Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
legjobb társkereső
%
52% nő, 48% férfi

A Prémium tagok között a nemek aránya közel azonos

100%
Hiteles adatlapok

A megbízhatóság érdekében minden adatlapot manuálisan ellenőrzünk

Melyik a legjobb társkereső oldal?

legjobb társkereső

Amikor egyedülállóként társkereső oldalt keres, számtalan oldal közül választhat, rengeteg ismérv szerint. Létezik társkereső szakállasoknak, szőkéknek, híres embereknek, gazdáknak és gazdasszonyoknak, komoly kapcsolatra vágyóknak és futókalandot keresőknek. De melyik társkeresőt válassza és mi alapján döntsön?legjobb társkereső

Első és legfontosabb, hogy megtalálja a céluját és az ennek megfelelő legjobb társkereső oldalt válassza ki. Az ELITTÁRS oldalt olyan egyedülállóknak ajánljuk, akik hosszú távú, komoly kapcsolatot szeretnének egy olyan társsal, akivel mind személyiségjegyekben, mind az elvárások terén összeillenek.

Mitől lesz egy oldal a legjobb társkereső?

Mindenkinek megvannak a saját preferenciái, igényei, kívánságai a jövőbeli társat illetően. Van azonban néhány olyan általános jellemző, ami igenis meghatározza az első benyomást egy online társkeresőről, attól függetlenül, hogy szingliként, egyedülálló szülőként, elváltként vagy akár özvegyként keresi a társát.

1. Professzionálisnak néz ki a weboldal?
2. Ki a célcsoportja az oldalnak?
3. Ingyenes társkereső vagy fizetős?

Megbízhatóság: az egyik legfontosabb ismérve egy jó társkeresőnek

Minden kapcsolat legfőbb alapja a bizalom: legyen az a szülőkkel, a barátokkal vagy a társsal való kapcsolat, ugyanis személyes információt és az érzéseit osztja meg azokkal, akikben a leginkább megbízik. Ugyanígy van ez a legjobb társkereső oldallal is.

A megbízhatóság kulcs fontosságú egy online társkereső kiválasztásában, hiszen ugyanúgy, ahogy bizalmas kapcsolataiban, személyes információkat és az érzéseit osztja meg az adatlapján is. Ezért fontos, hogy biztos legyen abban, hogy az adatait bizalmasan kezelik.

Az ELITTÁRS oldal kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a tagok biztonságosan tudják használni a párkereső oldalt. Szakavatott ügyfélszolgálatunk ellenőrzi az adatlapokat és kiszűri az esetleges csalókat. Emellett Prémium felhasználóként lehetősége van hitelesíttetni az adatlapját, így biztosítva partnerjelöltjét arról, hogy komolyak a szándékai és ugyanígy Ön is megbizonyosod arról, hogy egy hitelesített tag valóban az, akinek mondja magát.

Mit nyújt az ELITTÁRS társkereső?

Az ELITTÁRS magasra teszi a mércét, célunk, hogy a legjobb társkereső élményt nyújtsuk a prémium online társkeresők piacán. Új tagként legelőször egy átfogó személyiségtesztet kell kitöltenie. Ez egyrészről azt biztosítja, hogy a tagok komolyan veszik, hogy egy hosszú távú párkapcsolatot találjanak az oldalon, másrészt a személyiségteszt által a társkereső algoritmus sikeresebb és olyan partnerjelölteket párosít össze, akik személyiségjegyeik tekintetében jól összeillenek.

Természetesen emellett fontos, hogy az ELITTÁRS algoritmus a személyes igényeket is figyelembe veszi, beállíthatja például, hogy mekkora legyen a legnagyobb távolság a partnerjelöltje és Ön között. Az internetes társkeresés egyik legnagyobb előnye, hogy olyasvalakivel is találkozhat, aki nem a közvetlen környezetében lakik, azonban nagyon is összeillenek.

A siker a legfőbb bizonyíték

Mi sem bizonyítja jobban egy társkereső oldal sikerességét, hogy az egymásnak jelölt, összeillő tagok egymásra találnak és hosszú távú, boldog párkapcsolatot alakítanak ki egymással. A sikertörténetek egytől egyik igazolják, hogy az ELITTÁRS oldalánál a legjobb társkereső módszer tökéletesítésére törekszünk. Ilyen például Júlia és Tamás története is:

Hasonló az értékrendünk. Egyformán gondolkozunk. Nagyon jól kiegészítjük egymást. Rég éreztem már azt, hogy valaki azért szeret, amilyen vagyok, de vele pontosan ezt érzem. És én is imádom minden egyes tulajdonságát. Ismeritek azt az érzést, hogy tudjátok előre, a másik mit gondolna valamiről?