Randi az ELITTÁRS oldalon: internetes társkeresés felsőfokon!

randi

Az ELITTÁRS online társkereső oldalt olyan egyedülállók számára hoztuk létre, akik hosszú távú párkapcsolatot keresnek, hozzájuk hasonló és személyiségben illő igényes, diplomás társsal. Az oldalon minden nap 3-7 partnerjelöltet ajánlunk Önnek, akikkel a személyiségteszt és az egymással szemben támasztott elvárásaik alapján összeillenek.

Randizzon az ELITTÁRS oldalon, ilyen egyszerűen:

Regisztráljon a diplomások és igényes egyedülállók randi oldalán!

Honnan tudja, hogy egy online randi oldal megbízható? Egy jó társkereső oldal legfőbb ismérvei a biztonságos adatkezelés, a professzionális ügyfélszolgálat és a magatartási kódex, amely szabályzatba foglalja a helyes viselkedést az oldalon.

Az ELITTÁRS legfőbb prioritásnak tekinti a személyes adatok biztonságát. Az ügyfélszolgálat szakavatott munkatársai hétfőtől péntekig készséggel válaszolnak az üzenetekre, kérdésekre a szolgáltatással kapcsolatban, így Önnek már csak a legfontosabb dologra kell koncentrálnia, hogy megtalálja az Önhöz illő, életre szóló társat.

Töltse ki a személyiségtesztet!

Az ELITTÁRS társkereső oldal egyik erőssége a személyiségtesztjében rejlik. A személyiségteszt feltérképezi a társkeresők jellemzőit, majd ezeket és a leendő társsal kapcsolatos elvárásokat figyelembe véve egy tudományos algoritmus az egyéniséghez illő, az oldalon aktív partnerjelölteket ajánl. Ezek a tényezők biztosítják, hogy már az első randi alkalmával is legyenek közös pontok a két fél között, így Önnek és randi partnerének már csak az a kérdés marad, hogy megvan-e a vonzódás kettőjük között.

Válasszon egy profilképet és töltse ki az adatlapját!

Nem csak személyesen, hanem az internetes társkereséskor is fontos szerepet játszik az első benyomás. Ezért szakítson időt az adatlap elkészítésére, amely a személyes bemutatkozást teszi lehetővé. Minél jobban felkelti a partnerjelöltek figyelmét és minél jobban meg tudják Önt ismerni, annál kevesebb meglepetés érheti a randin. Legyen őszinte és próbáljon minden lényeges információt megosztani magáról!

Így válassza ki a tökéletes profilképet!

Az ELITTÁRS naponta 3-7 partnerjelöltet ajánl Önnek, ez után természetesen az Ön kezében van a döntés, hogy szimpatikusnak találja-e őket a bemutatkozás és a profilkép alapján, illetve felveszi-e velük a kapcsolatot.

Hogyan kezdje el az online randizást?

Az első kapcsolatfelvétel gyakran nehéz lépésnek tűnik, de nem érdemes halogatni a kezdeményezést, vagy a másikra várni. Kezdje egy mosoly küldésével. Ezzel jelzi partnerjelöltjének, hogy érdeklődik iránta. Egy mosoly egy egyszerű, kedves formája az első kapcsolatfelvételnek, valamint tanúsítja, hogy aktívan keres társat. Ha egy társkereső profilja felkeltette a figyelmét, az Öt kérdés lehetősége biztosítja, hogy könnyedén vágjon bele a kommunikációba.

A mosolyok, kérdések, üzenetváltások után már valószínűleg talál olyasvalakit, akivel szívesen találkozna legalább egy randi erejéig. Ahhoz, hogy az első találka után egy másodikra is sor kerüljön, érdemes betartani 10 alapvető randi szabályt:

  • Legyen pontos!
  • Kapcsolja ki a mobiltelefonját!
  • Adja önmagát!
  • Legyen nyitott, őszinte és érdeklődő!
  • Legyen pozitív!
  • Nézzen a randi partner szemébe, amikor beszélgetnek!
  • Válasszon kellemes randi helyet!
  • Engedje el magát, ne izguljon, hiszen ez csak egy randi!

Nézze meg további randi tippjeinket itt!

Felkeltettük az érdeklődését? Regisztráljon most ingyenesen és randevúzzon Önhöz illő egyedülállókkal!

Regisztráljon!

Kérdése vagy megjegyzése van? Írja meg kommentben a cikk alatt!