialakítani egy boldog párkapcsolatot.

Mire vár még? Csatlakozzon már ma és ismerjen meg Önhöz illő, az elvárásainak megfelelő pécsi társkereső szingliket!

ELITTÁRS társkereső Pécs

Társkereső Pécs: hol érdemes randevúzni?

A Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa program keretében újjáépített Zsolnay Kulturális Negyed igazán hangulatos és valódi mézeskalácsfalu jellege igazán romantikus hangulatot kelthet, az itt található planetárium pedig izgalmas első randi színhelye lehet. Az ELITTÁRS egy korábbi felmérése alapján az egyedülállók leginkább kávézókat preferálják első randevús helyszínként, azonban a szabadtéri programok is igen kedveltek. Ha egy hosszabb sétához van kedvük, az Orfűi-tó körbesétálása igazán idilli környezetet biztosít egy tartalmas beszélgetésre.

Források:

1 http://www.pecsma.hu/pecs-aktual/pecs-titkos-helyei/