Ica & Tibor

Sikerpár: Ica és Tibor

Nyugdíjas korban találtak egymásra online

Milyen reményekkel vágott neki az internetes társkeresésnek?

Tibor: Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni a párom 68 évesen.

Miként találtak Icával egymásra az oldalon? Ki kezdeményezte a kapcsolatfelvételt?

Tibor: Elküldtem egy pár e-mailt azoknak a hölgyeknek, akiket szimpatikusnak találtam a bemutatkozásuk alapján, majd izgatottan vártam a válaszukat. Egyik nap bejelentkezve az oldalukra, észrevettem, hogy egy üzenetem érkezett. Elolvastam és felkeltette érdeklődésemet a hölgytől kapott válasz, amire rögtön reagáltam is. Így elkezdtünk levelezni.

Kezdetben inkább az interneten keresztül tartották a kapcsolatot vagy a gyors személyes találkozás mellett döntöttek?

Tibor: Rövid időn belül megbeszéltünk egy találkozót, hisz mindketten azt valljuk, hogy a személyes kontaktus sok mindent eldönt. Vártam, hogy élőben is találkozzunk és ne csak telefonon vagy az interneten keresztül beszéljünk.

A szerelem nem korfüggő, amit a mi kapcsolatunk is igazol.

Hogy sikerült az első találkozó?

Tibor: Jól sikerült az első randink. Másnap is találkoztunk és ezeket a találkozásokat több is követte… Rövid időn belül rájöttünk, hogy sok mindenben hasonlóan gondolkodunk, Ő az, aki kiegészít… Azonos az érdeklődési körünk. Mindkettőnk számára nagyon fontos az egymás iránti tisztelet, az őszinteség, az egymásra való odafigyelés, hasonlóan gondolkodunk az élet nagy és kis dolgairól.

Mi volt a legfontosabb fordulat a kapcsolatukban?

Tibor: Rövid időn belül lehetőségünk nyílt egymás gyerekeit, unokáit is megismerni. Gyerekeink szemében jó volt látni, hogy Ők is boldogok velünk együtt, örülnek nekünk és támogatják a kapcsolatunkat.

Milyen tanácsot adna a még társukat keresőknek?

Tibor: A szerelem nem korfüggő, amit a mi kapcsolatunk is igazol.