Nő keres férfit: találja meg a társát az ELITTÁRS oldalon!

A hajdani nő keres férfit társkereső hirdetés mai, modern formája az internetes társkeresés. Az ELITTÁRS oldalon is rengeteg nő keresi az ugyancsak komoly, hosszú távú kapcsolatra vágyó, hozzá illő társat. Ne hagyja, hogy a szerelem a véletlenen múljon és találjon rá Ön is szerelmére itt!

Manapság, amikor egy nő keres férfit maga mellé, nagy sikereket érhet el. Regisztráljon most, töltse ki az ingyenes személyiségtesztet és nézze meg a partnerjelöltjeit! Ha „férfi keres nőt” hirdetéseket nézne, kattinston ide!

Amennyiben más kapcsolatot keres:

Meleg társkereső - férfi keres férfit / nő keres nőt

Miért keresik sokan itt a szerelmet?

Az ELITTÁRS oldalra azért regisztrálnak az egyedülálló férfiak és nők, mert mi tudjuk, hogy mi kell egy tartalmas, boldog, hosszú távú párkapcsolathoz. Nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk: társkereső szolgáltatásunkat több mint 13 millió egyedülálló használja a világ 25 országában.

A felhasználóink azért regisztrálnak az oldalunkra, mert itt könnyedén találkozhatnak akár olyasvalakivel is, akivel a mindennapi életben nem hozná őket össze a sors. Az ELITTÁRS oldalon a tagokban közös, hogy mindannyian egy hosszú távú, komoly kapcsolatot keresnek, nem egy futókalandra, egyszerű flörtölésre vágynak az interneten keresztül. Ezért biztos lehet abban, hogy azok az egyedülállók, akik ezen az oldalon regisztráltak, Önhöz hasonlóan hosszú távra tervezik a boldogságot a hozzájuk illő partnerrel.

Nő keres férfit: milyen férfit keres?

 

Nő keres férfit: milyen az álomférfi?

Tudjuk, hogy az oldalunkon az egyedülálló férfiak és nők komoly kapcsolatot szeretnének találni. Azonban érdemes mélyebben belemenni, hogy milyen társat is keresnek pontosan. Téves közhely, miszerint a férfiakat leginkább a társuk külsője győzné meg és az is, hogy amikor egy nő keres férfit, akkor a pénz számítana.

Sokkal több a közös a nőkben és a férfiakban, mint azt gyakran gondolnánk. Egy internetes kutatásban azt vizsgálták, hogy 23 tulajdonság közül a résztvevők melyeket tekintik a három legfontosabbnak egy társban. Az eredményekből kiderült, hogy ami a leginkább számít egy párkapcsolatban, az mindannyiunk esetében ugyanaz, mégpedig a személyiség.1

A résztvevők válaszai alapján a legfontosabbak az intelligencia, a humor és az őszinteség, míg az olyan jellemzők, mint a pénz, a státusz, vagy a jólét a 10 legfontosabb jellemző közé sem fért be.

Az ELITTÁRS egyik felmérése is pontosan ezekre az eredményekre mutatott rá: ha egy nő keres férfit, tartós kapcsolat céljából, mit vár el? Egy nőnek fontos, hogy leendő társa:

 • Ossza meg a problémáit, aggályait – 97%
 • Amikor együtt vannak, teljes figyelmét szentelje rá – 94%
 • Számoljon vele jövője tervezésekor – 93%
 • Aktívan támogassa céljai elérésében – 81%

Kattintson az alábbi kép nagyított változatára a felmérés további eredményeiért.

Nő keres férfit - a tökéletes társ

Az összeillőség számít

Megnyugtató tehát, hogy amikor társat keresünk, akkor a belső értékekre helyezzük a hangsúlyt. Ezért az ELITTÁRS oldalnál azt gondoljuk, hogy az összeillőség elengedhetetlen; hiszen például a közös érdeklődés nagyon is fontos egy jól működő párkapcsolatban, de nem csak ez tesz boldoggá egy párt, hanem a két személyiség közötti harmónia is.

 Olvassa el idekapcsolódó cikkünket: Honnan tudom, hogy ő az Igazi?

Az ELITTÁRS szerepe, hogy segítse Önt abban, hogy olyasvalakivel találkozzon, akivel nem csak személyiségjegyeikben illenek össze, hanem az egymással szembeni elvárásaik is megegyeznek. A személyiségteszt kitöltése után az ELITTÁRS tudományos algoritmusa figyelembe veszi az Ön által megadott keresési kritériumokat (például: a távolságot, amin belül társat keresne, a gyermekvállalási kedvet, a dohányzási szokásokat vagy akár a vallást is.). Professzionális ügyfélszolgálatunk ezután minden regisztrált profilt ellenőriz, így biztosítva azt, hogy valós személyek állnak egy-egy profil mögött, valamint azt, hogy a nem aktív felhasználók adatlapjai ne jelenjenek meg Önnek.
A társkeresés így egyszerűbbé válik, hiszen nem kell több száz adatlapot végig böngésznie ahhoz, hogy megtalálja, ki illik Önhöz, hiszen az ELITTÁRS algoritmusa megteszi ezt Ön helyett.

Készen áll arra, hogy megismerje élete párját? Klikkeljen az alábbi gombra és regisztráljon! Prémium tagságot szeretnék!

További tippek:

 • A pénz boldogít?
  A pénz boldogít?

  Az anyagiakkal kapcsolatos kérdések sokszor tabuk maradnak egy párkapcsolatban, a felmérésünkből azonban kiderült, hogyan viszonyulnak az ELITTÁRS tagjai a kérdéshez. A cikkben rávilágítunk arra is, hogy milyen ha az egyedülálló nő keres férfit, milyen pénzzel kapcsolatos tulajdonságokat tart bosszantónak és melyek azok, amelyek imponálnak neki. Olvassa el most!

 • társkereső oldalak regisztráció nélkül - megéri?
  Társkereső oldalak regisztráció nélkül: megéri?

  Számos egyedülálló nem szeretne nyomot hagyni az interneten, ezért olyan társkereső oldalt választ, ahol nem szükséges a regisztráció. De vajon valóban jó megoldásnak számítanak az ilyen oldalak? A regisztráció nélküli társkereső oldalaknak nem csak előnyei vannak, sőt! Olvassa el, milyen veszélyeket rejtenek az ilyen oldalak és miért érdemes professzionális, megbízható társkeresőt választania!

 • első levél - társkereső bemutatkozás
  Társkereső bemutatkozás: így írjon első levelet!

  Ahogy azt bizonyára Ön is tudja, az internetes társkeresésnek is művészete van. Az első benyomás rengeteget számít, ezért érdemes végig gondolnia, hogy miként szólítja meg először partnerjelöltjét. Olvassa el tippjeinket, hogyan érdemes első levelet, bemutatkozást írnia!