Szerelem első látásra

Andrea és László

Andrea volt, aki elsőként regisztrált az Elittárs oldalra, szeretett volna révbe érni. később pedig László október 14-én. „Ez olyan szerelem, ami magával ragadó, szerelem első látásra!” „Első alkalommal Andrea fotóját… További olvasnivalók »

Erzsébet és Sándor

2016 februárja óta vannak együttA mi történetünk Amikor egy párkereső szolgáltatást használni kezdtünk, mindketten túl voltunk már a szokásos párválasztási koron, túl sikertelen házasságon, a gyereknevelés nagy részén, a munkánk… További olvasnivalók »

Mariann és Tamás

2016 augusztusa óta házasokTavaly szeptemberben regisztráltunk egy-egy barátunk rábeszélésre. Pár nap múlva „dobta fel” a rendszer nekem Mariannt. Ő volt az első, aki annyira megfogott, hogy úgy éreztem, írok neki.… További olvasnivalók »

Ágica & János

Már több mint egy éve egy párÁgica (47) és János (56) több mint egy éve egy pár. Már rövid keresgélés után rátaláltak egymásra. „Kevés szabadidőnk van. A munkánk teljesen leköti… További olvasnivalók »

Zsani & Tomi

Már nem sietnek sehová, mert megtalálták egymástMiért döntött úgy, hogy kipróbálja az internetes társkeresést? Milyen tapasztalatai voltak az online párkereséssel? A szűkebb és szélesebb baráti körömben sem találkoztam olyan személlyel,… További olvasnivalók »

Krisztina & Gábor

Az internet nélkül soha nem ismertük volna meg egymástGábor (27) és én (26) rendkívül hamar találtunk egymásra az Elittárs oldalán keresztül. Gábor már régebben használta az oldalt párkeresés céljából, én… További olvasnivalók »

Krisztina & László

Több kudarcba fulladt kapcsolat után egy ismerősöm ajánlását követően regisztráltam az ELITTÁRS oldalán, úgy gondoltam evvel növelem az esélyeimet a partnerkeresés tekintetében. Az igazat megvallva két korábbi párommal is internetes… További olvasnivalók »

Vera & Szabi

Ez a MI történetünk…(eddig)Valamikor 2015 húsvét környékén regisztrált egy lány az Elittárs.hu-ra. Hogy bízott-e a sikerben? Talán. Mélyen legbelül remélte, de őszintén szerintem nem hitte. Csak érezte, hogy most jött… További olvasnivalók »

Nikolett & Pali

Hamar egymásra találtakSzámomra az internetes társkeresés egy merőben új terep volt egészen októberig. Legfőbb motivációmnak a kíváncsiságot mondhatom. Kíváncsiság vezérelt azért, mert már egy ideje többen mondogatták hogy próbáljam ki;… További olvasnivalók »

Györgyi & András

Gyorsan komolyra fordult kapcsolatukMég csak alig több mint másfél hónapja vagyunk együtt, ugyanakkor olykor-olykor olyan érzéseink támadnak, mintha már egész régóta ismernénk egymást, mintha mindig is egymásra vágytunk volna. Meglátni… További olvasnivalók »