Judit & Viktor

Sikerpár: Judit és Viktor

Már bemutatták egymást családjaiknak

Mit gondol, miért nehéz manapság társat találni?

Judit: 2014-et írunk. Nincsenek már igazán ismerkedős bálok, nincsenek nagy baráti társaságok. Nagyon sok az értékes egyedülálló férfi és nő, aki párt szeretne magának. Csak nem tudja szinte senki, hol találkozhatna férfiakkal, nőkkel… Először mindenki a különböző bulikban próbál meg társat tálalni, de aztán rájönnek – ki rövidebb, ki hosszabb idő alatt -, hogy nem igazán erről szól ez a műfaj.

Miért döntöttek úgy, hogy kipróbálják az internetes társkeresést?

Judit: Aki nem egyedül szeretne megöregedni, keresi a megoldást, hol is lehetne ismerkedni. Kutakodik, keresgél a neten, s nagyon hamar szemben tálalja magát az ELITTÁRS.hu-val. Igényesnek tűnt, ami később be is igazolódott, nagyon eltér az egyéb társkeresőktől pozitív irányban. Adtam egy esélyt ennek a portálnak is, bár voltak már negatív tapasztalataim párkereső oldalakkal. De egy esély mindenkinek jár. Nem bántam meg!

Hosszabb ideig használták az ELITTÁRS oldalt vagy azonnal egymásra találtak?

Judit: Belevágott Viktor (34) is, belevágtam én is (Judit, 28) – egymástól függetlenül, de mégis tele reménnyel. Viktor már korábban regisztrált, 3 havonta újította meg az előfizetését (éppen megfogadta, hogy ez lesz az utolsó 3 hónapos ciklusa), én áprilisban hoztam létre a profilomat, egy évet adtam ezen a fórumon magamnak és a lovagomnak, hogy megtálaljuk egymást…

Ki kezdeményezte a kapcsolatfelvételt?

Judit: A “Mi lenne, ha…?” opciónál látta meg a profilképem június elején, s nem habozott írni. Minden egy kedves mondattal kezdődött: “Olyan a bemutatkozásod, mint egy bögre kakaó remegő tejhabbal, karamell öntettel…” Azonnal megfogott, eredeti volt, kedves, frappáns, élettel teli – kell ennél több kezdésnek? Nem tudtam azonnal válaszolni Neki, néhány napig várattam, sok a munka, elfoglaltság, s én csak úgy csinálok valamit, ha maximálisan arra tudok figyelni, nem szeretem összecsapni a dolgokat. Ő már le is tett rólam, hogy én is csak egy olyan nő vagyok, aki válaszra sem méltatja a normális férfiakat. De szívem majd minden kis melegével igyekeztem éreztetni, hogy Ő igazán érdekel engem… Azt hiszem, sikerült is, mert levél levelet követett, s rövid idő alatt szóba került a személyes találkozás.

Akkor Viktor volt az első partnerjelölt, akivel személyesen is találkozott?

Judit: Viktor már túl volt néhány Elittársos randevún, én még senkivel nem találkoztam innen. Volt, akivel szerettem volna, de valahogy mindig kibújt a szög a zsákból az utolsó részletek egyeztetésénél és inkább visszaléptem. De erre a randevúra igazan készültem…

Beállított egy sármos, jóképű lovag, pici zavarral

Miként alakult az első randevú?

Judit: Sokat gondolkodtam, hogy mit is vegyek fel – nőkent ez mindig nehéz kérdés ugye. Egy piros nadrág mellett döntöttem. Így biztosan megismer, gondoltam. A Szent István Bazilika oldalánál találkoztunk. Péntek 13-a volt. Tudtam, hogy ennek vagy nagyon jól, vagy nagyon rosszul kell végződnie. Az előbbi történt: pontos volt, sármos, jóképű, igazi lovag, pici zavarral. Az Ünnepi Könyvhéten sétálgattunk, majd a Duna parton lecsücsültünk egy padra és csak beszélgettünk… Közvetlenül, nevetve, őszintén, kötöttségek nélkül.

Miként képzeli el a jövőt? Vannak már esetleg közös terveik?

Judit: Már ott megfogalmazódott Viktorban valami, hogy szeretne engem újra látni, én még visszakoztam picit – megszoktam az egyedüli életet, nem könnyen engedtem be a kis világomba, a kis életembe. Aztán másnap is találkoztunk és harmadnap is, s azóta már bemutattuk egymást a családjainknak, voltunk együtt nyaralni, a húga esküvőjén én voltam a kísérője.

Milyen tanácsot adna a még társukat keresőknek?

Judit: Mikor kérdeztem az első találkozásunkról, akkor vallotta be Viktor, hogy tulajdonkeppen minden ruhám nagyon tetszik Neki, de az a piros nadrág kevésbé… Szóval Lányok, itt az élő példa, hogy nem csak a ruhán múlik a vonzalom! Persze, fontos, de nem csak ez az egy összetevő számit. Hanem a belső, az ápoltság, az igényes profilkép. Hajrá mindenkinek! Ne adja fel senki, mert mindenkire vár valaki!