Honnan tudom, hogy tetszem neki? 4 jel, amiből kiderül, hogy tetszik a nőnek!

honnan tudom, hogy tetszem neki

A nők máshogy éreznek, máshogy gondolkodnak, és máshogy viselkednek, mint a férfiak. Ezért sok férfinak fejtörést okoz, hogy megértse, hogy a nők mit és miért tesznek, különösen akkor igaz ez, ha az érzelmek befolyása alatt cselekszenek. Hogyan tudja megállapítani, hogy álmai nőjének valóban tetszik-e vagy csak barátként kezeli Önt? Hogyan értelmezze a viselkedését és a szavait? Tudja meg most!

Képzelje el a következő szituációt:

Megismer egy csodálatos nőt, és már az első találkozás alkalmával azt gondolja, hogy Önöket egymásnak teremtették. Hasonló a humoruk, befejezik egymás mondatait, minden tökéletesnek látszik. A következő randevú időpontját is megbeszélték már, amelyre nagy várakozásokkal érkezik és elhatározza, hogy nyíltan elmondja érzéseit a nőnek.

Ekkor azonban egy váratlan meglepetés éri: kiderül, hogy a nő, akivel képzeletben már az egész életét összekötötte, nem érdeklődik Ön iránt és nem szeretne Önnel párkapcsolatot. Ilyenkor a fájdalom és levertség érzése természetes reakció, ahogy az is, ha visszavonul egy időre a randizástól.

Kapcsolódó cikk: Milyen a szerelmes férfi? 10 jel, amiből kiderül!

Egy friss szerelem kezdetén könnyű megfeledkezni a kérdésről: vajon a rajongása tárgyát képző nő is ugyanolyan érzésekkel viszonyul Önhöz, mint fordítva? Ezért fontos, hogy észrevegye és olvasni tudja azokat a jeleket, amelyek arra utalhatnak, hogy a szóban forgó nő komolyan érdeklődik Ön iránt, így lecsökkentve azt a kockázatot, hogy idejekorán túlértékelje a kapcsolatot. Az alábbiakban négy olyan jelet ismertetünk, amelyek segítenek a nő gondolkodásának megértésében:

Honnan tudom, hogy tetszem neki

barátnők bemutatása1 Bemutatja a barátainak

Világos jele annak, hogy tetszik a nőnek, ha be akarja mutatni barátainak, barátnőinek. Ha bevonja Önt a belső baráti körébe, az arra utal, hogy kapcsolatuk egy szinttel tovább lépett, valamint csökkent a nő bizonytalansága is. Ha szeretné, hogy kapcsolatuk tovább mélyüljön, próbáljon Ön is pozitív jeleket küldeni a nő barátai felé, legyen elfogadó, hallgassa meg őket és ne vonakodjon attól sem, ha néhány barát szívesen csatlakozna a következő programjukhoz. A társa barátai valószínűleg fontos szerepet játszanak az életében, mindent megbeszélnek, a pozitív első benyomás sokat segíthet egy tartós párkapcsolat kialakulásához.

2 Könnyen zavarba jön

Még a legmagabiztosabb nő is hajlamos idegesnek látszani, kínosan érezni magát beszélgetés közben, ha szerelmes. Ha valaki iránt romantikus érzelmeket táplál az ember, az agyban megszaporodik a szerotonin szintje, ami nem csak a boldogságérzetet növeli, hanem ugyanúgy az aggodalom és a nyugtalanság is felerősödik. Ez a tényező közvetetten befolyásolja a kommunikációs képességeket, ezért ha egy nő szerelmes Önbe, lehetséges, hogy bizonytalanul, kicsit idegesen fejezi ki magát. Ha tetszik a nőnek, az abból is kiderülhet, hogy a találkozáskor úgy tűnik, hogy túlságosan is izgul, stresszes állapotban van.

3 Romantikus randi helyeket ajánl

Tény, hogy ha egy nő szerelmes Önbe, megújulnak, felfrissülnek a mindennapjai. Sétahajókázás a Dunán, borozás a közeli parkban, egy romantikus esti séta. Ha a nő lakásán találkoznak egy csodás vacsora, gyertyák és egy romantikus este várja. Ha ezeken felül még azt is észreveszi, hogy a nő kezdeményezi a következő randevúkat, az több mint valószínű, hogy a komoly szándékok jele.

honnan tudom, hogy tetszem neki4 Keresi a testkontaktust, próbál mindig az Ön közelében lenni

Ha a nő próbál mindig az Ön közelében lenni, keresi az alkalmat arra, hogy megérintse, az egyértelmű jele annak, hogy tetszik neki. Az érdeklődés kifejezésének egyik jellemzője például, hogy egyetértését jelezve beszélgetés közben megérinti az Ön kezét, karját, vagy vállát, leszed egy hajszálat az ingéről, vagy finoman eltávolít a séta közben hajába fújt falevet. Ezekben az esetekben okkal gondolhatja azt, hogy a tetszik a nőnek, sőt akár azt is, hogy szerelmes Önbe.

Ez is érdekelheti: Így legyen a testbeszéd mestere 3 lépésben!

Honnan tudom, hogy tetszem neki? A négy fenti jel arra utal, hogy tetszik a nőnek. Ha észrevette ezeket a közelmúltban, akkor nagy valószínűséggel tényleg erősen érdeklődik Ön után a kiszemelt nő, így, ha arról van szó, készen áll egy új kapcsolatra. Legyen bátor és mondja el érzéseit neki, hiszen semmit sem veszíthet!

Bátorságot és sok sikert kívánunk!

Regisztráljon!

Kérdése van? Tegye fel a cikk alatt kommentben!