Keresztény társkereső – lehetséges az Igazit online megtalálni?

Az ELITTÁRS oldalánál tudjuk, hogy számos magyar keresztény keresi azt a különleges társat, akivel közös életet építhet, aki hasonlóan gondolkodik a vallásról és annak szerepéről az életben és a párkapcsolatban. Egy kölcsönös támogatást nyújtó párkapcsolat megerősítheti a hitet, valamint jó alapot nyújt az általános boldogság megtalálásához érzelmileg és spirituálisan is. Ezért is vagyunk büszkék arra, hogy olyan szolgáltatást nyújtunk, ahol a keresztény társkereső egyedülállók könnyedén megismerhetnek olyasvalakit, akivel közös vallásuk és életképük mellett személyiségjegyeikben is összeillenek és alkalmasak egy tartós, boldog párkapcsolat kialakítására. Ha készen áll arra, hogy elfogadja a segítségünket ahhoz, hogy megismerhesse az Igazit, akivel közös a hitük, próbálja ki az ELITTÁRS oldalt!
keresztény társkereső

Keresztény társkereső illetve katolikus társkereső: nehézségek Magyarországon

A legutóbbi népszámlálás adatai szerint Magyarország lakosságának kb. 54%-a vallotta magát keresztény vallásúnak.1  Ez az arány nem egyezik a vallásos egyedülállók arányával, ugyanis  a vallásos emberek jelentős hányada él boldog házasságban. A magyar társadalomnak csak egy szűk rétege, nagyjából 31 százaléka az, akiről azt állíthatjuk, hogy keresztény és egyedülálló is egyben.

Ezen felül sok keresztény társkereső lehetőségeit jócskán leszűkítheti, ha vallását aktívan gyakorló párt keres, ugyanis az Európai Bizottság megbízásából készült Gallup kutatás adatai alapján a magyaroknak csak 12 százaléka jár heti rendszerességgel templomba. Tovább redukálhatja még a választási lehetőségeket a földrajzi terület, ahol a keresztény társát keresi, a különböző személyiségjegyekkel kapcsolatos elvárásokról nem is beszélve. Éppen ezért jó megoldás a fent említett nehézségek áthidalására az internetes társkeresés, így ugyanis néhány egyszerű kattintással meghatározhatja, hogy hol keresi társát és milyen értékek fontosak az Ön számára.

Igaz, hogy a legjobb házasságok online kezdődnek?

A korábbi bizonytalanság az online társkeresőkkel kapcsolatban arra épülhetett, hogy sokan úgy érezték, hogy azok a házasságok, amelyek az interneten keresztül kezdődtek, nem olyan értékesek vagy nem működhetnek olyan jól, mint a személyes találkozással induló kapcsolatok. Egy amerikai kutatás szerint2   azonban az online kezdődött házasságok nem csak sokkal ritkábban végződnek válással, hanem magával a házassággal is sokkal elégedettebbek azok a házastársak, akik az interneten találtak egymásra. Számos életre szóló, boldog házasságra vágyó katolikus társkereső és keresztény társkereső éppen ezért választja az ismerkedés ezen módját.3

Sőt, az ELITTÁRS társkeresőn a tudományos tesztnek köszönhetően az oldal csak olyan partnerjelölteket ajánl egymásnak, akik személyisége összeillik és megfelelnek egymás elvárásainak. Így egyszerűen feltüntetheti, hogy az Ön életében milyen szerepet játszik a hit, majd beállíthatja, hogy az algoritmus csak olyan partnerjelöltet ajánljon, akinek ugyanolyan fontos a vallás, mint Önnek.
 

ELITTÁRS regisztráció

 

Keresztény társkereső: az interneten könnyebb?

A társkereső oldalak nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy megtalálja az Önhöz illő társat, ugyanis az interneten keresztül olyasvalakivel is összehozhatja a sors, akivel személyesen esetleg nem is találkozhatott volna. Ennek oka lehet lakóhelyük távolsága, eltérő tanulmányaik, munkahelyük, vagy esetleg máshová járnak sportolni vagy másik közösségben szoktak szórakozni. Ha a mindennapjaiban nem ismerkedik meg a tökéletes társsal, attól még  létezik valaki, aki ugyanolyan értékrendszert képvisel, mint Ön, valamint érdeklődési köreik és céljaik is egyeznek. Az ELITTÁRS az egyik legjobb társkereső szolgáltatás Magyarországon, hiszen megkönnyíti, hogy a sors összehozza egy Önhöz hasonló, katolikus vagy keresztény társkereső férfival vagy nővel.

További tippek:

 • keresztény társkereső
  Magyar keresztény társkeresők

  „Mindent eltűr, mindent elhisz,
  Mindent remél, mindent elvisel.”
  - Pál apostol első levele a korinthusiakhoz 13:7

  A fenti szavak nem csak gyönyörűek, hanem igazán találóak is egy olyan keresztény társkereső számára, aki az Igaz szerelmet keresi. A keresés azonban nem egyszerű: türelem, remény, hit, és kitartás is szükséges hozzá.

  Az online társkeresés egy praktikus eszköz mindenki számára, aki értékes elköteleződésre vágyik. Az ELITTÁRS oldallal nem csak Önhöz illő társra találhat, hanem pontosan meg is határozhatja, hogy mit jelent Ön számára a tökéletes társ.

  A keresési feltételeinek szűkítésével lehetősége nyílik arra, hogy olyan egyedülállókkal ismerkedjen meg akik amellett, hogy hasonló értékrenddel rendelkeznek mint Ön, ugyanúgy szeretnének elköteleződni olyasvalaki mellett, aki osztja a keresztény értékeket. Mivel számos keresztény társkereső számára a vallás a személyiség egyik alappillére, fontos, hogy a hitet is meg tudja osztani társával. AZ ELITTÁRS arra törekszik, hogy minden egyedülálló megtalálja a hozzá illő társat.
   

 • keresztény társkereső, gyűrűk
  Házasságra vágyó egyedülállók

  „A házassághoz úgy tartozik hozzá a hűség, a szabadság és a bizalom, mint a levegő a lélegzéshez.” - Franz Alt

   

  Keresztény társkeresők gyakran mondják, hogy a szívük valójában házasságra vágyik, ezért megnyugtató lehet olvasni, hogy az ELITTÁRS oldal Prémium tagjainak 99%-a tartós kapcsolatot keres4 és arra fókuszál, hogy az Igazit találja meg, mindez pedig az interneten keresztül egyre egyszerűbbé válik.

  Kutatások valóban azt bizonyították, hogy azok a házastársak, akik az interneten keresztül ismerkedtek össze, sokkal elégedettebbek a házasságukkal, mint a hagyományosan ismerkedők.5 Egy párkapcsolatban a megismerkedés közege csak az első lépcső, ha sikerül megtalálni azt a társat, akivel egymásnak lettek teremtve, már csak az számít, hogy boldogságban, egészségben éljenek.

 • keresztény társkereső, boldog pár
  Közös élet építése

  „Most megmarad a hit, remény, szeretet,
  Ez a három,
  De köztük a legnagyobb a szeretet.”
  - Pál apostol első levele a korinthusiakhoz 13:13

  Egy hitben, vallásban is támogatásra lelő társ megtalálását akár nevezhetjük a keresztény társkereső oldalak egyik fő céljának is, azonban a közös hit nem az egyetlen szükséges faktor egy hosszan tartó, jól működő párkapcsolathoz. Sőt, ha készen áll arra, hogy megnyissa lelkét a szerelem felé, olyasvalakire lesz szüksége, akivel az életét minden területen összekötheti.

  Ebben tud segíteni Önnek az ELITTÁRS: célunk, hogy minden társkereső, így a keresztény társkeresők is megtalálják a valóban hozzájuk illő társat. Hiszünk azonban abban, hogy azok a párok, akik igazán összeillenek, nem csak spirituálisan kötődnek egymáshoz. Számos olyan tényező van, amely egy kapcsolatot működőképessé tesz: többek között az összeillő személyiségek, a közös jövőbeli tervek, vagy akár a lakhely. Az ELITTÁRS minden tényezőt figyelembe vesz és az elvárásai alapján ajánl partnerjelölteket Önnek, így megadva a lehetőséget arra, hogy hosszú távú boldogságra találjon. Készen áll arra, hogy kipróbálja? Regisztráljon és találja meg a társát már ma!