Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
párkeresés biztonságosan
%
52% nő, 48% férfi

A Prémium tagok között a nemek aránya közel azonos

100%
Hiteles adatlapok

A megbízhatóság érdekében minden adatlapot manuálisan ellenőrzünk

Párkeresés biztonságosan – 5 tipp a kockázatok kizárására

párkeresés biztonságosan

Az emberek nagy többsége, akikkel az online társkeresőkön megismerkedhet, őszinte, jó szándékú és valóban egy életre szóló társat keres. Azonban érdemes odafigyelni arra, hogy vannak, akik arra használják fel az internet nyújtotta láthatatlanság előnyeit, hogy megvezessenek másokat. Az ELITTÁRS most összegyűjtött néhány tippet, amire oda kell figyelnie annak érdekében, hogy a párkeresés biztonságos legyen.párkeresés

1 Mély érzelmek már az első levélváltáskor

Az ELITTÁRS rendszere azon alapszik, hogy csak olyan egyedülállókkal tud kapcsolatba kerülni a párkeresés során, akikkel személyiségjegyei és egymással szemben támasztott elvárásaik tekintetében összellienek. Azonban nem árt nyitva tartani a szemünket, amikor valakivel felvesszük a kapcsolatot, legyen szó az első öt kérdésről vagy személyes üzenetekről. Előfordulhat ugyanis, hogy valaki az őszinte szerelem illúzióját kelti, miközben hátsó szándékkal keresi meg Önt. Amikor lelki társunkról lehet szó, hajlamosak vagyunk mindent elhinni, ezért érzelmeinket könnyen ki tudják használni a tisztességtelenek.

2 Az ELITTÁRS oldalon kívüli levelezés

Szakképzett munkatársaink az oldalon belül személyesen és statisztikai adatokat szolgáltató programok segítségével is szemmel tartják a gyanús felhasználókat. Amint a levelezés az oldalon kívülre helyeződik át, az ELITTÁRS munkatársai nem tudják figyelmeztetni a jó hiszemű párkeresőket és törölni a rendszerből a hátsó szándékkal rendelkezőket. Ezért fontos, hogy amennyiben valaki arra kéri, hogy rögtön térjenek át másik kommunikációs csatornára, alaposan fontolja meg a kérdést.

3 Pénz kérés – van helye a párkeresés során?

Kezdjen gyanakodni, ha partnerjelöltje pénzt kér. Teheti ezt vészhelyzetre utalva vagy egy megható történettel, esetleg kölcsön szeretne kérni átmeneti likviditási problémákra hivatkozva. Semmilyen esetben se utaljon pénzt olyasvalakinek, akit csak nemrég ismert meg. Miután személyesen is találkoztak és kellően megbizonyosodott arról, hogy az illető megbízható, már pontosan tudni fogja, hogy jó ötlet-e pénzt adni neki, addig viszont kerülje ezt a lépést.

párkeresés

4 Személyes információk

Ugyancsak legyen óvatos, amikor valaki a párkeresés során személyes információkat kér Öntől. Partnerjelöltjének nem lehet szüksége se bankszámla, se személyes adataira. Amennyiben úgy érzi, hogy egy csaló vette fel önnel a kapcsolatot vagy az Általános Szerződési Feltételeket, illetve a Magatartási Kódexet megsértő, esetleg túlzottan tolakodó felhasználó írt Önnek, kérjük segítsen azzal, hogy jelenti ügyfélszolgálatunk számára az esetet. Közös célunk, hogy az ELITTÁRS oldal biztonságos keretet biztosítson a társkeresőknek.

5 Hogyan növelheti a párkeresés biztonságosságát?

Prémium tagként lehetősége van arra, hogy adatlapját munkatársaink által hitelesítse, így tudja biztosítani partnerjelöltjeit arról, hogy az adatlapja valós adatokat tartalmaz (Ön valóban az a személy, amit az adatlapon feltüntetett). Amennyiben úgy gondolja, Ön is megteheti, hogy csak olyan partnerjelöltekkel lép kapcsolatba, akiknek az ELITTÁRS munkatársai már hitelesítették az adatlapját. Előfordulnak ugyan csalók, azonban egy kis odafigyeléssel a legnagyobb eséllyel megtalálja az igaz szerelmet. Sok sikert kívánunk a párkereséshez!

ELITTÁRS regisztráció