Eszter & Feri

Sikerpár: Eszter és Feri

2014 júniusa óta házasok

A férjem halála után teljesen magam alá kerültem és fél évig mély depresszióban éltem. A legjobb barátnőm ezt látva felhívta a figyelmemet az ELITTÁRS-ra. Nekem eddig semmilyen tapasztalatom nem volt az internetes tárkeresésben és kicsit féltem is, de megnyugtatott a barátnőm, hogy ez egy komoly cég és az ügyfélköre is komoly, normális emberekből áll. Azután meglátogattam az oldalt, és nagyon tetszett, színvonalasnak, bizalomgerjesztőnek és korrektnek találtam. Nagyon tetszett, hogy kérdésekre adott válasz alapján a rendszer kiadja a lehetséges, velem egy hullámhosszon levő partnerjelölteket.

Egy ideig csak nézegettem a nekem írott üzeneteket és a lehetséges partnerjelölteket. Azután vettem észre a “Mi lenne, ha…” lehetőséget. Megnyitottam ezt az opciót és itt láttam meg jelenlegi férjemet, Ferit. Küldtem neki egy mosolyt, amit másnap viszonzott, közben megnézte az adatlapomat és nagyon sok válaszomnál úgy érezte “ezt én írtam”. Ezután személyes találkozót kezdeményezett. A következő héten találkoztunk. Mint később kiderült, mind a ketten nagyjából egy órát szántunk maximum egymásra, de annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy repült az idő.

Úgy döntöttünk, hogy az egész világ előtt felvállaljuk a másikat és összeházasodtunk

Az egyetlen nehézséget az okozta, hogy világossá vált számomra, hogy Feri tényleg dohányzik. Én ezt kizáró tényezőnek gondoltam, de egy idő múlva már nem érdekelt. Rájöttem, hogy bizonyos kompromisszumokat kötni kell az életben. Két hónap múlva összeköltöztünk, megkértem Őt, hogy ha lehet, a konyhában dohányozzon, vagy gyakran szellőztessünk.

Mivel mind a ketten úgy éreztük, egy életre megtaláltuk egymást, úgy döntöttünk, hogy az egész világ előtt felvállaljuk a másikat és összeházasodunk. Az esküvőnk 2014. június hatodikán volt.

A társkeresőknek azt a tanácsot adnám, hogy ne ítéljenek elsőre, hallgassanak a belső megérzéseikre, soha ne mondják, hogy soha 🙂 és mindig nézzék meg a “Mi lenne, ha…” opciót, mert lehet, hogy az igazi ott vár rájuk.

Eszter