Társkereső Sopron: találja meg a hosszan tartó szerelmet a hűség városában!

A soproniak tudják, hogy Sopron csodálatos város, azonban azok, akik egyedülállóként élnek itt, gyorsan észreveszik, hogy nem egyszerű olyan társat találni, akivel valóban egy hullámhosszon vannak. Ha Ön is a társkereső Sopron környéki egyedülállók közé tartozik, az ELITTÁRS oldalon jó helyen jár. Társkereső oldalunk azért jött létre, hogy segítségünkkel minden magyar egyedülálló, aki hosszú távú, boldog kapcsolatra vágyik, megtalálja azt a különleges személyt, akivel valóban összeillenek. Egyedülálló módszerünk olyan diplomás és igényes egyedülállók társkeresésére fókuszál, akik komolyan gondolják a társkeresést. Csatlakozzon az ELITTÁRS társkereső Sopron környéki tagjai közé még ma!
ELITTÁRS társkereső Sopron

Egyedülálló élet és társkeresés Sopronban

A vibráló város közel hatvanezer lakosa számos egyedülállót tartogat magában. A legutóbbi népszámlálás adatai alapján a 20 év fölötti lakosság közel 47 százaléka egyedülállónak vallotta magát Sopronban. A számok azt mutatják, hogy számos olyan egyedülálló, soproni társkereső van, aki ugyanúgy, mint Ön, boldogságra vágyik. A következő lépés már csak az, hogy olyasvalakivel találják meg egymást, akivel ki tudnak alakítani egy hosszan tartó párkapcsolatot.

Találja meg az Önhöz illő társat itt!

 

Társkereső Sopron: találkozzon Önhöz illő soproni egyedülállókkal

A társkereső Sopron környékiek azonban bizonyára tudják, hogy ezt könnyebb mondani, de valójában nem is olyan egyszerű, ha komoly kapcsolat keresnek. Az egyedülállók 61 százaléka hajadon, illetve nőtlen, 17 százalékuk a házastárs halála után, 22 százalékuk pedig válás után maradt egyedül.1 Az azonban mindenesetre elmondható, hogy mindhárom helyzetben nehéz megtalálni azt a különleges személyt, akivel a jövőben hosszú távon megtalálhatja a boldogságot. A dolgos hétköznapok, a munka és a kevés szabadidő mellett nehéz időt szakítani arra, hogy valóban Önhöz illő egyedülállókkal ismerkedjen meg. Egy tartós párkapcsolathoz ugyanis nem csak a közös érdeklődés szükséges: fontos, hogy személyiségjegyeik tekintetében összeillők legyenek és egymással szembeni elvárásaik, az értékek, amiket fontosnak tartanak illetve az életstílusuk is megegyezzenek. Hogyan tud segíteni az ELITTÁRS?

Miért válassza az ELITTÁRS társkeresőt soproni egyedülállóként?

Sopronban a lakosság csupán 17 százaléka2, míg az ELITTÁRS Prémium tagjainak kétharmada rendelkezik felsőfokú végzettséggel.3 Így az oldalunk tagjai között nagy eséllyel találhatja meg az Önhöz illő diplomás és igényes egyedülállók között jövendőbeli társát. Szolgáltatásunkkal abban tudjuk segíteni, hogy időt és energiát spórolva megtalálja azt a különleges személyt, akire mindig is vágyott. Hogyan?

ELITTÁRS regisztráció

A regisztráció során egy átfogó személyiségtesztet kell kitöltenie, valamint leendő társával illetve a vágyott kapcsolattal szembeni elvárásait kell megadnia. A kitöltött teszt alapján egy pszichológusok és matematikusok által kifejlesztett program megállapítja személyiségének öt fő pontját. Ezután egyedülálló módszerünk egy okos algoritmus segítségével olyan partnerjelölteket fog Önnek ajánlani, akikkel személyiségük összeillik, valamint megfelelnek egymás elvárásainak. Ezzel egy első szűrést végzünk a lehetséges társak között, így már csak olyan egyedülállókat ajánlunk Önnek, akikkel megadott jellemzőik alapján képesek lehetnek egy hosszú távú kapcsolatra. Önöknek így már csak azt kell eldönteniük, hogy valóban szimpatikusak-e egymásnak és megvan-e az a bizonyos kémia Önök között.

ELITTÁRS társkereső Sopron

 

Soproni randi tippek

Ha az ELITTÁRS oldalon megismerkedett egy szimpatikus partnerjelölttel, rögtön felmerülhet a kérdés Önben, hogy hová érdemes az első randit szervezni? Sopron csodálatos belvárosa és a természeti környezet számtalan lehetőséget nyújt a randevúzni vágyóknak, ezekből szemezgettünk. Ha Önnek is vannak további randi tippjei a soproni társkeresőknek, ne habozzon, ossza meg őket a cikk alatt kommentben!

Tippek

 • Sopron Tűztorony
  Barangolás a belvárosban

  Bármennyire ismerik a társkeresők Sopron belvárosát, azt nem lehet megunni. Ha egy sétálós, bámészkodós randevút terveznek, kezdhetik azt a Várkerületben, majd a főtérre érve a Tűztornyot se hagyják ki. Séta közben betérhetnek a Dömötöri cukrászdába, amelyet sokan a város legjobbjaként tartanak számon és folytathatják a beszélgetést egy jó sütemény vagy fagylalt mellett.

 • csokoládé torta szív
  Hagyományosabb randevú, étteremben

  Ha Ön és partnere inkább kedveli a hagyományosabb típusú első vagy második randevúkat és egy finom étel mellett ismernék meg egymást jobban élőben, az Erhardt éttermet sokak kedvenceként ajánljuk. Ha a finom ízeket élménnyel kapcsolnák össze, a Harrer csokoládéműhely kóstolóit érdemes kipróbálni.4

 • társkereső Sopron
  Aktív randevú a környéken

  Ha mindketten szeretnek mozogni, érdemes lehet egy hosszabb, akár egy napos biciklitúrát szervezniük. A Fertő tó és környéke jól kiépített bicikli utakkal rendelkezik, a közelben lévő Fertőrákos, Hegykő és a fertődi Eszterházy-kastély környezete pedig varázslatos látványt nyújthat, ha odalátogatnak.