Györgyi & András

Sikerpár: Györgyi és András

Gyorsan komolyra fordult kapcsolatuk

Még csak alig több mint másfél hónapja vagyunk együtt, ugyanakkor olykor-olykor olyan érzéseink támadnak, mintha már egész régóta ismernénk egymást, mintha mindig is egymásra vágytunk volna. Meglátni és megszeretni, az első pillanattól kezdve egyértelmű volt, hogy van valami megfoghatatlan közöttünk, egy láthatatlan vonzás. Ez bárcsak soha ne érne véget! Hálás köszönet az online társkereső szolgáltatásért, amely hatékony szűrőjének köszönhetően, a leendőbeli felek egymáshoz válogatásának módszere szerint lehetővé tette számunkra, hogy egymásra találjunk az interneten igen rövid idő alatt. Kutatói, mérnöki munkám, és a rendszeres sport, amit űzök lehetetlenné tette volna, hogy mi bármely más módon találkozhassunk és konkrét szándékkal ismerkedhessünk.

Számomra érdekesen alakult az internetes ismerkedés folyamata, mivel a regisztráció után rögvest számos jelölttel találkoztam, majd rövid levelezések alakultak ki. Közülük néhány komolyabbnak, esélyesebbnek nézett ki, ezek néhányszori találkozásban folytatódtak és végződtek. Csaknem egy év telt el, míg nem találtam senkit, akit igazinak gondolhattam volna szívem szerint. Ekkorra fel is adtam magamban a reményt arra, hogy sikerülhet egy igazinak hitt társat találni, mire jóformán az utolsó pillanatban, egy november végi napon váratlanul kaptam egy értesítést, ismerkedésre felhívó, női részről bátor lépésnek minősülő mosolyt, mely – ahogy azelőtt mindig -, akkor is azonnal felkeltette az érdeklődésem.

A legfontosabb, hogy erősen és kitartóan vágyunk egymás közelségére és jelenlétére és ekkor olyan érzéseknek vagyunk tanúi, amit én soha eddig nem tapasztaltam életem során.

A kezdeményező rövid jellemzését, önértékelését, ill. bemutatkozását olvasva és azt a magáról bemutatott fényképpel egyeztetve, azt gondoltam, ezzel a hölggyel mindenképpen szeretnék találkozni, szót váltani, szeretném hallani és látni őt magát. Levelezésünk egyet-kettőt fordult, mire máris lett egy megbeszélt találkozónk. Úgy mentünk, hogy furcsa módon az előtte való beszélgetésünkön is érződött, ez nem egy szokásos eset, azaz „összefutunk, majd elválnak útjaink”. Az első találkozó után alig vártuk a következőt, majd olyan gyorsan ment minden, hogy azt vettük észre, hogy a karácsonyt és a szilvesztert is egymás társaságában szeretnénk átélni.

Meggyőződésem, hogy az új év új lehetőségeket hoz magával számunkra számos téren. Természetesen nekünk is vannak aktuális nehézségeink, mint például a távolság, ami elválaszt bennünket és az ebből fakadó általában ritka együttlét, de jómagam bizakodó vagyok és szerintem ezeket idővel megoldjuk. A legfontosabb, hogy erősen és kitartóan vágyunk egymás közelségére és jelenlétére és ekkor olyan érzéseknek vagyunk tanúi, amit én soha eddig nem tapasztaltam életem során. Szeretünk egymás mellett lenni és tevékenykedni és ez a legfontosabb. Egyszóval szeretjük egymást.

Történetünk ékes példája lehet annak, hogy az interneten történő tudatos és szisztematikus párkeresés – különösen egy jó társkereső szolgálat segítségével – lehetővé teszi bárki számára, hogy rövid időn belül megtalálhassa az igazinak vélt párját, még ha jóllehet önmaga már fel is adta a reményt arra, hogy ez sikerülhet.