Zsuzsi & Tibor

Sikerpár: Zsuzsi és Tibor

Írországban kezdték el közös életüket

Én 2015. január 2-án, Zsuzsi 2014. december 6-án regisztrált az Elittársra. Én egyszerre több társkeresőn is fent voltam, leendő párom csak az Önök oldalán.
Néhány sikertelen próbálkozás után 2015. február 13-án megláttam Zsuzsit a „Mi lenne ha…” rovatban. Mivel nagyon megtetszett a bemutatkozása és a képei, ezek alapján ráírtam egyből.

Két nap múlva kaptam választ… És onnan már ment minden a maga útján. Én Írországban élek 10 éve, Zsuzsi Magyarországon. 2300 km távolságban kezdett el fonódni szerelmünk. Csodálatos érzés volt. Egyikünk sem fiatal, én 57 éves vagyok, Zsuzsi 48 éves, rengeteg csalódással, fájdalommal a hátunk mögött és hirtelen kinyílt a Világ kapuja előttünk!!!!

2015. április 6-án hazautaztam, addig csak interneten tartottuk a kapcsolatot, viberen, skypon.

Már a házasságról is beszéltünk… A szerelem nem múlt, sőt még mélyebb.

Sikerpár: Zsuzsi és Tibor Egy csodálatos wellness hétvégén beteljesedett az, amire majdnem két hónapig vártunk. Szerelem szövődött, hihetetlen módon minden passzolt, mindkettőnknek olyan érzése volt mintha már találkoztunk volna… valaha… valahol…

Még a wellness után Zsuzsi bemutatott családjának, akik szintén elfogadtak. Nagyon csodálatos volt kapni még egy családot, két gyönyörű felnőtt gyermeket és egy édes kisunokát az én gyermekeim mellé.

Májusban Zsuzsi utazott ki Írországba, csodálatos volt a viszontlátás, kézen fogva sétálni a tenger és az óceán partján… Júliusban én mentem megint haza hozzá, irány Horvátország… Mint a mesében, augusztusban Zsuzsi jött, októberben én utaztam hozzá. Egyre nehezebben viseltük a köztünk lévő fizikai távolságot, mindig egymással szerettünk volna lenni… És ekkor született meg az Ő döntése (én csak reménykedtem), miszerint 2015. év végén kiköltözik hozzám Írországba és megpróbáljuk a közös életünket.

Nekem egy 21 éves fiam és egy 5 éves kislányom van, a kislány itt Írországban… Én nem hagyhatom még itt Őt. Zsuzsi ezt megértette és jött. Azóta eltelt majdnem 2 hónap. Már a házasságról is beszéltünk… A szerelem nem múlt, sőt még mélyebb. Nagyon boldogok vagyunk és hosszú távra, egy életre tervezünk…

Köszönjük Elittárs!