Krisztina & Gábor

Krisztina és Gábor - ELITTÁRS sikerpár

Az internet nélkül soha nem ismertük volna meg egymást

Gábor (27) és én (26) rendkívül hamar találtunk egymásra az Elittárs oldalán keresztül. Gábor már régebben használta az oldalt párkeresés céljából, én csupán 2016.05.02.-án regisztráltam pusztán csak kíváncsiságból, előtte nem is volt tapasztalatom az internetes társkeresés világában. Már az első napokban üzenetet kaptam Gábortól, levelezni kezdtünk és hamarosan találkoztunk is. Az első pillanattól kezdve egy hullámhosszon voltunk, sokat beszélgettünk, nevettünk. Ezt követően nem láttam értelmét felmenni az oldalra, hiszen Gáborral igen hamar számot cseréltünk és a többi már jött magától. A kérdésekre Gábor adott választ.

Miért döntött úgy, hogy kipróbálja az internetes társkeresést?

Gábor: Szoftverfejlesztő szakmám miatt elég otthonosan mozgok a számítástechnika világában, ami miatt szinte adta magát a lehetőség, hogy a társkeresésben is segítségül hívjam a technikát és az internetet. Több oldalon is regisztráltam, de úgy gondoltam, az Elittárson – ahogy az a reklámban is van – valóban igényes társkeresők lehetnek, így adtam neki egy esélyt.

Milyen tapasztalatai voltak az internetes társkereséssel? Hosszabb ideig használta az ELITTÁRS oldalt vagy azonnal egymásra találtak?
Gábor: Hasonló oldalakon is volt regisztrációm előtte. Összehasonlítva az Elittárssal, őszintén mondhatom, hogy itt tényleg értelmes, komoly céllal regisztrálók vannak jelen. Ennek ellenére pár kellemes, de sikertelen találkozó után picit csalódott kezdtem lenni, mert valahogy mégsem találtam, akit kerestem. Ekkor jött a
változás!

Még ugyan csak 3 hónapja ismerjük egymást, úgy érzem, tényleg megtaláltam, azt a személyt, aki miatt regisztráltam az oldalra.

Miként találtak egymásra az oldalon? Ki kezdeményezte a kapcsolatfelvételt?
Gábor: Partnerjelöltek között bukkantam Krisztina profiljára. Egyből szimpatikus lett számomra a részletesen kitöltött adatlapja, és a közös érdeklődési körök miatt, valamint a fotóról is egy mosolygós, életvidám nő tekintett rám, ami nagyon megragadott! Küldtem neki egy mosolyt, de mellé rögtön írtam egy üzenetet is, amire hamarosan válaszolt.

Hosszabb ideig online tartották a kapcsolatot vagy a gyors személyes találkozás mellett döntöttek? Milyen volt az első találkozó?
Gábor: Főleg tartós kapcsolatot keresvén úgy gondoltam, a túl hosszú levelezés mindkettőnk idejét csak rabolja, személyes találkozó nélkül úgysem derül ki, hogy van-e valamiféle vonzalom egyáltalán. Ennek megfelelően 1-2 hétig tartó napi pár levélváltás után egy belvárosi étteremben találkoztunk, ahol egy kellemes ebéd elfogyasztása mellett több órán keresztül beszélgettünk.

Milyen nehézségekkel kellett kezdetben szembenézniük?
Gábor: Szerencsére még nem találtuk szembe magunkat megemlítendő nehézségekkel.

Miként képzeli el a jövőt? Vannak már esetleg közös terveik?
Gábor: Még ugyan csak 3 hónapja ismerjük egymást, úgy érzem, tényleg megtaláltam, azt a személyt, aki miatt regisztráltam az oldalra. A két legfontosabb dolog, hogy nagyon jókat tudunk beszélgetni, és bármi is legyen a program, mindig nagyon jól érezzük magunkat együtt!