Társkereső Veszprém: találjon rá a szerelemre Veszprémben!

Elege van a komolytalan afférokból és kalandokból? Nincs egyedül, számos olyan veszprémi egyedülálló van, aki pontosan ugyanígy érez. Az ELITTÁRS oldal abból az okból jött létre, hogy egy olyan teret hozzon létre, ahol azok az egyedülállók kereshetnek társat, akik hosszú távon szeretnék elkötelezni magukat olyasvalaki mellett, akivel hasonlóak az elképzeléseik mind a jövőt, mind egy párkapcsolatot illetően, valamint megfelelnek egymás elvárásainak is. Ez a koncepció országszerte számos egyedülálló számára hozta meg a hosszú távú boldogságot egy igaz társ személyében.
ELITTÁRS társkereső Veszprém

Társkereső Veszprém: nincs egyedül!

A 2011-es népszámlálás adatai alapján Veszprémben, az ország többi részéhez hasonlóan általánosan csökken a házasságban élők száma és 10 év alatt 28%-ról 32%-ra nőtt a hajadonok és nőtlenek aránya. Az egyedülálló férfiak a lakosság 39%-át, míg a nők több mint egynegyedét teszik ki. A megyeszékhelyen ennél magasabb, 36% az egyedülállók aránya, és a lakosság 13%-a elvált. Mindezek mellett általánosságban elmondható, hogy a megyében nőtt az iskolázottsági színvonal, de  az elmúlt 5 évben megtízszereződött a felsőfokú végzettségűek száma.1

Számos diplomás, igényes veszprémi egyedülálló vár Önre!

Regisztráljon ingyenesen most!

Szingli élet, társkeresés Veszprémben

A városban sétálva könnyű azt gondolni, hogy „nincs is több egyedülálló Veszprémben”, aki illene Önhöz. Az igazság azonban az, hogy számos társat kereső él Veszprémben. Ha eddig nem találta meg az Igazit, érdemes bővíteni azt a kört, ahol leendő párját keresi, így megelőzve azt, hogy folyamatosan ugyanazokba a veszprémi társkereső szinglikbe botoljon. Hogyan teheti mindezt? Az ELITTÁRS szolgáltatása azért jött létre, hogy olyan egyedülállókat mutasson be egymásnak, akik más módon nem feltétlenül találkoznának, annak ellenére, hogy érdeklődési körük megegyezik és ugyanúgy egy tartós kapcsolatra vágynak.

Így találja meg a párját az ELITTÁRS társkereső veszprémi oldalának segítségével

Természetesen az önmagában nem elég, hogy megvan bennünk a társkeresési szándék. A boldog, hosszú távú párkapcsolat titka, hogy a szerelmesek valóban összeilljenek. Mindannyian láttunk már olyan párokat, akik igazán egymásnak lettek teremtve: ugyanazokat a dolgokat tartják fontosnak az életükben, érdeklődési körük és a humoruk is megegyezik – az ilyen kapcsolatok létrejöttéért dolgozik az ELITTÁRS.

ELITTÁRS társkereső Veszprém

 

Hogyan működik az ELITTÁRS módszere?  A regisztráció során egy átfogó személyiségtesztet kell kitöltenie, amely alapján egy összetett algoritmus megállapítja a fő személyiségjegyeit és megvizsgálja azokat a jellemzőket, amelyeket egy leendő társban fontosnak tart. Ezen tényezők elemzésével le tudjuk szűkíteni azon felhasználók körét, akikkel valóban képesek lehetnek egy boldog párkapcsolat létrehozására. Keresési feltételeinek megadásával pedig még tovább szűkítheti a potenciális partnerjelöltek kínálatát, így például, ha fontosak Önnek leendő partnere dohányzási szokásai, vallása, vagy egyéb tényezők, könnyedén beállíthatja azokat.

Természetesen előbb-utóbb eljön az a pont, amikor kiderül, hogy a kapcsolat működéséhez elengedhetetlen vonzódás, „kémia” megvan-e: találkozniuk kell élőben is.

 

Olvassa el az ELITTÁRS tanácsait a veszprémi első randevúra vonatkozóan:

Tippek

 • Veszprém
  3 az 1-ben program

  A város egyik leghangulatosabb étterme az Óváros téren található Elefánt étterem, amely tökéletes helyszínéül szolgálhat az első randevúnak. Ha a kávé vagy hosszabb étkezés után felkerekednének, az Óváros térről hamar eljuthatnak a várba, ahonnan pazar kilátás tárul a városra. Ha pedig a vár minden zugával végeztek, a Szerelem sziget felé vehetik az irányt, ahol akár egy fűzfa alatt megpihenve tovább folytathatják a beszélgetést.

 • veszprémi állatkert
  Vadaspark

  Az ország harmadikként alapított állatkertje, a veszprémi Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark az állatvilág különleges fajtáit is bemutatja. Egy randevú az állatkertben hangulatos és egyben praktikus is lehet, hiszen séta közben könnyedebb a beszélgetés, illetve az állatok látványa újabb és újabb beszédtémát hozhat fel.

 • nő
  Hangulatos délután

  A valaha elhanyagolt környék, a Séd partján található Fricska bisztró igazán kellemes, nyugodt helyszínéül szolgálhat az első, akár a második találkozásnak. A hangulatos terméskőház, a szomszédban csordogáló patak, a közelben magasodó vár, valamint az étel és italkínálat igazi könnyed hangulatot biztosít egy hosszú, mély beszélgetésre, amelyből akár egy boldog, tartós párkapcsolat is kialakulhat.2,3