Társkereső Székesfehérvár: találkozzon székesfehérvári szinglikkel!

Az ELITTÁRS segít abban, hogy Önhöz illő egyedülállókkal ismerkedhessen össze Székesfehérvár környékén. Oldalunk tagjai olyan különleges társkeresők, akik hosszú távon szeretnének elköteleződni olyasvalaki mellett, akivel komoly kapcsolatot tudnak kialakítani. Az ELITTÁRS célja, hogy minden komoly szándékú egyedülálló megtalálja a valóban hozzá illő, tökéletes társat. AZ ELITTÁRS módszere olyan partnerjelölteket ajánl, akik valóban hosszú távra terveznek. Ha készen áll, próbálja ki az ELITTÁRS oldalát!
ELITTÁRS társkereső Székesfehérvár

Székesfehérvári szinglik: hogyan érdemes belevágni?

A társkereső székesfehérvári egyedülállók közül sokan a városban szeretnék megtalálni a tökéletes társat. Fejér megyében a legutóbbi népszámlálás alapján több mint 48 ezer egyedülállót számláltak, közülük 14 ezren székesfehérvári szinglik. Az adatok alapján a Fejér megyei szinglik közel fele 50 feletti egyedülálló.1 Számos egyedülálló szülő is él a városban, akik közül sokan szeretnék megtalálni azt a valakit, akivel a továbbiakban boldogan élhetnek egy jól működő párkapcsolatban. Az egyszülős családok több mint fele az egyedülálló anya és egy gyermek típusba tartozik, de az egygyermekes apák aránya is 10 százalék a megyében. Hogyan tudja megtalálni azt, aki valóban illik Önhöz?

Társkeresés Székesfehérváron az ELITTÁRS segítségével

Hiszünk benne, hogy a társkeresésnek gazdagítania, nem pedig megnehezítenie kell az életét. Az ELITTÁRS ezért próbálja tanácsadó cikkekkel segíteni a felhasználóit, olvasóit. Mindemellett tudjuk, hogy egy igazán boldog és jól működő párkapcsolat csak két olyan ember között tud létrejönni, akiknek gondolkodásmódja hasonló, személyiségük összeillik, jövőbeli terveik egy irányba mutatnak, valamint mindketten készen állnak egy új kapcsolatra.

Az ELITTÁRS módszere figyelembe veszi személyiségjegyeit, a leendő párkapcsolatával, illetve társával kapcsolatos elvárásait, így biztosítva azt, hogy olyan partnerjelölteket kapjon, akik őszintén, hosszú távú tervekkel rendelkeznek. Ha igazán Önhöz illő társra vágyik, az ELITTÁRS oldalon megtalálhatja, legyen az a másik társkereső Székesfehérvár, vagy az ország más városainak egyikéből való – attól függően, mire vágyik.

ELITTÁRS regisztráció lépések

Társkereső Székesfehérvár: hová érdemes szingliként ellátogatni?

A történelmi belvárosban tavasztól őszig kulturális események szórakoztatják az itt lakókat, illetve az idelátogatókat. Az ezer éves város számtalan érdekességet és meglepetést rejt magában. Hagyományait őrizve szinte minden évben olyan rendezvényeknek ad otthont, mint a Fezen, a Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztivál, a Történelmi Kavalkád, illetve a Fehérvári Lecsófőző Vigasságok.

ELITTÁRS társkereső Székesfehérvár

Regisztráljon ingyenesen most!

Tippek

 • társkereső székesfehérvár
  Mozduljanak ki!

  Ha a randi alkalmával a természetbe vágynak, elsőként érdemes lehet a székesfehérváriak egyik kedvelt pihenőhelyét, a horgásztavat célba venni.  A tó környékén egy igazán kellemes első randevút tölthetnek el piknikezve vagy akár csónakázva is. Egy másik kedvelt hely a közelben a Zichy-liget, ahol az esetlegesen nem székesfehérvári randevúpartnerét történelmi épületekkel, műemlékekkel vagy a Zenepavilon látványával is elkápráztathatja.

 • Bory vár
  Kultúra: az örök szerelem jelképe

  A Bory-várat sokan az örök szerelem jelképeként tartják számon: Bory Jenő, építész ugyanis közel 40 éven át dolgozott azon, hogy az épület elkészüljön, saját bevallása szerint Élettársa inspirálta.2 A vár egésze az ő keze munkáját dicséri, ma legnagyobb része múzeumként üzemel. Érdemes ide ellátogatni, amennyiben szeretnének valamennyi kultúrát az első randiba belecsempészni.

 • kávézó székesfehérvár
  Kávézás a hideg időkre

  Ha beköszöntött az ősz, vagy az időjárás nem teszi lehetővé a szabadtéri programot, érdemes egy kellemes kávézót, bárt vagy éttermet választaniuk a randi helyszíneként. Ügyeljenek arra, hogy a hely ne legyen túl hangos, tudjanak beszélgetni és egymást a lehető legjobban megismerni, kideríteni, vajon tényleg megtalálták-e azt a különleges személyt, akit kerestek!