Boomol az online társkeresés újév környékén

Boom az online társkeresésben újév környékén - ELITTÁRS

Berlin, 2013. december 20. – Évről évre rekordot dönt az újonnan regisztráltak száma az online társkeresőkön. Az ELITTÁRS üzemeltetője, az Affinitas GmbH Európa-szerte 35%-os növekedést jegyzett a 2012/2013-as évváltáskor az újonnan regisztráltak körében, és idén is hasonlóan kiugró érdeklődésre számít.

Ha az év első hetén regisztráltak számát összehasonlítjuk az adventi időszak átlagával az Affinitas GmbH – az ELITTÁRS társkereső oldal üzemeltetőjének – valamennyi európai oldalán, a 2013-as év kezdetekor hirtelen 35%-os növekedést figyelhetünk meg. Karácsony hetében az egyedülállók Európa-szerte különösen aktívan vágnak a társkeresésbe. Újév körül a regisztrációk száma végül eléri tetőpontját és lassan visszaereszkedik az átlagos szintre.

Dr. Wiebke Neberich, az Affinitas GmbH tudományos szóvivője így magyarázza a robbanásszerű növekedést: „Az egyedülállók az ünnepek alatt végre szakítanak időt arra, hogy a magánéletükkel foglalkozzanak. Ekkor kerül előtérbe a társkeresés és hirtelen megugrik az aktivitás az oldalon. A trendet tovább erősíti a karácsony, a szeretet és a család ünnepe, amikor még inkább tudatosul a tartós, komoly kapcsolatra való igény. Ezért rengeteg egyedülálló rögtön meg is valósítja újévi fogadalmát, és regisztrál egy online társkereső oldalara.”

Kérdése van? Írjon nekünk a [email protected] email címre!