Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
keresztény társkereső
%
52% nő, 48% férfi

A Prémium tagok között a nemek aránya közel azonos

100%
Hiteles adatlapok

A megbízhatóság érdekében minden adatlapot manuálisan ellenőrzünk

Keresztény társkereső – lehetséges az Igazit online megtalálni?

keresztény társkereső

Az ELITTÁRS oldalánál tudjuk, hogy számos magyar keresztény keresi azt a különleges társat, akivel közös életet építhet, aki hasonlóan gondolkodik a vallásról és annak szerepéről az életben és a párkapcsolatban. Egy kölcsönös támogatást nyújtó párkapcsolat megerősítheti a hitet, valamint jó alapot nyújt az általános boldogság megtalálásához érzelmileg és spirituálisan is. Ezért is vagyunk büszkék arra, hogy olyan szolgáltatást nyújtunk, ahol a keresztény társkereső egyedülállók könnyedén megismerhetnek olyasvalakit, akivel közös vallásuk és életképük mellett személyiségjegyeikben is összeillenek és alkalmasak egy tartós, boldog párkapcsolat kialakítására. Ha készen áll arra, hogy elfogadja a segítségünket ahhoz, hogy megismerhesse az Igazit, akivel közös a hitük, próbálja ki az ELITTÁRS oldalt!keresztény társkereső

Keresztény társkereső illetve katolikus társkereső: nehézségek Magyarországon

A legutóbbi népszámlálás adatai szerint Magyarország lakosságának kb. 54%-a vallotta magát keresztény vallásúnak.1 Ez az arány nem egyezik a vallásos egyedülállók arányával, ugyanis a vallásos emberek jelentős hányada él boldog házasságban. A magyar társadalomnak csak egy szűk rétege, nagyjából 31 százaléka az, akiről azt állíthatjuk, hogy keresztény és egyedülálló is egyben.

Ezen felül sok keresztény társkereső lehetőségeit jócskán leszűkítheti, ha vallását aktívan gyakorló párt keres, ugyanis az Európai Bizottság megbízásából készült Gallup kutatás adatai alapján a magyaroknak csak 12 százaléka jár heti rendszerességgel templomba. Tovább redukálhatja még a választási lehetőségeket a földrajzi terület, ahol a keresztény társát keresi, a különböző személyiségjegyekkel kapcsolatos elvárásokról nem is beszélve. Éppen ezért jó megoldás a fent említett nehézségek áthidalására az internetes társkeresés, így ugyanis néhány egyszerű kattintással meghatározhatja, hogy hol keresi társát és milyen értékek fontosak az Ön számára.

Igaz, hogy a legjobb házasságok online kezdődnek?

A korábbi bizonytalanság az online társkeresőkkel kapcsolatban arra épülhetett, hogy sokan úgy érezték, hogy azok a házasságok, amelyek az interneten keresztül kezdődtek, nem olyan értékesek vagy nem működhetnek olyan jól, mint a személyes találkozással induló kapcsolatok. Egy amerikai kutatás szerint2 azonban az online kezdődött házasságok nem csak sokkal ritkábban végződnek válással, hanem magával a házassággal is sokkal elégedettebbek azok a házastársak, akik az interneten találtak egymásra. Számos életre szóló, boldog házasságra vágyó katolikus társkereső és keresztény társkereső éppen ezért választja az ismerkedés ezen módját.3

Sőt, az ELITTÁRS társkeresőn a tudományos tesztnek köszönhetően az oldal csak olyan partnerjelölteket ajánl egymásnak, akik személyisége összeillik és megfelelnek egymás elvárásainak. Így egyszerűen feltüntetheti, hogy az Ön életében milyen szerepet játszik a hit, majd beállíthatja, hogy az algoritmus csak olyan partnerjelöltet ajánljon, akinek ugyanolyan fontos a vallás, mint Önnek.

ELITTÁRS regisztráció

Keresztény társkereső: az interneten könnyebb?

A társkereső oldalak nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy megtalálja az Önhöz illő társat, ugyanis az interneten keresztül olyasvalakivel is összehozhatja a sors, akivel személyesen esetleg nem is találkozhatott volna. Ennek oka lehet lakóhelyük távolsága, eltérő tanulmányaik, munkahelyük, vagy esetleg máshová járnak sportolni vagy másik közösségben szoktak szórakozni. Ha a mindennapjaiban nem ismerkedik meg a tökéletes társsal, attól még létezik valaki, aki ugyanolyan értékrendszert képvisel, mint Ön, valamint érdeklődési köreik és céljaik is egyeznek. Az ELITTÁRS az egyik legjobb társkereső szolgáltatás Magyarországon, hiszen megkönnyíti, hogy a sors összehozza egy Önhöz hasonló, katolikus vagy keresztény társkereső férfival vagy nővel.

Források:

1 http://www.ksh.hu/nepszamlalas/docs/tablak/teruleti/00/00_2_1_7_1.xls

2 Cacioppo, J.T., Cacioppo, S., Gonzaga, G.C., Ogburn, E.L., and VanderWeele, T.J. (2013). ‘Marital satisfaction and break-ups differ across on-line and off-line meeting venues’, PNAS.

3 Finkel, E.J., Eastwick, P.W., Karney, B.R., Reis, H.T., and Sprecher, S. (2012). ‘Online Dating: A Critical Analysis From the Perspective of Psychological Science’. Psychological Science in the Public Interest, Vol. 13 (1), pp3-66. )

4 ELITTÁRS felmérés 567 Prémium tag megkérdezésével, 2014. szeptember © Affinitas

5 Cacioppo, J.T., Cacioppo, S., Gonzaga, G.C., Ogburn, E.L., and VanderWeele, T.J. ‘Marital satisfaction and break-ups differ across on-line and off-line meeting venues’, PNAS. 2013.